• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

ببین فرشید تو داری میگی طرف میاد تو بخش خلاقیت تصمیم میگیره یه تاپیک بزنه...بعد میگه چیکار کنم چیکار نکنم...خودم که حسش نمیاد خلاقیت به خرج بدم...پس بهتره برم چن تا سایت بگردم تاپیک کپی پیست کنم!!
ولی اینجوری نیست!!...طرف میره دو تا سایت رو میگرده میبینه ایول چه تاپیک باحالی...عجب مخی بوده طراحش...بد نیست اینو بزارم تو انجمن خلاقیت...

حرفای تو میگه انگار تاپیک زدن تو این بخش یه جور وظیفه و اجبار و نیاز و... ست که طرف دو راه داره...یا کپی پیست یا سوزوندن فسفر...حالا که کپی پیست بازه پس خبری از سوزوندن نیست!!.....ولی قضیه اصلا این جوری نیست...می گیری چی میگم؟!

بعدشم تا حالا نشده ایده ی چند نفر دیگه باعث شه یه ایده ی جدید تو ذهن تو شکل بگیره؟!...اینم همونه!!...شاید از 100 تا تاپیک فقط یکیش بتونه به یه نفر از 1000 تا بازدید کننده الهام بده که به نظر من همینم خیلی عالیه!!...
وقتی آدم یه سری پیش ذهنیت هایی از این که چه چیزایی میتونه اختراع و ساخته بشه داشته باشه ذهنش باز تر میشه...شاید همون موقع خوندن تاپیک تاثیر خودش رو نشون نده و طرف یه مرسی بگه و بره...ولی از کجا معلوم همون بعدا به دردش نخوره؟!!

Back
بالا