• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مرحوم امیر جون مرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir Joon 2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مرحوم امیر جون مرد

به نقل از SOUL KEEPER :
اگه دلایل منطقی بود تایپک 9 صفحه ادامه پیدا نمی کرد !
دلایل منطقی هستن به اندازه کافی! شما دست از سر کچل ما ور نمی داری! خوب خیلی ناراحتی که بن شدی می تونی ما رو از این به بعد از فیض وجودت محروم کنی! به سلامت!

به نقل از Arash Badie Modiri :
دلایل منطقی هستن به اندازه کافی! شما دست از سر کچل ما ور نمی داری! خوب خیلی ناراحتی که بن شدی می تونی ما رو از این به بعد از فیض وجودت محروم کنی! به سلامت!
تو چی میگی دیگه ؟! 100 دفه گفتم به خاطر تو تو سایت نیومدم که به خاطر تو بخوام برم ! :)) :))
بعدشم فقط من ناراحت نیستم ! ( یعنی اصلا" ناراحت نیستیم ! فقط معترضیم ! )

به نقل از SOUL KEEPER :
تو چی میگی دیگه ؟! 100 دفه گفتم به خاطر تو تو سایت نیومدم که به خاطر تو بخوام برم !
من به خاطر خودت گفتم! سکته می زنی انقد زود جوش میاری! وگرنه امثال شما که فقط بساط خنده ی روزانه ی من و محمد رو جور می کنین!!(در حد 20:30 و مستند شوک!!)
البته دیر یا زود که باید برین! هنوز زوده براتون فوروم! فرهنگش جا نیافتاده زیاد تو سمپاد!

من به خاطر خودت گفتم! سکته می زنی انقد زود جوش میاری! وگرنه امثال شما که فقط بساط خنده ی روزانه ی من و محمد رو جور می کنین!!(در حد 20:30 و مستند شوک!!)
البته دیر یا زود که باید برین! هنوز زوده براتون فوروم! فرهنگش جا نیافتاده زیاد تو سمپاد!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) سوژه خنده ی ما اومده داره به ما میگه !:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
کوچولو حروف الفبا یاد می گرفتی حاجیت مدیریت 10 تا فروم داشت !
قاقالی لی می خوردی سرورت فروم شاه فروم بود !
حالا اومدی واسه ما چیز می کنی ! :)) :)) :)) :)) :))
برو بچه ! برو درستون بخون ! 2 روزه اومدی نت واسه من شاخ نشو ! :)) :)) :)) :)) :)) :))

به نقل از SOUL KEEPER :
سوژه خنده ی ما اومده داره به ما میگه !
کوچولو حروف الفبا یاد می گرفتی حاجیت مدیریت 10 تا فروم داشت !
قاقالی لی می خوردی سرورت فروم شاه فروم بود !
حالا اومدی واسه ما چیز می کنی !
برو بچه ! برو درستون بخون ! 2 روزه اومدی نت واسه من شاخ نشو !
قشنگ معلومه یه بچه دبیرستانی این حرف رو می زنه! اونوخت می گم فرهنگش نیس نگین نه...
درخت هر چی پر بارتر سر به زیر تر...
شما نه سرور منی نه شاه منی نه هیچ چیز قابل توجه دیگه ای...
من دیگه حرفی برای زدن به این دوست نامحترممون ندارم. البته تمام تلاشم رو می کنم که دیگه شما رو نبینم!

قشنگ معلومه یه بچه دبیرستانی این حرف رو می زنه! اونوخت می گم فرهنگش نیس نگین نه...
درخت هر چی پر بارتر سر به زیر تر...
شما نه سرور منی نه شاه منی نه هیچ چیز قابل توجه دیگه ای...
من دیگه حرفی برای زدن به این دوست نامحترممون ندارم. البته تمام تلاشم رو می کنم که دیگه شما رو نبینم!

دمت گرم ! چون منم علاقه ای به دیدنت ندارم ! خوش گذشت ! :)) :))

Back
بالا