پاسخ : والیبال
تبـــــــــــــــــــــریک!!!!

تو ست اول خیلی عالی بودیم. ست دوم رو هم خیلی خوب شروع کردیم، اما هر چی رفت جلوتر، صرب ها بهتر شدن. ست سوم زیاد سوتی دادن به نظرم میشد بهتر بازی کنن و اینو تو ست اول به خوبی نشون دادن. ست چهارم هم مثل ست اول خیلی خوب بود. ست پنجم هم که خوب بودند. فقط هی امتیاز میگرفتن فاصله زیاد میشد و دوباره با اشتباه های پیاپی فاصله کم میشد. حرصم در اومد.
کلا هم این بازی و هم بازی قبلی پایاپای بود. دو تا تیم خیلی نزدیک به هم بازی میکردن، اما گاهی اوقات با تجربه بودن تیم صربستان کاملا خودشو نشون میداد.
قائمی مصدوم شد؛ حیـــــــف!

اما در کل:
_زرینی با این که سوتی زیاد داد ولی خیلی جاها هم با سرویس های خیلی خوبش و سرعتی های عالیش، به کمک تیم اومد.
_موسوی هم همینطور؛ دفاع روی تورش و سرعتی هاش نظیر ندارن!
_مباشری و تشکری و غلامی و معروف و غفور و مهدوی هم خیلی خوب بودن. غلامی ست آخر عالی بود!
_این بازیکن آزادمون، ظریف، سوتی زیاد میداد اولای بازی ولی آخراش خوب بود.
#یه چیزی که خیلی به چشمم اومد، دریافت های اول تیم بود؛ ضعیف عمل کردن به نظرم. یه فاصله ای هم بین سه بازیکن توی یک سوم و بازیکن های پشت بود که هیچکس سعی نمیکرد اون خلاء رو پر کنه. چند تا جاخالی ای که صرب ها انداختن، کاملا این شکاف بین بازیکن ها رو نشون میداد.
#دفاع رو تور هم به نظرم نسبت به بازی قبلی بهتر شده بود و تونستن امتیازهای خوبی رو مخصوصا تو ست آخر بدست بیارن، مخصوصا موسوی و غلامی! اما بازم وجود نادی میتونست خیلی خیلی بهترش کنه.
#سرویس؛ به نظرم بهتر شده بود. اما یه سرویسی موسوی زد آخر یکی از ست ها. سر اون خیلی حرص خوردم.
صربستان هم که این مجریِ تا میشد در وصفش میگفت دیگه؛ تیم بسیار عالی هست،
اما ما تونستیم ببریمشون.

شماره 14 شون تو سرویس زیاد سوتی داد. اما امتیاز هم خیلی خوب تونست بگیره. این دوربین هم که همش رو صورتش بود. بازیکن دیگه ای نداشت صربستان؟
بازم تبریک؛ بازی خیلی خوبی بود. لذت بردم. امیدوارم بازی بعدی و بعدیش، بهتر بشن.