mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/3/31 #1 کسی تو شبکه اجتماعی همین سایت عضوه من بلد نیستم باهاش کار کنم؟ اگه بلدین پست بزارین
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/3/31 #2 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت کمک کنید کسی هست بگه
AmorE Meyo فارغالتحصیل ارسالها 1,644 امتیاز 1,839 نام مرکز سمپاد راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران 2010/3/31 #3 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت میذاشتیش تو مسائل مربوط به سایت... مدیرا لطفا منتقلش کنن... من عضوم ولی باهاش کار نمیکنم!
پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت میذاشتیش تو مسائل مربوط به سایت... مدیرا لطفا منتقلش کنن... من عضوم ولی باهاش کار نمیکنم!
Parpari کاربر فوقحرفهای ارسالها 610 امتیاز 756 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اهواز 2010/3/31 #4 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت منم همون موقع که تو سایت عضو شدم اونجام عضو شدم ولی نمیدونم به چه دردی میخوره
پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت منم همون موقع که تو سایت عضو شدم اونجام عضو شدم ولی نمیدونم به چه دردی میخوره
AHMADREZA کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,028 امتیاز 1,419 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی کاشان شهر کاشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/3/31 #5 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت منم عضو هستم اما نمي دونم چطور كار مي كنه
shahid کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 373 امتیاز 2,148 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 13 دانشگاه علوم تحقیقات تهران رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/3/31 #6 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت من نه عضوم نه میدونم چیه و به چه درد میخوره..لطفا برامون بگین.....
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,745 امتیاز 38,767 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2010/3/31 #7 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت این ها رو بخونید : چگونه از ابزارهای اجتماعی وبلاگها استفاده کنیم؟ همه چیز در مورد Google Friend Connect گوگل و فیسبوک، وبلاگ شما را اجتماعی میکنند تقریبا توضیح داده موضوع چیه !
پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت این ها رو بخونید : چگونه از ابزارهای اجتماعی وبلاگها استفاده کنیم؟ همه چیز در مورد Google Friend Connect گوگل و فیسبوک، وبلاگ شما را اجتماعی میکنند تقریبا توضیح داده موضوع چیه !
f.m کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,086 امتیاز 436 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد شيمي دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2010/7/31 #8 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت به نقل از یک مدیر : این ها رو بخونید : چگونه از ابزارهای اجتماعی وبلاگها استفاده کنیم؟ همه چیز در مورد Google Friend Connect گوگل و فیسبوک، وبلاگ شما را اجتماعی میکنند تقریبا توضیح داده موضوع چیه ! کلیک کنید تا باز شود... اولي و دومي فيلتر بود دي: ولي ممنون بالاخره به درد خورد تا حالا كسي تو سايت استفاده كرده؟_سوال داشتم_
پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت به نقل از یک مدیر : این ها رو بخونید : چگونه از ابزارهای اجتماعی وبلاگها استفاده کنیم؟ همه چیز در مورد Google Friend Connect گوگل و فیسبوک، وبلاگ شما را اجتماعی میکنند تقریبا توضیح داده موضوع چیه ! کلیک کنید تا باز شود... اولي و دومي فيلتر بود دي: ولي ممنون بالاخره به درد خورد تا حالا كسي تو سايت استفاده كرده؟_سوال داشتم_
admin کاربر فوقحرفهای عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 856 امتیاز 1,871 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 89 2010/8/1 #9 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت فعلا به جز صفحه اول ، از صفحات دیگر حذف شده ابزار شبکه اجتماعی. از ظرفیتش استفاده خوبی نشده. بهتره فعلا حذف باشه. بعدا وقت شد روش بیشتر فکر می کنیم.
پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت فعلا به جز صفحه اول ، از صفحات دیگر حذف شده ابزار شبکه اجتماعی. از ظرفیتش استفاده خوبی نشده. بهتره فعلا حذف باشه. بعدا وقت شد روش بیشتر فکر می کنیم.
nimafo کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,084 امتیاز 3,130 نام مرکز سمپاد 888 شهر 888 سال فارغ التحصیلی 888 مدال المپیاد 888 دانشگاه 888 رشته دانشگاه 888 2010/10/29 #10 پاسخ : شبکه اجتماعی همین سایت انتقادات مربوط به این شبکه ی اجتماعی رو باید کجا بنویسم؟