خب اینجا تالار گفتگوئه به هر حال، [پارسی را پاس میداریم. ] هیچ وقت تمومی نداره، و همیشه هم تازهس برای همه.
ولی بستگی به خود ِ آدم داره که بتونه خودشو کنترل کنه یا نه. من خودم نمیتونم حریف ِ خودم شم مثن.
اینجا درسته خیلی وقتگیره ولی واسه من که قبلنا توی سایتای غیر مفید و مسخره میرفتم اینجا خیلی بهتره لااقل میدونم همه دانش اموزن و از هرجای ایران باشن ادمای درستی هستن مخصوصا که مطالب علمی هم داره! و خوب خیلیا رو که توی مدرسه خودمونن رو پیدا میکنی! این بهترین قسمتشه!
بحث ـا اینجا زیاده و اگه بخای همه رو بخونی، وقت گیره ولی خب به خودمون بستگی داره که چقد وقت بذاریم.
خود من وقتی اینجارُ باز می کنم، دیگه نمی تونم بلند شم از پاش.
باید الگوی مصرف (!) را رعایت کنیم و جلوی خود را بگیریم.
والله راستشو بخواين آره
ديوونه شدم ا دست اين سايته من دو شب اينترنتم قط بود داشتم ديوونه ميشدم.روز اولش كه اصن دستو دلم به خوردن غذا هم نميرف!بعد كم كمك خوب شدم
آخه حال ميده حال ميده پر چيزاي متفاوته
يعني كار من به جايي رسيده كه بااين وضعيت(شامل كمردرد و دل درد و پادرد و زانو درد فجيع و غيره!)هنوز ميام اين سايته!
مامان بابامم ازم كاملا قط اميد كردن!
اوايل كه بدتر بود الانا كمتر شده شده زيرا بابام نيذاره بيش از يكي دوساعت برم ولي من درميرم تا يه فرصت پيش مياد ميپرم ميام اينجا!
اميدوارم كمتر شه چون اگه همينطور پيش بره من كم كم كارم به ....عاقا بايد كمتر شه وگرنه افت تحصيلي روحي رواني فيزيكي جسمي همگاني ميكنم!
مسئولين رسيدگي كنن لدفن!!!!