تکبیربه نقل از negar.mr :رکورد جدیدم: یه دقیقه و 15 ثانیه...

وقتی که داری یه لایه رو تکون میدی به مهره ی دیگه که توی لایه دیگه هس نیگاه کنی تا ببینی کجا میره و بلافاصله بری سراغ اون یکی.به نقل از Naughty :من یه سوال داشتم
من الان کاملا F2l رو بلدم
فقط یه مشکلی هست
چیکار کنم تا نخوام خیلی دنبال مهره ها بگردم؟
فک کنم حدودا 10 ثانیه اینطوری صرف میکنم

(۳*۳ ش دیگه خز شد
) اه ولی سرعت آدم باید بذاره کنار..کلا آدم با این آینه ایها تسلطش رو فرمولا خیلی بیشتر میشه 

به تظر من اگه برعكس تو يادگرفتن فورمولاي روبيك پيش ميرفتي نتيجه ي بهتري ميگرفتي ... منظورم اينه كه اول pll و oll رو ياد ميگرفتي بعد ميرفتي سراغ f2l ... البته اين نظر منه!به نقل از •Silmarillion• :من همون روش لایه ایو تا ۵۱ ثانیه به طور میانگین زدم..خوب خوبش ۴۷ بود.
اومدم سراغ فردریک..توی عید F2L رو حفظیدم از عید تاحالا توی Oll,Pll موندم..![]()
روبیک آینه ای ۴*۴*۴ هم چیز باحالیه ها!(۳*۳ ش دیگه خز شد
) اه ولی سرعت آدم باید بذاره کنار..کلا آدم با این آینه ایها تسلطش رو فرمولا خیلی بیشتر میشه
![]()

من توی 8 دقیق میزنم البته روبیکم از روبیک استاندارد یکم کوچیکتره و بهش میگن روبیک سرعتیبه نقل از پرهام :دوستان، کسی یه دستی تمرین کرده؟؟؟
من یه دفعه امتحان کردم، حدود 10 دقیقه طول کشید!!!![]()
![]()
اونایی که رکورد میزنن با یه دست، فقط سرعت دستشون بالاست دیگه... درسته؟؟![]()

من وقتی میخواستم یه دستی درست کنم، سرعتم فوق العاده افت کرد!!!به نقل از FALCON :من توی 8 دقیق میزنم البته روبیکم از روبیک استاندارد یکم کوچیکتره و بهش میگن روبیک سرعتی
جون میده واسه یه دستی

یعنی از آخر به اول؟! چرا؟به نقل از Rubiker :به تظر من اگه برعكس تو يادگرفتن فورمولاي روبيك پيش ميرفتي نتيجه ي بهتري ميگرفتي ... منظورم اينه كه اول pll و oll رو ياد ميگرفتي بعد ميرفتي سراغ f2l ... البته اين نظر منه!
هيييي ... ما چقد بدبختيم ... همه دارن روبيك آينه حل ميكنن اونم 4*4*4 ولي تو نيشابور 2*2*2 به زور پيدا ميشه!!!!

آره!به نقل از •Silmarillion• :یعنی از آخر به اول؟! چرا؟

منم يه مدت تمرين كردم ركوردم شد 6 دقيقهبه نقل از پرهام :دوستان، کسی یه دستی تمرین کرده؟؟؟
من یه دفعه امتحان کردم، حدود 10 دقیقه طول کشید!!!![]()
![]()
اونایی که رکورد میزنن با یه دست، فقط سرعت دستشون بالاست دیگه... درسته؟؟![]()