• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دومین سمینار علوم و فنون علّامه حلی 3 تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alef-be
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دومین سمینار علوم و فنون علّامه حلی 3 تهران

سلام به همه بچه ها ...
خواهشا همه بیان که خیلی سمینارمون با حاله ... پنجشنبه و جمعه و شنبه منتظر شما هستیم ...
قربون همه شما برم ... ما منتظریم >:D<
;) یادتون نره ;)

به نقل از MaVaRa :
خیلی قشنگه.....لطفا بقیشونم لینک بدین!!!!

آخه یه مشکل بزرگی که داشت این بود نمیدونم چجوری یه عکس ساختم 1gig حجمش شد :))...ایشالله هر وقت کامپیوتر مدرسه کشید کوچیکش کنیم اونم آپ میکنیم! ;D(اینم یکی از سیکرتامون بود که انصافا خوب شد ولی چون کامپیوتر عکسو نمیکشه نمیتونیم باهاش کاری کنیم! ;D)

بقیشونم بیاین سمینار میبینید! ;D (ابته اگه مدرسه رو رو سرم بابت این کارام خراب نکنن! :)))

خوب بالاخره یکی از توطئه های فتنه گران در جهت ضعیف سازی سمینار ما به بار نشست و موفق شدن منو از صحنه حذف کنن! :(
من بیچاره امروز دستم شکست و حالا معلوم نیست تکلیف اون پروژه ی فوق سیکوریت که ما خواستیم با ابی و مهراب بزنیم چی میشه؟ :(
ولی هدف اصلی این بود که تیم انتظانات رو ضعیف کنند که ظاهرا موفق شدن! ;D تا ببینیم جای گزین پیدا میشه یا نه!
کلا این چند روزه از دام های اطلاعاتی فراوانی گریختم! اما اینو در خارج از ساعت کاری دبیرخونه عملیاتی کردن نامردا! وسط فوتبال :(

پاسخ : دومین سمینار علوم و فنون علّامه حلی 3 ت&#160

آخرین بخش گرافیک تیم Vecto چپ کرد دیگه! ;D
ببینیم دو نفره میتونیم یه چیز جدید تو این 3 روز بدیم با نه...امروز کارو شروع کردیم...من باید برم تو کار نقاشی ساختمون! :))

ویرایش شده:
دروغ گفتیم کارمون شروع شد به نمایشگاه میرسه! ;D

ها من کاملا غرورآمیز بازگشتم! البته با یه دست! :D
ولی با همون یه دست امروز طرحو زدم!

کاملش کردم فردا خودت باید تنهایی کارشو راه بندازی ;D...امروز کادر مدرسه بابت بنرا بهمون گیر داد! :))

یه چیز خدایی بهمون گفتن از خنده داشتیم میترکیدیم! حالا فردا میگم اگه کسی خواست بدونه چی گفتن پ.خ بده یا اگه زیاد شد همینجا میگم چی گفتن! :))

به نقل از Amir13 :
تیم ها اجرایی و گرافیک سمینار بسار قوی هستند و تا به حال به بیشتر از 100 مدرسه از جمله تمامی مراکز سمپاد تهران دعوت نامه فرستاده شده B-) . . .
افتخاری دیگر برای سمپاد . . .
حلی 3 منتظر شماست . . .

یعنی واسه ما هم فرستادین؟ یعنی میتونیم افتخار بدیم و قدم روی چشم شما بذاریم؟ :دی

جدا مدیر ما گفته که مارو میاره؟؟؟!!!! :o

به نقل از پردیس پاشاخانلو :
یعنی واسه ما هم فرستادین؟ یعنی میتونیم افتخار بدیم و قدم روی چشم شما بذاریم؟ :دی
فکر نکنم!
ولی اگه فرستاده باشن هم عمرا مدرسه صداش رو در بیاره......... :(

حالا صداشم در نیاره بازدید آزاده.
درضمن مدیرا که گفتن تا جایی که بتونن بچه ها رو میارن این دیگه صداقتشونو میرسونه بچه هارو بیارن یا نه.;D
حالا که بخشنامش اومده بازدید میتونه آزاد باشه همه میتونن بیان. حتی اگه مدیر نخواد.

جمعه واسه بازدید آزاد بهترین وقته...اگه میخواین بیاین اون روز حتما بیاید.

Back
بالا