- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
پاسخ : سمپادی های کرج
سوال بپرس جواب بدیم
سوال بپرس جواب بدیم

خب تجربه هاتونُ بگید ... مثلا چیکارا کردید .. از کدوم معلما راضی بودید یا حتی نبودید
روش های مطالعتون ، یا کارایی که فک میکنید اگه انجام میدادید نتیجه ی بهتری میگرفتیدُ از اینجور چیزا 

( تمام مشکل من تو ادبیات خلاصه میشه
)

به نقل از E.coli :خب مثلا روش خوندن ادبیاتت چطوری بود؟( تمام مشکل من تو ادبیات خلاصه میشه
)
زیست حتی
تایم های مطالعاتیت چه جوری بودنُ.....![]()

با برنامه درس بخونید ، درس هر روز همان روزو از مهر که کلاسا شروع میشه اجزا کنید ، خلاصه نویسی رو نذارید برای بعدا ، توی همین درس هر روز همان روز ، خلاصه نویسی هم بکنید ، کلا کار پسندیده ایه ،به نقل از E.coli :دوستان کنکوری بیاید از تجربه هاتون به ما بگید ... کمی نصیحت حتی ، خوشالمون می کنید![]()

بیشتر هم اگه بشه که خوبه ، اما خودکشی نکنید دیگه 

)

نشر الگو اون کوچولو ها ؟ :د اگه اونا رو میگی " فعلا" ، هامون !به نقل از E.coli :نظرتون راجع به کتابای نشر الگو چیه واسه ادبیات؟!؟! اینا بهترن یا هامون ؟
معلم شما با ما یکی نیس فک کنم ، واسه ما خانم فلاح ـه ( ولی خدایی ایشون هم عالین)
آهان یه چیز دیگه فیزیک ، آقای ساداتیان به ما گفتن که گاج نقره ای بزنیم اما به نظر من سطحش پاییینه نظزه شما چیه ؟![]()

به نقل از E.coli :وااای هنگامه و سمانه مرســــــــــی
نظرتون راجع به کتابای نشر الگو چیه واسه ادبیات؟!؟! اینا بهترن یا هامون ؟
معلم شما با ما یکی نیس فک کنم ، واسه ما خانم فلاح ـه ( ولی خدایی ایشون هم عالین)
آهان یه چیز دیگه فیزیک ، آقای ساداتیان به ما گفتن که گاج نقره ای بزنیم اما به نظر من سطحش پاییینه نظزه شما چیه ؟
× هنگامه : حتما باید واسه زیست لایتنر داشت؟ من اصلا باهاش حال نمیکنم
× پ.ن : شبیه صندلی داغ شده![]()

)

به نقل از E.coli :اصن من بشدت ذوق مرگم از همه ی دوستان ممنونم
سمانه : یعنی سطحِ الگوها بالاتره؟ یا هامون در کل بهتره؟!؟!
هنگامه : واسه زیست دوم به جز خیلی سبز چی خوبه ؟!؟! ( در کمال ناباوری من اصلا با توضیحات خیلی سبز نمی سازم![]()
)
آقا سپهر : تعریف خیلی سبزُ شنیدم نظرتون راجع به جوکار ؟!؟!
× بقیه بچه ها سوال ندارن ؟! همش من دارم سوال می پرسما
ویرایش : کمک رسید![]()

) ، فک میکنم بهتره که یه کتاب کمک درسی انتخاب کنم که تا جایی که امکان داره تمام نکاتُ داشته باشه :)

شما فوق حرفه ای. اینجا صحبت کنی کلاس کاریت میاد پایین. خصوصی گسسته تدریس کنبه نقل از amir h :اینجا همه تجربین که
کسی نیست من راهنماییش کنم چطوره گسسته بخونه؟![]()

به نقل از LGH :آقا کمــــــــــــــــــــــــــــــــــک بنده برنز شدم المپیاد و الان در حالی که تعطیلٍ تعطیل میباشم B-) باید کنکور شروع کنم
پایه یا پیش؟؟![]()

و به خاطر دلایلی من نتونستم از این کارا کنم 

)