Turk کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 64 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد ادبیات! 2010/3/27 #1 نمیدونم خوشتون بیاد یا نه . این آرمو واسه مجلتون طراحی کردم . این مجسمه هم ابوریحان بیرونیه. خوشحال میشم نظرتونو بدونم.
نمیدونم خوشتون بیاد یا نه . این آرمو واسه مجلتون طراحی کردم . این مجسمه هم ابوریحان بیرونیه. خوشحال میشم نظرتونو بدونم.
AHMADREZA کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,028 امتیاز 1,419 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی کاشان شهر کاشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/3/27 #2 پاسخ : آرم برای مجله بسیار جالب هست اما چرا ابوریحان؟
زورو کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهسوار شهر شهسوار مدال المپیاد اهلش نیستم دانشگاه ایشاا... تهران - شریف رشته دانشگاه فرقی نمی کنه ... مهم شریفه 2010/3/28 #3 پاسخ : آرم برای مجله به نقل از احمدرضا.ج : بسیار جالب هست اما چرا ابوریحان؟ کلیک کنید تا باز شود... راس میگه پروفسور حسابی !!!
پاسخ : آرم برای مجله به نقل از احمدرضا.ج : بسیار جالب هست اما چرا ابوریحان؟ کلیک کنید تا باز شود... راس میگه پروفسور حسابی !!!
ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/3/28 #4 پاسخ : آرم برای مجله راست می گن چرا ابو ریحان؟ پرفسوز بهزاد پدر زیست شناسی ایران
AHMADREZA کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,028 امتیاز 1,419 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی کاشان شهر کاشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/3/28 #5 پاسخ : آرم برای مجله اصلن چرا اینای که گفتن خیام رو بذار
mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,169 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs 2010/3/28 #6 پاسخ : آرم برای مجله به نقل از احمدرضا.ج : اصلن چرا اینای که گفتن خیام رو بذار کلیک کنید تا باز شود... با خیام موافقترم ... دندونه های س سمپادیا ، یه خورده تناقض دارن با بقیه ی کلمه از نظر فونت ...ساده باشن بهتر میشه به نظرم .... به نظر من البته ....
پاسخ : آرم برای مجله به نقل از احمدرضا.ج : اصلن چرا اینای که گفتن خیام رو بذار کلیک کنید تا باز شود... با خیام موافقترم ... دندونه های س سمپادیا ، یه خورده تناقض دارن با بقیه ی کلمه از نظر فونت ...ساده باشن بهتر میشه به نظرم .... به نظر من البته ....
Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,253 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2010/3/28 #7 پاسخ : آرم برای مجله به نظر من خیلی قشنگه!! ولی خیام بهتر بود! :)
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,910 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/3/28 #8 پاسخ : آرم برای مجله .
green کاربر فعال ارسالها 60 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین اصفهان شهر esfahan 2010/3/28 #9 پاسخ : آرم برای مجله بروبچ راسست میگن دندونه های سین رو عوض کن! ولی در کل جالبه!
trustme لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/3/28 #10 پاسخ : آرم برای مجله طرح جالبه ولی فکر کنم فکر استفاده کردنش رو نکردین! کجا این لوگو(؟) رو باید استفاده کرد؟ با چه کیفیت چاپی ؟
پاسخ : آرم برای مجله طرح جالبه ولی فکر کنم فکر استفاده کردنش رو نکردین! کجا این لوگو(؟) رو باید استفاده کرد؟ با چه کیفیت چاپی ؟