• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گرامیداشت روز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گرامیداشت روز سمپاد

ما نمایشگاه افتاب داشتیم! :x

ما مدرسمون بردنمون پارك توي راه ي عالمه شعرخونديم وبهمون الويه دادن خيلي خوش گذشت :)

جشن گرفتن و گل دادن :-"

شاید فقط سر صف توی میکروفون تبریک کفتن
همین
چقدر بعضیا بی لیاقتن
یه روز به این قشنگیرو برامون حتی یه جشن کوچیکم نگرفتن
ازشون بدم میاد :-L

قبلنا علاوه بر یه جایزه کوچیک(مثه تقویم سمپاد) کیک خیلی خوشگلم داشتیم اما امسال به قول دوستان شیرینی کیک نما با آب پرتقال دادن که قبله این که خورده شه دورش حلقه زدیم و فرهنگی کلی عکس گرفت <:-P
اما کلاس ما هفته ی سمپاد داشت واسه همین معلما که میومدن به حساب خودشون برامون بستنی می خریدن!! ;D :))

اصن روز گراميداشت سمپاد چه تاريخيه؟ :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

14 اردیبهشت اگه شتباه نکنم..........

برا شما کاری نکردن؟

پاسخ : گرامیداشت روز سمپاد(مهم)

برای روز سمپاد تو مدرستون چ برنامه ای دارید؟؟؟
خیلی مهم و حیاتی!!!
خواهشا جواب بدید
منتظرما ;D

• لایک
امتیازات: 1boy1

من راهنمایی که بودم کلی ذوق و شوق داشتم واسه روز سمپاد. الانم دارم البته . همیشه احساس میکنم یه روز خیلی خاصه. بعد الان راهنماییامون حتی نمیدونن چنین روزی وجود داره. یا حداقل داشته! البته جای تعجبی هم نیست وقتی سمپاد روز به روز داره نابودتر میشه!

مدرسه ی ما یه جشن مانندی میگیره. سخنرانی و شعر و اینا. بعد طول سال هر کی هر موفقیتی که کسب کرده نگه میدارن جایزه شو روز سمپاد میدن! :))

ما هم یک جشنی می گیرند ولی جشن روز معلم و سمپاد رو باهم میگیرن در نتیجه روز سمپاد خیلی به چشم نمییاد و بیشتر جشن هفته معلمه

Back
بالا