scorpio کاربر فوقفعال ارسالها 125 امتیاز 38 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد 2010/3/5 #61 پاسخ : (بدون موضوع) اصلا چه اهمیتی داره این منفیا. بذارین هرچه قدر دلشون می خواد بدن.مهم پستاست که نظرات و عقاید یک نفرو بیان می کنه.
پاسخ : (بدون موضوع) اصلا چه اهمیتی داره این منفیا. بذارین هرچه قدر دلشون می خواد بدن.مهم پستاست که نظرات و عقاید یک نفرو بیان می کنه.
King Dain کاربر حرفهای ارسالها 432 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/3/6 #62 پاسخ : چرا منفی ؟! بله این درسته منفی و مثبت هیپ تاثیری تو هیچی ندارن.
punez کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد شهید فرزانگان 2 تهران ...!!! شهر تهران دانشگاه علوم تحقیقات رشته دانشگاه دامپزشکی 2010/3/17 #63 پاسخ : چرا منفی ؟! بابا بی خیال....من هنوز تازه عضو شده بودم اصلا تاپیک نداشتم یه روزه کل این منفیا را با هم گرفتم......!!!!!! ولش کن بابا ....!
پاسخ : چرا منفی ؟! بابا بی خیال....من هنوز تازه عضو شده بودم اصلا تاپیک نداشتم یه روزه کل این منفیا را با هم گرفتم......!!!!!! ولش کن بابا ....!
Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2010/3/17 #64 پاسخ : چرا منفی ؟! مهم نیست زهرا جون!مگه معاون عزیز ما میگه چرا الکی مورد انظباطی می خوریم؟؟؟؟ کی اهمیت میده؟؟؟
پاسخ : چرا منفی ؟! مهم نیست زهرا جون!مگه معاون عزیز ما میگه چرا الکی مورد انظباطی می خوریم؟؟؟؟ کی اهمیت میده؟؟؟
Samaneh.Z کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,137 امتیاز 1,491 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرج مدال المپیاد مدال نقرهی المپیاد نجومواخترفیزیک .. دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/3/17 #65 پاسخ : چرا منفی ؟! اگه کسی فهمید کی منفی میده به ما هم بگه! من امروز یک شخصی رو 3 بار دیدم(در طول 2 ساعت) ، منفی هاش 7 تا تغییر کرد البته مثبتاشم 10 تا تغییر کرد! خداییش واسه چی منفی میدن؟
پاسخ : چرا منفی ؟! اگه کسی فهمید کی منفی میده به ما هم بگه! من امروز یک شخصی رو 3 بار دیدم(در طول 2 ساعت) ، منفی هاش 7 تا تغییر کرد البته مثبتاشم 10 تا تغییر کرد! خداییش واسه چی منفی میدن؟
AmorE Meyo فارغالتحصیل ارسالها 1,644 امتیاز 1,839 نام مرکز سمپاد راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران 2010/3/17 #66 پاسخ : چرا منفی ؟! منفی از دو راه میاد: 1. مخالف بودن با نظر طرف 2. لجبازی مثبتم از یه راه میاد: 1. اگه طرف از تاپیک یا پست خوشش میاد یه مثبت میده که معمولا فراموش میشه...
پاسخ : چرا منفی ؟! منفی از دو راه میاد: 1. مخالف بودن با نظر طرف 2. لجبازی مثبتم از یه راه میاد: 1. اگه طرف از تاپیک یا پست خوشش میاد یه مثبت میده که معمولا فراموش میشه...
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/3/27 #67 پاسخ : چرا منفی ؟! به نظر من میزان محبوبیت یک فرد رو نشون میده یا اینکه چقدر بچه ها باهاش موافقن البته باید به زمان عضویت هم توجه کرد
پاسخ : چرا منفی ؟! به نظر من میزان محبوبیت یک فرد رو نشون میده یا اینکه چقدر بچه ها باهاش موافقن البته باید به زمان عضویت هم توجه کرد
Helli Agent کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 217 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی مکانیک ، مهندسی انرژی 2010/3/30 #68 پاسخ : چرا منفی ؟! به نظر من فقط به خاطر لجبازیه.
bl0ker کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 429 امتیاز 1,051 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد برنز المپیاد زیست سال 90 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه زیست شناسی 2010/4/1 #69 پاسخ : چرا منفی ؟! منفی درست نیست " در دنیا فقط یک راه وجود دارد و آن راستی است " زرتشت
Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,807 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها 2010/4/1 #70 پاسخ : چرا منفی ؟! به نقل از نارنجک : بابا شماها کجای کارین ملت به آدم میگن بهم منفی بده اونم تو پ.خ یاد بگیرین سطح فرهنگیرو کلیک کنید تا باز شود... واقعا کسی بوده که این حرفو زده ؟ بعد هدفش رو از این کار نگفته که چرا ؟
پاسخ : چرا منفی ؟! به نقل از نارنجک : بابا شماها کجای کارین ملت به آدم میگن بهم منفی بده اونم تو پ.خ یاد بگیرین سطح فرهنگیرو کلیک کنید تا باز شود... واقعا کسی بوده که این حرفو زده ؟ بعد هدفش رو از این کار نگفته که چرا ؟