• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حذف انجمن فناوري....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آيا با حذف انجمن فناوري موافقيد؟

• بلي

رای‌ها: 4 28.6%
  • خير

رای‌ها: 10 71.4%

• رای‌دهندگان
    14

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام دوستان
من به عنوان مدير انجمن فناوري پس از اين كه ديدم بسياري از كاربران سايت فرق بين فناوري و خلاقيت رو متوجه نيستند و تمامي تاپيك هاي مربوط به انجمن فناوري رو در انجمن خلاقيت ميزنند به مدبران درخواست دادم تا اقدام به تركيب اين انجمن با انجمن خلاقيت بكنند....
ولي پس از چند روز بعضي از كاربران درخواست دادن براي شروع به كار دوباره اين انجمن....
من هم اين نظرسنجي رو درست كردم تا ببينم نظر بقيه كاربرا چيه.....
خواهشا هر كدوم از گزينه ها رو انتخاب مي كنيد دليلتون رو هم بگيد....
و اگر پيشنهادي براي متوجه ساختن كاربرا براي فرق بين اين دو انجمن داريد حتما بيان كنيد.... ;D

پاسخ : حذف انجمن فناوري....

منظورت از حذف انجمن فناوری ادقام با خلاقیته دیگه ، نه؟!

من موافق نیستم :
خلاقیت با اخبار فناوری 180 درجه فرق میکنه : خلاقیت اینه که اگه یکی خودش یه پیشنهاد داره برای فناوری ، بگه ، اما اخبار فناوری برای اینه که ، فناوری های روز دنیا رو به اطلاع هم برسونیم ...
متاسفانه الآن انجمن خلاقیت ما همش کپی پیسته ، از خلاقیت های افراد دیگه ! در واقع 90 % یا شاید بیشتر از تاپیکای خلاقیت ، اخبار فناوری هستن ...

به نقل از عـلــــــــــــي :
سلام دوستان
من به عنوان مدير انجمن فناوري پس از اين كه ديدم بسياري از كاربران سايت فرق بين فناوري و خلاقيت رو متوجه نيستند و تمامي تاپيك هاي مربوط به انجمن فناوري رو در انجمن خلاقيت ميزنند به مدبران درخواست دادم تا اقدام به تركيب اين انجمن با انجمن خلاقيت بكنند....
ولي پس از چند روز بعضي از كاربران درخواست دادن براي شروع به كار دوباره اين انجمن....
من هم اين نظرسنجي رو درست كردم تا ببينم نظر بقيه كاربرا چيه.....
خواهشا هر كدوم از گزينه ها رو انتخاب مي كنيد دليلتون رو هم بگيد....
و اگر پيشنهادي براي متوجه ساختن كاربرا براي فرق بين اين دو انجمن داريد حتما بيان كنيد.... ;D
خودتم رای بده لطفا !

به نقل از Dokhtare ariyaE :
منظورت از حذف انجمن فناوری ادقام با خلاقیته دیگه ، نه؟!
آره....
ولي همون بهتره بگيم حذف....

آره....
ولي همون بهتره بگيم حذف....
من با mgh nano موافقم! خلاقیت با فناوری فرق داره!!!
خلاقیت یعنی با چیزای ساده بیام یه چیزای باحال و به درد بخور درست کنیم یا از خودامون تز بدیم ولی فناوری بیشتر با پیشرفت علمه و...!!

به نقل از Dokhtare ariyaE :
من با mgh nano موافقم! خلاقیت با فناوری فرق داره!!!
خلاقیت یعنی با چیزای ساده بیام یه چیزای باحال و به درد بخور درست کنیم یا از خودامون تز بدیم ولی فناوری بیشتر با پیشرفت علمه و...!!
منم با حرفش موافقم....
ولي توجيح كردن كاربرا كار حضرت فيله....!!!!

خب ، اگه کسی اینجا حرف ما رو نمیفهمه یا باهاش مخالفه ، بیاد بگه ، تا توجیحش کنیم ! لطفا ...

به نقل از GCD :
:o نیما این شوخی بود دیگه؟
قیافه اش میخورد جدی گفته باشم ؟!؟!؟ ;D
به نقل از GCD :
نه دیگه، هنوزم نیافتاده:
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه

& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه
مدیر انجمن خلاقیت ما هم همین الان همون شخصیه که شما میگی !
خب چرا الان از این کارا نمیکنه ؟!؟!؟!؟ ;D
شما خب خودت برو بهش پیشنهاد بده و نظراتت رو بگو بنده مطمئنم ایشون حرف شما رو گوش میده !! ;D
اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم
نيما جان و فرشيد جان خواهش اگه ميخوايد بحث كنيد بريد تو تاپيك حذف انجمن فناوري....
علی جوون تو چی میگی دیگه بابا !! وسط معرکه واسه تاپیکش هی تبلیغات میکنه !! ;D
ولی چون خیلی دوست دارم و دیروزم تفلدت بود اودم اینجا دیگه !! ;D

به نقل از نــيما :
قیافه اش میخورد جدی گفته باشم ؟!؟!؟ ;D
ولله از تو بعید نیست!
به نقل از نــيما :
مدیر انجمن خلاقیت ما هم همین الان همون شخصیه که شما میگی !
خب چرا الان از این کارا نمیکنه ؟!؟!؟!؟ ;D
شما خب خودت برو بهش پیشنهاد بده و نظراتت رو بگو بنده مطمئنم ایشون حرف شما رو گوش میده !! ;D
اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم
من چه میدونم چرا اینجا نمیکنه!
ولی واسه این کار اول از همه باید کل تاپیکایی که "اخبار تکنولوژِی" هست به جای خودش بره
شاید تو سمپانت اینجوری کرد بخاطر اینکه خلاقیت کاملا از تاپیکای خبری پاک بود!

Back
بالا