سمپادی های قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های قم

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
زمین چمن پسرا رو می گیم فرزندم ;D
ما هم باید توش شریک باشیم مثلا یهویی زنگ ورزش بیایم بگیم این جا مال ماست و اینا...البته گفتم که مال خودمون سقف داره حداقل افتاب نمی خوریم.
اخه کیفمونو کجا بذاریم؟من که زمین نمی ذارم بدم می یاد. جا هم نداره اگه بخوایم کلاسور بذاریم.
;D دلتون بسوزه نیمکتای ما نو بود فاصله و همه چیش خوب تر از شما بود و اینا.

مسئله ای که هست اینه که گویا هزینه ساخت سالن رو بخشیشو مدرسه ما داده بوده، واسه همین میومدن بچه ها اونجا ;D

به نقل از ExDa :
مسئله ای که هست اینه که گویا هزینه ساخت سالن رو بخشیشو مدرسه ما داده بوده، واسه همین میومدن بچه ها اونجا ;D
مث این بچه ها که باهم دعواشون می شه،وسایلی که بهم دادنو پس می گیرن،یه همچین حالتی شده بود.
خب خدا رو شکر که واسه خودتون سرپناه پیدا کردید :> :-"

مث این بچه ها که باهم دعواشون می شه،وسایلی که بهم دادنو پس می گیرن،یه همچین حالتی شده بود.
خب خدا رو شکر که واسه خودتون سرپناه پیدا کردید :> :-"
چی؟ ;D ما مشکلی ندارم، شما بیاید مدرسه ما :-" قول میدم بچه های مدرسه استقبال میکنن :-"

به نقل از ExDa :
چی؟ ;D ما مشکلی ندارم، شما بیاید مدرسه ما :-" قول میدم بچه های مدرسه استقبال میکنن :-"
:)) اون که بعلله. کلن استقبال باشکوهتونم دیدیم و اینا.

:)) اون که بعلله. کلن استقبال باشکوهتونم دیدیم و اینا.

قضیه چیه؟ :-?

به نقل از ExDa :
قضیه اینه که آدم یه طرحی می ریزه اولش هستین اخرش ادمو ول می کنین به امان خدا.
البته یادم نیس شما بودین شما نبودین ولی کلی می گم.

قضیه اینه که آدم یه طرحی می ریزه اولش هستین اخرش ادمو ول می کنین به امان خدا.
البته یادم نیس شما بودین شما نبودین ولی کلی می گم.

نه خب، منظورم اینه اون طرحی که شما با بچه های مدرسه ما خواستید انجام بدید ولی ناقص گذاشتن چی بوده؟ ;D

+من کلا تو هیچ طرحی نبودم :-"

به نقل از ExDa :
نه خب، منظورم اینه اون طرحی که شما با بچه های مدرسه ما خواستید انجام بدید ولی ناقص گذاشتن چی بوده؟ ;D

+من کلا تو هیچ طرحی نبودم :-"
من به چند تن از افراد حقیقی :)) قدوسی نامه نوشتم و اینا که تشریف بیارن دانشگاه در یه محیط علمی یه گپ داشته باشیم.
نصفشون که جواب ندادن دو سه نفرم گفتن از مامانامون اجازه بگیریم.
هیشکی جواب جدی نداد.
الان یادم افتاد شما در هیچی حضور نداشتین

من به چند تن از افراد حقیقی :)) قدوسی نامه نوشتم و اینا که تشریف بیارن دانشگاه در یه محیط علمی یه گپ داشته باشیم.
نصفشون که جواب ندادن دو سه نفرم گفتن از مامانامون اجازه بگیریم.
هیشکی جواب جدی نداد.
الان یادم افتاد شما در هیچی حضور نداشتین

میشه اسم اونایی که بشون نامه دادی رو بگی؟

و اینکه جای این همه نامه به اونا، یه نامه به مدیر مدرسه میدادی کارساز تر بود :-"

به نقل از ExDa :
میشه اسم اونایی که بشون نامه دادی رو بگی؟

و اینکه جای این همه نامه به اونا، یه نامه به مدیر مدرسه میدادی کارساز تر بود :-"
هنوز از جونم سیر نشدم. یکی از پسرای فامیلمون اون جاست کلن دست و پام بسته شده روابط بازرگانی نمی تونم داشته باشم.
ترسیدم برای خودم بد بشه به خاطر مدیرمونو اینا. این روش که به دانش آموزا می دادم امن تر بود

هنوز از جونم سیر نشدم. یکی از پسرای فامیلمون اون جاست کلن دست و پام بسته شده روابط بازرگانی نمی تونم داشته باشم.
ترسیدم برای خودم بد بشه به خاطر مدیرمونو اینا. این روش که به دانش آموزا می دادم امن تر بود

کدوم دانشگاه؟ همچین حرکتی اگه با هماهنگی مدیر ها باشه، نتیجه بهتری داره.

به نقل از ExDa :
کدوم دانشگاه؟ همچین حرکتی اگه با هماهنگی مدیر ها باشه، نتیجه بهتری داره.
شما با مدیرای ما آشنایی ندارین. مدیر شما واقعا عالیه. اما من جرات نمی کنم به مدیرمون بگم همچین طرحی داشته باشیم.

شما با مدیرای ما آشنایی ندارین. مدیر شما واقعا عالیه. اما من جرات نمی کنم به مدیرمون بگم همچین طرحی داشته باشیم.

مدیر قبلیمون البته :-"

خب واسه همین میگم هماهنگ کنید :-"

فرض کنید همچین مدیری بفهمه بدون اجازش این کارو کردید!

بچه های جدیدالورود!
اگه میخواید چهارسال با آرامش رو در دبیرستان داشته باشید؛کاری نکنید که کادر مدرسه روتون حساس بشن؛تو بحث ها و اعتراض ها شرکت نکنید با کسی درگیر نشید و خلاصه طوری نباشه که مدیر معاون از همون روزای اول بشناسنتون و روتون حساس بشن.اگه با کلاس بندیا مشکل دارید گیر ندید که عوض بشن.
کاری به کار بقیه بچه ها نداشته باشید و هرکاریم خواستید بکنید بی سرو صدا بکنید.
جدی بگیرید این تذکرا رو!

به نقل از Lovesky :
بچه های جدیدالورود!
اگه میخواید چهارسال با آرامش رو در دبیرستان داشته باشید؛کاری نکنید که کادر مدرسه روتون حساس بشن؛تو بحث ها و اعتراض ها شرکت نکنید با کسی درگیر نشید و خلاصه طوری نباشه که مدیر معاون از همون روزای اول بشناسنتون و روتون حساس بشن.اگه با کلاس بندیا مشکل دارید گیر ندید که عوض بشن.
کاری به کار بقیه بچه ها نداشته باشید و هرکاریم خواستید بکنید بی سرو صدا بکنید.
جدی بگیرید این تذکرا رو!

اعتراض ها اگه جدی باشن و واقعا معضل باشن من قول نمیدم همکاری نکنم :-"
مگه مدرسه پسرونه اس ک باهم درگیر شیم و اینا؟ :|
شما بذار اول کلاس بندیا رو بذارن بعد ما ببینیم راضی هستیم یا ناراضی :| .. بابا پس فردا باید بریم سرکلاس نذاشتن هنوز!!! بعد بچه های دیگه برنامه درسی و ایناشونم مشخصه ~X(
سعی میکنم جدی بگیرم :-" مچکرم از نصایحت :دی

.حذف

آخرین ویرایش:

به نقل از Suspicious Girl :
اعتراض ها اگه جدی باشن و واقعا معضل باشن من قول نمیدم همکاری نکنم :-"
معضل؟!
ببین دوست عزیز!حالا دو روز دیگه میای میبینی معضل برای پیگیری زیاده!خیلی!
منتها کسی به حرف تو کوچکترین اهمیتی نمیده!مورد داشتنیم مادر بچه ها داشته با مدیر حرف میزده وسط حرفش گذاشته رفته مدیر!
تو که دانش آموزی :))
بیخودی خودت و کوچیک نکن!اصلا نذار فکرت مشغول این مزخرفات شه!

نه اعتراض کن،نه بذار تصمیم گیری کنن برات!اگه قرار بود کسی با عمل به الگوهای مدرسه به جایی برسه رتبه های امسالیا انقدر افتضاح نمیشد!

کار خودتو بکن ،از امکانات نهایت استفاده رو بکن و درگیر نشو!
نه فقط تو مدرسه تو هر محیطی!اینو از من تا آخر عمرت داشته باش :))

اعتراض زمانی فایده داره که تاثیری داشته باشه. از مدرسه ی ما تا بالاترین نقطه ی مملکتمون اعتراض مساوی :-$ کلن باید این طوری باشی تا راحت زندگی کنی.
شخصا اگه تک و تنها بیفتم. صندلی قرازه (درس نوشتم؟) داشته باشم،یه طرح علمی باشه هیچ وقت به دفتر مراجعه نخواهم کرد چون عواقبش رو می دونم. و کاملا با دوستان پایینی موافقم.
باید بی سر و صدا باشی دانش آموز ینی هیچی. :(
خیلی بُزَن که نه برنامه دادن که کلاس بندی ها رو.دیگه کی می خوان بدن نکنه باید همه ی کتابا رو جمع کنیم ببریم؟
____________________-
این طرحه که برای خیلی وقت پیش بود. باید یه لیدری چیزی از قدوسی پیدا کنم اونوقت رسما و کتبا درخواست بدیم.
بابام پشتم هست ولی تا زمانی حق آزادی بسیار زیاد است :) (دروغ 13) و ما وقتی می گیم پسرا لکنت می گیریم هیچ کاری نمی شه کرد

حالا سالهاي پايبنتر اونقدر براشون مشکل پيش نمياد اگه برنامه رو ندونن مارو تصور کن که کنکوري ايم بايد برنامه ي هفتگي بنويسيم درحاليکه اصلا برنامه تا دوهفته ديگه معلوم نيست.
+ميتونيدم اعتراض کنيد.چرا که نه؟اما ازالان بريد وقت بگيريد براي جلساتدمشاوره که اعصاب و روان ايتو داشته باشيد که تا چار سال هرکاري باهاتون کردن تاب بياريد.

Back
بالا