• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آمار های جهانی سایت شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hasangolab
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آمار های جهانی سایت شما

فکر میکنم در قسمت آلمانش سهم بایسته ای داشته ام... :-" ;D

( ما هم با تونل از آلمان مزاحم میشدیم گاهی :-" )

یه بخشیش شاید به خاطر ماه امتحانا بوده ، در هر صورت امیدمون به اینه که تابستون که مدیرا برمیگردن و بچه های کنکوری گذشته و خیلی از بچه ها که فصل امتحانات کمتر میومدن، بازدید بیشتر شه و سایت جون بگیره قشنگ . ;D

من فــک کنم یه مدت که امکان لایــک و اینا نبود خیلیا دیگه به سمپادیا حتی سر هم نزدن ! دور و بــرم زیاد دیدم همچین کسایی ! شاید تغییر نسخه اًم باعث این کاهش شده ! :-? :-<

:) >:D<
logo_tagline.png
طبق ِ آمار ِ جهانی ی سایت ِ Alexa ؛ بعد از 2ماه ُ نیم تقریبا ؛و بازدید های تابستانی ِ بچه ها، آمارمون خیلی خوب و دقیقا اون چیزی که انتظار میرفت و حتی بیشتر بوده ;D
<:-P (مطهری جان شیرینی بده ;D ;)) )

Alexa Traffic Rank (Worldwide)l
globe-sm.jpg
112,874

Traffic Rank in IR
ir.png
1,700

به نقل از Statistics Summary for sampadia.com :
There are 112,873 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Sampadia. Relative to the overall population of internet users, the site's audience tends to be under the age of 25; This site's visitors view 8.2 unique pages each day on average. We estimate that 90% of this site's visitors are in Iran. About 10% of visits to Sampadia are referred by search engines.
[نکات ِ مهمش رو بُلد کردم :) ]
این بار نکته ی قابل ِ توجه اینه که دوستان انگار چیز پی ان هاشون رو عوض کردن و بیشتر رو US دارن کار میکنن! :-" ;;)
دفعه ی قبل آلمان ، این بار آمریکا :))
us.jpg

برای اطلاعات ِ بیشتر ، اینجا کلیک کنید . ;D

در انتها هم این مهم رو تبریک میگم :) ، بعد از نزول ی که در ماه های گذشته داشتیم ، این از بهترین rank هامون بوده =D> ;D

سلام ، [احوال پرسی ] ;D
بعد از گذشت 3 ماه گفتم شاید جالب باشه یه نگاه دیگه به آمارمون بندازیم ، با وجود اینکه ابتدای سال تحصیلی سایت خیلی خلوت شده بود ُ نسبت به تابستون کلی آدم داشتن غزل خداحافظی خونده بودن ولی بازم خیلی خوبه که افتمون خیلی خیلی نامحسوس بوده :)
آمار کلی =>

globe-sm.gif
Alexa Global Traffic Rank: 128,376
ir.png
Traffic Rank in IR: 1,810​

توضیحات :
به نقل از Statistics Summary for sampadia.com :
There are 128,375 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Sampadia. Relative to the overall population of internet users, the site's audience tends to be under the age of 25; they are also disproportionately high-income[nb] :)) :-"[/nb], childless men browsing from home and school who have no postgraduate education. This site's visitors view 4.2 unique pages each day on average. We estimate that 95% of this site's visitors are in Iran, where it has attained a traffic rank of 1,810. About 27% of visits to Sampadia are referred by search engines.​

جا داره یه نگاهی هم به امار گذشته دقیقا یه همچین روز هایی بندازیم ;D
به نقل از یـاشــــــــار :

globe-sm.gif
Alexa Global Traffic Rank: 107,521
ir.png
Traffic Rank in IR: 1,620​

برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید. :)
فقط اگه بتونیم اینو برطرف کنیم خیلی خوب میشه ... 8-^
Average Load Time for Sampadia.com
Very Slow (3.658 Seconds), 91% of sites are faster.​

Back
بالا