نه اما خودشون خودشون رو انتخاب نمیکنن و بشینن باهم تصمیم بگیرنبه نقل از محمد رضا صابرنژاد :در جوامع غیر دیکتاتوری یه فرد عادی هم نمیاد برای کل کشور تصمیم بگیره! میگیره؟!
مدیران تصمیم میگیرن! شمام ایشاالله یه زمانی دست از اعتراضات برداشتید و مثل خیلی های دیگه خوب کار کردید و به یه درجه از مدیریتی رسیدید متوجه میشید
3 تا نیستن! کسانی که در این قسمت بلدن هر کودوم یه جایی رو دارن طراحی میکنن!
به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :(حتی قبول نمیکنید که حقمو خوردید)
اینو که همه میدونن!مهم اینه که چرا رای نیاوردم...به نقل از محمد رضا صابرنژاد :شما رای نیاوردید و مدیر نشدید! خیلی مدیریت مهمه واستون بجا اعتراضات بی سرو ته فعالیت مثبت داشته باشید که دفعه ی بعد رای بیارید!
خدمت همه ی دوستان سلام عرض میکنم!
به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :اینو که همه میدونن!مهم اینه که چرا رای نیاوردم...
مهم اینه که چرا همه در ظاهر موافق بودن و رای منفی دادن
چرا قانونای خودشونو انجام ندادن
نه واسم اصلا مهم نیست مدیر شدن(حداقل اینجا)
واسم حقم مهم بود و هست
دفعه بعد؟بچه خر میکنی؟!
به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :آخه مدیرا گلاب به روت یکم دورو هستن و البته پارتی باز!
دروروییشون واسه اینه که جلوی خودم راضی بودن و بعد رای مخالف میدادن
خیلیا رو میگمبه نقل از محمد رضا صابرنژاد :شما کیا رو میگی جلوی روت موافق بودن؟! منم ممکنه باهات موافق باشم اما این اصلاً دلیل نمیشه که رای هم بهت بدم! یکی پیدا میشه که از نظر کاربری از نظر من بهتره شماست! با شمام موافقم اما با اون موافق تر! پس رای میدم به اون!
راست میگه امیر........ برو نگاه کن ببین کی پست درست و حسابی میده؟به نقل از محمد رضا صابرنژاد :مدیران در مورد نظر دادن برای مدیر شدن بقیه مطابق میلشون نظر میدن! اینکه پستتات کمه منظور اون نیست که تعداد پستات کمه! منظور اینه که تعداد پست های درست حسابیت کمه! اسپم که اسمشو نمیزارن پست که! شما تعداد اسپمات اندکی زیاد هست! قبول نداری برو یه نگاه به پستات بکن!
این خیلیا اسمم دارن!
اگه همین اسپما نبود که باید همین کارو میکردید.....به نقل از trojan2 :برو بابا باز یه موضوع به وجود اومد همه بیان اسپم بدن
یا اصلا در سایت رو گل بگیرید بریم پی کار و زندگیمون
منم شمارو دعوت نکردم که حالا طلبکاری.......توهم خوشت نمیاد از این اسپما ببینی نیا اینجا......به نقل از trojan2 :اگه واقعا انقدر از سایت ناراضی هستید خب نیاید فعالیت کنید
درضمن شما هم اینقدر اسپم اضافی نده....به نقل از احمدرضا.ج :فقط برای فهمیدن اینکه چرا این قدر به مدیران انتقاد دارید کافیه آخرین ارسال های خودتون رو ببینید
خدا وکیلی چند تاش مفیده؟