• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه کتابی بخوانیم؟!

جراح دیوانه^^ یورگن توروالد ترجمه ذبیح الله منصوری
زیادی قشنگه و واقعا دوسش دارمم

و اینکه سینوهه هم بالا گفتن

بهترین کتابی که خوندید چی بوده؟
نام اون رو با پست ذکر کنید و بگید چرا؟

+ نام نویسنده رو هم ذکر کنین!
من بیشتر رمان‌ های طنز یا عاشقانه میخونم
مثل دالان بهشت
بامداد خمار
اب‌نبات‌دارچینی _ هل‌دار _ زنجبیلی

و رمانایی که قصد خوندنشون رو دارم🫠
دختری در قطار
مغازه جادویی
هردو در نهایت میمیرند
بی‌حدومرز
سنگ‌کاغذ‌قیچی

سلام بچه‌ها
من تقریباً ۳ ساله که به خاطر درس، کنکور و درگیری‌های این مدت نتونستم یک کتاب رو کامل بخونم و راستش از کتاب‌هایی که توی این چند سال محبوب و پرطرفدار شدن هم خیلی بی‌خبرم.
حالا می‌خوام دوباره کتاب خوندن رو شروع کنم.
میشه چندتا کتاب خوب که خودتون خوندید و واقعاً پیشنهادش می‌کنید معرفی کنید؟
ژانر خاصی مدنظرم نیست؛ فقط دوست دارم کتابی باشه که ارزش خوندن داشته باشه و بتونه دوباره منو به کتاب‌خوندن علاقه‌مند کنه.

خیلی ناراحت کنندس که امسال دیگه نمیتونم اون قدر زیاد کتاب بخونم ولی بزارین چند تا کتاب خفن بگم شما که کنکور ندارین💔 بخونید .

1984 و مزرعه حیوانات جورج اورول و اگه از این دوتا خوشتون اومد برید یک لول وحشیانه تر و خشن تر لاشه لطیف را بخونید (لطفا اگه روحیتون از سنگ نیست نخونید چون خیلی وحشیانه هست )

توی ژانر عاشقانه فانتزی میراث هاثورن و سنگدل و پادشاه پریان خوب بودن بد نبودن (کلا این ژانر را خودم دوست ندارم البته ولی سنگدل قشنگ بود)

توی ژانر عاشقانه درام ما تمامش می کنیم و چشم هایش و یک به علاوه یک قشنگن

توی ژانر جنایی تمام آثار فریدا مک فادن عالین ولی بهترینشون از نظر من بخش دی و یکی پس از دیگری بودن و از نویسنده های دیگه هم بیمار خاموش و راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب

این چند تا هم خیلی خودم دوستشون دارم ولی نمیدونم جزو چه ژانری میشن : قلعه مالویل و ماده تاریک و ما دروغگو بودیم و مغازه خودکشی

آخرین ویرایش:
Back
بالا