پاسخ : قلعه ی حیوانات
چند سال پیش خوندمش، واقعا زیباست. ظاهرش خیلی ساده و همه فهمه و فهمیدن معنای کلیش آسون، ولی هرچی عمیق تر بشی معنای بیشتری توش میبینی. برای خوندنش خوبه که از تاریخ روسیه قرن بیستم اطلاع کامل داشته باشی اونوقت لذت واقعی رو حس میکنی( البته به ظهور و زوال تمام انقلابا اشاره داره اما با تاریخ شوروی ارتباط یک به یک داره و هر چیزی تو داستان معادل یک اتفاق یا شخصیت یا جریان تو تاریخ شورویه). اینم معادل هایی که من تونستم برای شخصیت ها و اتفاقای داستان تا اونجا که ذهنم قد میده پیدا کنم(چون چند سال پیش خوندم ممکنه اسما یادم نیاد یا اشتباه باشه خودتون ببخشید، اگه درستشو میدونین بگین):
1. خوک پیر ( اسنوبال؟): کارل مارکس که تز هاش به نوعی پشتوانه شد برای انقلاب پرولتاریایی( انقلاب حیوانات قلعه) ولی در زمان حیات خودش اتفاق نیفتاد.
2. سرودحیوانات: سرود انترناسیونال.
3. زاغ: طبقه ی روحانی و کشیشان و مبلغان مذهبی که از بهشت در دنیایی دیگر (بالای آسمونا) خبر میدن.
4.خوک دوم(؟): چندین شخصیت و یک جریان تو چند بازه در این خوک خلاصه شدن:
الف.بلشویسم قبل از انقلاب (مفسر گفته های اسنوبال)، و بعد ازانقلاب که قدرتو بدست گرفت و سعی کرد سوسیالیسمو اجرا کنه (تا اینجا در شخص لنین نمود میکنه).
ب. بلشویست های قدیمی که بعد از به قدرت رسیدن استالین سرکوب شدن و تبعید و هر از چند گاهی توطئه های خیالی آنان در خارج به همراه دشمنان انقلاب افشا میشد( نمود بارزش تروتسکی= شخصیت برنشتاین؟ در 1984)
5.ناپلئون: بوروکرات های سرکوبگری که به استالینیست مشهور بودن( نمود بارزش استالین) و بعد ها با بوروکراسی و سرکوبگری خروشچف، برژنف و .. ادامه پیدا کرد.
6.پرچم شاخ و سم: داس و چکش
7. سگ هایی که ناپلئون تربیت کرد: پلیس مخفی و نیرو های سرکوب( امثال ژرژینسکی) که استالین برای به دست گرفتن قدرت و سرکوب مخالفا تحت اختیار گرفتشون و از اونا استفاده کرد.
تا اینجا بعضیاشو گفتم اگه دیدم خوشتون اومد بازم میذارم B-) اگه خودتونم معادل هایی پیدا کردین یا دیدین اسمارو اشتباه میگم، بگین