به نقل از اسیمو :امسال کسی مسابقه دانش اموزی شریف شرکت نکرده؟
چرا هیچ تاپیکی توی سمپادیا نیست؟![]()
احسنتتتتت مهسا جان این بود ارمانهای امام راحل.واقعا که جای تاسف داره.به نقل از mahsa.n :امروز روز 22 بهمنه!!! کی میره راهپیمایی؟؟؟؟؟
مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمی رم!!!!
تعطیلات آخر هفته خوش بگذره دوستان!!!!!![]()
به نقل از sadlove :چقدر هوای شیراز قاطی کرده این روزا
ینی مثلن ما واستاده بودیم بالا سرمون ابر هم نبود اسمون ابی بود قطره های بارون میریخت رومون زمین خیس شده بود![]()
به نقل از صــــــــبــــــــا :امروز که ب قولا جل جل بارون بود ولی صدرا بارون نمیومد![]()
به نقل از sadlove :صبح 7 صنایع بارون میومد اطلسی بارون نمیومد . بعد ساعت 9 اینا اطلسی سیل میومد![]()
![]()
اصن یه وعضیهتازه یادش اومده زمستون بوده باید یکمی بارون بیاد . دی و پاییز ک اینقدر بارون نمیومد :/
![]()
به نقل از صــــــــبــــــــا :نه به نظر من اینا همون بارون بهارن همون بارونن ک روز اول عید عین چی میاد. .. فصل ها یکم انگولک شده![]()
اگه حوضه گرم باشه من کنکور نمیدم :-sبه نقل از sadlove :اره دیگه بهاره""
شکوفه کردن درختا
بهار از بهمن شروع شده لابد تابستون هم از اردیبهش شروع میشه . تابستون وحشتناکی خواهیم داشت :-s خشکسالیه :-s
شما بیا خوزستان کنکور بده برادربه نقل از (ArOo(ArShaM :اگه حوضه گرم باشه من کنکور نمیدم :-s
به نقل از sadlove :پارسال کولر ابی کفاف نمیداد یادتون نیست ؟
مثلن سالهای قبلش ما دور متوسط میزدیم پارسال همش دور تند بود بازم گرم بود . دیگه پنکه کفاف بده ؟""
![]()
من قبلا خوزستان بودم برادر!به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :شما بیا خوزستان کنکور بده برادر
چیز خاصی نیس، یه 50-60 درجه اس فقط![]()
به نقل از صــــــــبــــــــا :خب پنکه دقیقا بذاری جلوی خودت بد نیسا![]()
به نقل از صــــــــبــــــــا :خب برو زیر دوش بعد برو بشین سر جلسه![]()
![]()