زندگی یه بازه زمانی هستش که باید ثابت کنی انسانی و لایق بودی که بخاطرت ابلیس رو بعد 2هزارسال عبادت خدا از درگاه خودش بندازه بیرون................... :لایک
زندگی خیلی چیزه قشنگیه فقط به شرطی که هدف داشته باشی براش و اینکه خودت باشی با عقاید و سلیقه و باور و آرمان های خودت که بتونی بهشون عمل کنی و بدون ترس از اینکه زندگیتو از دس بدی بهشون عمل کنی... به این میگن زندگی...
به هر حال به قول سهراب زندگی چیزی نیست که سر طاقچه عادت از یاد من و تو برود...
زندگي....
زندگي زيباست و بايد زيباييهاشو شناخت و از اونا لذت برد
از مشكلات
از دردها
از تنهايي ها
از عشق
از....
بايد لذت برد
و درش تلاش كرد تا به تكامل واقعي برسي
زندگی ترکیبی از دایره و خطه
یعنی یه مارپیچیه که میره بالا و بالا تا به اوج برسه ،تو این مسیر مثه یه خط پیشرفت می کنی و جلو میری و حوادث جدید اتفاق میفته ،مثه یه دایره هم یه سری چیزها تکرار میشه،اما درنهایت زندگی وقتی معنی داره که از این مارپیچ بالا بری و بزرگ شی
من بیشتر با این حرف موافقم .
از این جهت نمیشه تعریف دقیقی براش داشت چون هرکس ی جوری اونو تعریف میکنه . هرکس ی عقیده ای داره . ک حالا تعریفش میتونه بر اساس اتفاقای خوبُ بدی باشه ک تو زندگی براش افتاده .
و اینکه افراد رو نمیشه متهم کر اگر تعاریفشون با ما فرق داشته باشه . چیزایی ک برای ی نفر معیار هستن کاملاً طبیعیه ک میتونه برای ی فرد دیگه معیار نباشه ُ حتی هیچ اهمیتی هم نداشته باشه ! {چون ی سری چیزا تو پستای قبلی خوندم گفتم }
فکر کنم متضاد مردگیه
یعنی تا لحظه آخر هوشیار بمونی و زنده بمیری !
شایدم یه پرتابه ...
از یه جای دیگه به اینجا فعلا میمونیم بعد دوباره پرت میشیم یه جا دیگه ...
و این داستان ادامه دارد (چرا ؟)