• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

آب جوش

  • شروع کننده موضوع
  • #1

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,103
امتیاز
5,598
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
یه سوال
مگه با افزایش فشار، دمای جوش آب بالا نمیره؟؟ (واقعا زشته یه دانش آموز پیش دانشگاهی اینو یادش نباشه هااااا. برا خودم متاسفم X-( )
اگه میره، پس چرا وقتی در یه ظرف آب رو میزاریم، زودتر جوش میاد؟؟
اگرم نمیره، یکی بگه به من، که ... :D
 

ErfanDK

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
482
امتیاز
41
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
پاسخ : آب جوش!!!

شاید چون مانع بخار شدن آب میشیم و در نتیجه آب سریع تر به دمای جوش می رسه.البته فکر نمی کنم زیاد فرقی بکنه
 

VI[p]_A

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
12
امتیاز
0
نام مرکز سمپاد
بزار مخفی بمونه
شهر
ما اگه نخواییم بفهمین کجایی هستیم باید چه کنیم ؟
مدال المپیاد
شیمی - زیست
پاسخ : آب جوش!!!

ببین عزیز وقتی در ظرف اب رو میزاری همون جوری که عرفان گفت نمی زاری اب بخار شه و اب با جایی بغیر از منبع گرمایی ما تبادل گرما نمیکنه ما اگه درش باز باشه با هوای روی خودش تبادل گرمایی داره
 
  • شروع کننده موضوع
  • #4

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,103
امتیاز
5,598
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
پاسخ : آب جوش!!!

ای آقا
بالاخره آب که بخار میشه، بخارش هم که خارج نمیشه
پس بالاخره فشار بالا میره دیگه
نمیره؟
 
ارسال‌ها
2,779
امتیاز
11,238
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : آب جوش!!!

فشار بالا میره ، نقطه جوش هم بالا میره ولی چون که در بسته است و گرما خارج نمیشه ، گرما تو کل مجموعه میمونه و باعث میشه زودتر به جوش بیاد...
 

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,161
امتیاز
8,025
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : آب جوش!!!

خب اگه درش باز باشه که هی دما میاد بره بالا , دمای محیط نمیزاره ! تا متعادل شه و بعد باز بره بالا کلی طول میکشه . درشو می زارن که دمای محیط تأثیر نذاره ( یا حداقل تأثیر رو داشته باشه ! )
 

Moha

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
295
امتیاز
269
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
فقط قم!
مدال المپیاد
المپیاد ادبیات...دیدم همه دارن یه چیزی می رن ما هم برین ادبیات! شانس زد و مرحله اول قبول شدیم...مرحله دوم به اسم المپیاد خوندن تو نمازخونه می خوابیدم!...که خب مسلما قبول نشدم دیگه!
__________________________________
دانشگاه
علامه طباطبایی(ره)
رشته دانشگاه
اقتصاد بازرگانی
پاسخ : آب جوش!!!

به نقل از Hespride :
یه سوال
مگه با افزایش فشار، دمای جوش آب بالا نمیره؟؟ (واقعا زشته یه دانش آموز پیش دانشگاهی اینو یادش نباشه هااااا. برا خودم متاسفم X-( )
اگه میره، پس چرا وقتی در یه ظرف آب رو میزاریم، زودتر جوش میاد؟؟
اگرم نمیره، یکی بگه به من، که ... :D
من این رو از آقای دهدشتی پرسیدم روز آخر ...
گفتش که بله ...
در نباشه زودتر به جوش می آد ... (هر چند خیلی تو اون مجموعه کوچولو تاثیری نداره ...)
اما در می گذارن که آب بیشتر گرم بشه و زمان بیشتری طول بکشه که به جوش بیاد تا سختی آب کم بشه که برای چایی و ... بهتر باشه ...
حالا اطلاعات تکمیلی رو یه روز برو مدرسه از خودش بپرس ...
 
  • شروع کننده موضوع
  • #8

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,103
امتیاز
5,598
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
پاسخ : آب جوش

باشه
مرسی از همه که نظر دادن :چشمک
 
بالا