حالا چرا ناراحت شدیبه نقل از secret :پس بگو اون پ.خ تبریک عید مال من نبوده .حیف شد بسی ناراحت شدم.
پ.خ تبریک عید رو خیلی ها واسه هرکی که یدونه پ.خ ازش داشتن تو inbox فرستادن!به نقل از secret :پس بگو اون پ.خ تبریک عید مال من نبوده .حیف شد بسی ناراحت شدم.
از قدیم گفتن پیشگیری بهتر از درمان است! البته درستش اینه که ایده جدید بهشون ندین!به نقل از مـهمّد بذرکار :(بعدا کسی نیاد شایعه بسازی که مدیرا پ.خ ها رو چک می کنن یا مثلا دست دارن توش و ...)
به نقل از یک مدیر :دیگران واقعا برای شما اون پیغام رو میفرستند. منتهی به عنوان رونوشت.
وبه نقل از Arash Badie Modiri :از قدیم گفتن پیشگیری بهتر از درمان است! البته درستش اینه که ایده جدید بهشون ندین!
اصلا سیستم پیام خصوصی اگه خراب باشه یعنی پایگاه دادهها یک query میگیره به حجم مثلا ۴۰۰ کاراکتر بعد به صورت هوشمند ۵ تاش رو عوض میکنه بعد اجرا میکنه! اگه همچین کاری میکنه که خیلی باهوشه! یه سوال دیگه! چرا موقعی که پست میدین یکهو پستتون از یه تاپیک دیگه سر در نمیاره؟! چون سیستمهاش عین همند!
اشتباه نوشتن username می تونه باعث این اتفاق بشه؛ شما لطف کن به اون فردی که می فرستاد، بگو که اشتباه می فرستاده؛ اگه هم قراره توضیح داده بشه که مدیرا نمی تونن توی رسوندن پ.خ ها کاری بکنن، فکر کنم نقل قول اول واضح توضیح داده که نمی شه.به نقل از مهراب عمرانی :یعنی همه واقعا به قصد عشق و عاشقی اون پیغامارو با هدف من میفرستادن؟؟؟؟؟
من شک دارم اینجوری بوده باشه! یعنی عمرا!![]()