TRSH2389
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- SHM
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
خب من تو کلاس اینطوریم که نصف بیشتر شلوغی های کلاس زیر سر منه ولی هم معلما بهم اعتماد کامل دارن هم ناظما 
معلم ریاضی عادت داشت می اومد توی PDF annotator و قلم رو وصل می کرد و اونطوری درس می داد. با دوستم یه برنامه پایتون نوشته بودیم که می اومد کورسر ماوس رو در لحظه به یه جای رندومی توی صفحه می برد. بعد برای اینکه مثلا طبیعی بشه و ... اومده بودیم شرت کات زده بودیم بهش جای همون برنامه که معلم خودش باز کنه و فکر کنه ایراد از کامپیوتره
فقط یه چیزی که بود این بود که گویا قلم در هر لحظه به کامپیوتر پیام میده که کورسر کجا باشه و مثل ماوس نیست که وقتی ثابته پیامی ارسال نمیشه و ... (فقط این کارمون باعث شد قلم هی بلرزه و معلم نتونه بنویسه). خلاصه با این روش تونستیم یه کوییز ریاضی رو کلا کنسلش کنیم و معلمم هی غر می زد که کامپیوتر 20 سال پیشو میارن مدرسه همین میشه 
یه بارم یه مراسمی معاونمون منو گذاشته بود که مثلا سرود ملی اینا رو پخش کنم اونقد اون جک میکروفون رو توی آمپلی فایر چرخوندم و نویز افتاد رو صدا هیچی دیگه مراسم موند یه زنگ دیگه
پ.ن : ولی تا حالا دفتر نرفتم

معلم ریاضی عادت داشت می اومد توی PDF annotator و قلم رو وصل می کرد و اونطوری درس می داد. با دوستم یه برنامه پایتون نوشته بودیم که می اومد کورسر ماوس رو در لحظه به یه جای رندومی توی صفحه می برد. بعد برای اینکه مثلا طبیعی بشه و ... اومده بودیم شرت کات زده بودیم بهش جای همون برنامه که معلم خودش باز کنه و فکر کنه ایراد از کامپیوتره

یه بارم یه مراسمی معاونمون منو گذاشته بود که مثلا سرود ملی اینا رو پخش کنم اونقد اون جک میکروفون رو توی آمپلی فایر چرخوندم و نویز افتاد رو صدا هیچی دیگه مراسم موند یه زنگ دیگه

پ.ن : ولی تا حالا دفتر نرفتم