• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

و Trojan2 هم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trojan3
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : و Trojan2 هم ...

نیما خان اون لیست آنلاین که پایین صفحه ی اول سایت میبینی افراد آنلاین در دو ساعت اخیر رو نشون میده . و اون موقع من به شخصه آن نبودم و امروز صبح پ.خ ات رو دیدم .
علتش رو مدیران کل توضیح دادن
در ضمن اخطار رو تو چی تعریف میکنی پسر ؟!؟
من چند بار نسبت به تاپیک هایی که توی عکس زده بودی به علل سیاسی و اخلاقی دوستانه بهت گفتم مناسب نیستن و حذفشون کردم ؟!؟
مدیر گفت و شنود چند بار نسبت به جوک هایی که توی اون تاپیک میدادی بهت تذکر داد !؟؟!
اینا همش اخطار هایی بود که درکنار هم دیگه به اضافه توهینت به مدیران و کاربران باعث شد در نهایت شما بن بشی .
هرچند پاسخ گویی تو این انجمن صرفا به عهده ی مدیران کل قرار بود باشه اما باتوجه به اینکه اینجا به پ.خ دادن به من اشاره کرده بود گتم بهتره منم یه توضیحی داشته باشم .

این تاپیک که همش شده اسپم!! به زودی قفل میشه!! ;D

خب حالا بن شدی نشدی با مدیرا حل کن! دیگه تاپیک چرا زدی؟ قضیه ی فرزند کوروش کبیر داره تکرار میشه [-(

من نمیدونم چرا همه دارن تند تند بن میشن و بحث هم نمی کنم! چون نه مدرک دارم نه در جریانم! فقط دوست دارم اگه ممکنه بدونم چرا یه عده دارن بن میشن؟ فقط به خاطر اینه که تاپیکایی ایجاد کردن که برای فروم مناسب نبوده؟ یا مثلا توهین به کاربرا و مدیرا؟ یا....؟! ???

به نقل از نــيما :
نیما خان اون لیست آنلاین که پایین صفحه ی اول سایت میبینی افراد آنلاین در دو ساعت اخیر رو نشون میده . و اون موقع من به شخصه آن نبودم و امروز صبح پ.خ ات رو دیدم .
علتش رو مدیران کل توضیح دادن
در ضمن اخطار رو تو چی تعریف میکنی پسر ؟!؟
من چند بار نسبت به تاپیک هایی که توی عکس زده بودی به علل سیاسی و اخلاقی دوستانه بهت گفتم مناسب نیستن و حذفشون کردم ؟!؟
مدیر گفت و شنود چند بار نسبت به جوک هایی که توی اون تاپیک میدادی بهت تذکر داد !؟؟!
اینا همش اخطار هایی بود که درکنار هم دیگه به اضافه توهینت به مدیران و کاربران باعث شد در نهایت شما بن بشی .
هرچند پاسخ گویی تو این انجمن صرفا به عهده ی مدیران کل قرار بود باشه اما باتوجه به اینکه اینجا به پ.خ دادن به من اشاره کرده بود گتم بهتره منم یه توضیحی داشته باشم .

بله میدونم مال دو ساعت قبله
اما محسن لست لوگین بعد از زدن این تاپیک بود ولی حتی نیومد نگاه کنه

مدیران بن می کنند و اون ها هم باید در این مورد پاسخگو باشند . شما باید از مدیران می پرسیدین .

به نقل از Backstreetboy :
عزیزم اگه همینطور ادامه بدی خودتم بن میشی ها!
من یه بار یه حرفی زدم و دفاع کردم از این امیر........اخطار پشت اخطار که.......ولش کن!
ولی واقعا چرا بن کردن!
عجب عیدی ای!!!!!......خودمونیم امیر ولی مطهری خیلی دوست داره ها!

به نقل از trojan3 :
خب هرچند که از این حرفم منظوری نداشتم ولی چرا اول بهم اخطار داده نشد البته نفر بعدی من گفتش که نباید تو از کسی دفاع کنم واگر نه بن میشم

مگه حرف بدی زدم؟!
حقیقتو گفتم!

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
مدیران بن می کنند و اون ها هم باید در این مورد پاسخگو باشند . شما باید از مدیران می پرسیدین .

خوب اون چیزی که زیر اسم شما نوشته شده چیه؟!.......کشکه یا دوغ؟!
شما باید جواب بدی دیگه!

به نقل از Backstreetboy :
مگه حرف بدی زدم؟!
حقیقتو گفتم!

خوب اون چیزی که زیر اسم شما نوشته شده چیه؟!.......کشکه یا دوغ؟!
شما باید جواب بدی دیگه!
من منظورم در پیغام خصوصی بود .
صفحه ی قبل هم جواب دادم .

من منظورم در پیغام خصوصی بود .
صفحه ی قبل هم جواب دادم .

وقتی که این تاپیکو زده حتما میخواسته بقیه هم بدونن.....
ما هم میخوایم دلیل ها رو بدونیم......پس همینجا خوبه!
------------------------------------------------------------------
اگه به اون میگین توهین پس باید کل کاربرا روزی 100 بار بن شن!
اونایی که گفتی دلیل نیست......فقط بهانه است!
دلیلت رو رو کن!

وقتی که این تاپیکو زده حتما میخواسته بقیه هم بدونن.....
ما هم میخوایم دلیل ها رو بدونیم......پس همینجا خوبه!
آقای محترم ! منظورم اینه که ایشون اگر می خواستن در پیغام خصوصی جواب بگیرن باید به یکی از مدیران پیغام می دادن نه ناظم ها که بعدا بیان بگن چرا به من جواب ندادن چون مسئول بن کردن مدیران هستند.
اگه به اون میگین توهین پس باید کل کاربرا روزی 100 بار بن شن!
اونایی که گفتی دلیل نیست......فقط بهانه است!
ایشون به دلیل پست های نامناسب برای فروم (در انجمن عکس و گفت و شنود اجتماعی ) و توهین به مدیران بن شدند .
برای پست هاشون هم چند بار تذکر دریافت کرده بودند .

آقای محترم ! منظورم اینه که ایشون اگر می خواستن در پیغام خصوصی جواب بگیرن باید به یکی از مدیران پیغام می دادن نه ناظم ها که بعدا بیان بگن چرا به من جواب ندادن چون مسئول بن کردن مدیران هستند.ایشون به دلیل پست های نامناسب برای فروم (در انجمن عکس و گفت و شنود اجتماعی ) و توهین به مدیران بن شدند .
برای پست هاشون هم چند بار تذکر دریافت کرده بودند .

کمترین حقم اینه که به مدت 24 ساعت اکانتم رو باز کنید من اطلاعات شخصی مهمی رو تو Pm هام دارم

یه سری قانون مشخص که باعث می شه بنت کنن که نداریم در ضمن یه تذکرم می تونه کارساز باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا