پاسخ : اتحاد کاربران سمپادسیتی با سمپادیا
با سلام
به نقل از مهراب.ع. :
حالا که سیتی باز شده دوباره از فیل در اومده بهتر نیست بحثو شروع کنیم؟
به نقل از فرزند کورش بزرگ :
من موافق نیستم.چون اینجا همه دیکتاتورن
و همینجوریشم دارن همه چیو به نفع خودشون تموم میکنن
البته این نظر ضخصی منه
دوستان بحث رو شروع نکنید لطفا.
به نقل از mgh-nano :
این تاپیک به درخواست من باز شد.
به نام خدا
آقای سعید زارعی عزیز
من حرف های زیادی میتونم اینجا بزنم. به دلایلی از همشون فاکتور میگیرم و چیزی خاصی نمیگم به جز این چند نکته:
1- این کار شما، در اون بازه ی زمانی،درست بعد از ف****ر شدن سیتی، به شدت کاری دور از انسانیت بود و در ادامه هم معلوم شد که اصلا هدف شما اتحاد نیست، چون طبق عادت گذشته، افرادی رو که جواب دادن، به توپ بستید و در آخر تاپیک هم تیر آخر جوسازی رو زدید که بهترین بهره رو ببرید. اگه هدف اتحاد بود، نباید اینطور جبهه گیری میکردید شما.
2- ببین برادر من، عقل سلیم اینو میپذیره. شما بخوای با یک کشور متحد بشه، با یک کشور قرار داد ببندی، به اون کشور دستور میدی بیا با ما قرارداد ببند؟ البته قیاس مع الفارغ هستش این مثال. ولی هر جوری فکر کنی، این پیشنهاد رو شما دادید، پس شما باید بیایید این پیشنهاد رو به ما بدید، نه اینکه توی سایت خودتون هرچی دوست داشتید بگید و خودتون ببرید و خودتون بدوزید و خودتون نتیجه بگیرید. این کار شما توهین 1000 کاربر سمپادسیتی هست. میگیم 1000 کاربر نه، 10 کاربر و افرادی که جزو تصمیم گیران سمپادسیتی هستند.این کار شما معنی قبول نداشتن رو میده، شما که اصلا ما رو قبول ندارید،چرا دم از اتحاد میزنید؟
3-باز هم بخواییم بررسی کنیم،تابستان،سال گذشته، شما بودید که اتحاد رو به هم زدید و هر تهمت لایق خودتان را به من چسباندید. حالا که دوباره نام اتحاد را به میان می آوردید، پس شما باید بیایید و در سایت
ما ، این پیشنهاد را مطرح کنید و حداقل دلجویی کنید. هرکاری دوست داشتید کردید و حالا باز اسم از اتحاد می برید؟
4-در همان اتحاد اول هم که آقای مطهری بانی اتحاد شد، همین آقای بذرکار،تا همان لحظه ی آخر ، نمیدانست اتحاد چیست و به چه دردی میخورد و میپرسید، این اتحاد برای چیست. لازم به ذکر هست که شما اول خودتان با هم متحد باشید و تصمیم گیری کنید و بعد، اقدام به پیشنهاد اتحاد بیافتید.
5- در تاپیک جاری، شما هنوز حرفی زده نشده،
اصلا ما حرفی نزدیم ، برای
خودتان می برید و میدوزید. توقع دارید این را به عنوان حسن نیت پاک و خالصانه ی شما بپذیریم؟ خودتان از کار خودتان تعجب نمیکنید؟ من هنوز هیچی نگفتم، هرچی دوست دارید میگید و جو سازی میکنید و نظریه میدید
6- این پست من، برای اولین و آخرین بار در مورد اتحاد در سمپادیا زده میشه، به جواب های احتمالی هیچ جوابی داده نمیشه. از دوستداران سمپادسیتی و مدیران تقاضا میشه در این تاپیک هیچ نظری ندهند.
علی ای حالٍ با توجه به توضیحاتی که دادم، هر نظر و تصمیم گیری در مورد اتحاد ، از جانب سمپادسیتی، فقط و فقط به یکی از مدیران داده خواهد شد و پیشنهاد مربوطه را باید فقط در انجمن مربوطه،در سمپادسیتی مطرح نمایید( تا پاسخ بگیرید.) دلیلش رو هم توضیح دادم
والسلام