real madrid کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد shahid beheshti شهر نیشابور 2010/2/2 #1 نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟
cactus کاربر حرفهای ارسالها 404 امتیاز 167 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1(مشهد) شهر مشهد دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2010/2/2 #2 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ اینو میدونم که بازیگراش بازیگرای خوبین حالا خود فیلمو نمدونم
پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ اینو میدونم که بازیگراش بازیگرای خوبین حالا خود فیلمو نمدونم
p.sh کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 32 شهر كرمان رشته دانشگاه پزشكي 2010/2/3 #3 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ باید جالب باشه
Swift کاربر حرفهای ارسالها 360 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد 2010/2/14 #4 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ خوبه. نسبت به سریال های تاریخی دیگه واقعبین تره. بازیگرای خوبیم توش هستن.
پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ خوبه. نسبت به سریال های تاریخی دیگه واقعبین تره. بازیگرای خوبیم توش هستن.
amir.love کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/14 #5 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ من که هرشب نگاه میکنم به نظرم قشنگه.یکم حقایق رو بیشتر نشون میده طرز برخورد ها و .... در کل خوبه
پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ من که هرشب نگاه میکنم به نظرم قشنگه.یکم حقایق رو بیشتر نشون میده طرز برخورد ها و .... در کل خوبه
محمد کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,068 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی مدال المپیاد ریاضی و کامپیوتر 2010/2/14 #6 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ خیلی چیز تپلیه!
marzieTC کاربر فعال ارسالها 68 امتیاز 9 2010/2/14 #7 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ کلا یه فیلم ایرانیه دیگس!!!!!!!!!!!!!! مثل بقیه!
shadi joon کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1مشهد شهر مشهد 2010/2/14 #8 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ قشنگه..... من کلا سزیالهایه تاریخی رو دوست دارم
shayaan کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 112 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران مدال المپیاد فيزيك دانشگاه احتمالا هاروارد 2010/2/15 #9 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ طبق معمول همش دروغه!!!!
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/2/15 #10 پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ بد نیست ولی دروغ زیاد داره همین طور غلو و همین طور صحنه ی بدی داره منظورم دکورش است
پاسخ : نظرتون درمورد سریال سال های مشروطه چیه ؟ بد نیست ولی دروغ زیاد داره همین طور غلو و همین طور صحنه ی بدی داره منظورم دکورش است