- نام مرکز سمپاد
- Allame Helli.II
- شهر
- Tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- Tehran Polytechnic
- رشته دانشگاه
- Electrical Engineering
پاسخ : بایرن مونیخ
حس میکنم دیگه لیک جزیره که خیلی ساله حرفی واسه گفتن نداره ، لالیگا هم دیگه باید ساکت بشینه و صداش درنیاد ...
بازی دیشب سطحش از چند ال کلاسیکو اخیر هم بالاتر بود ...
فقط فرانک ....

حس میکنم دیگه لیک جزیره که خیلی ساله حرفی واسه گفتن نداره ، لالیگا هم دیگه باید ساکت بشینه و صداش درنیاد ...
بازی دیشب سطحش از چند ال کلاسیکو اخیر هم بالاتر بود ...
فقط فرانک ....

اگه اینطوریه بایرن هم مستحق ترین نبود چون توی تمام بازیاش رو تو دور حذفی اشتباهات داوری تاثیر گذار دیده شد...بازی برگشت با آرسنال که آرسنال اگه گل سوم رو میزد صعود میکرد،بازی رفت با یوونتوس گل دوم آفساید...بازی رفت با بارسا 3 تا گل مردود(که اون گل ها باعث شدن بازی برگشت با بارسا یووه تقریبا تشریفاتی شن)...و نهایتا بازی فینال گل اول آفساید. من اینا رو در صورتی میگم که بایرن تیم دوممه ولی خب اینا حقیقتن و این اشتباهات داوری تاثیر گذار تو فوتبال وجود دارن اما در نهایت بایرن لایق ترین تیم این فصل اروپا بود همون طور که بارسا هم سال 2011 لایق ترین بود.قطعا در 4 سال 3 بار به فینال رسیدن آمار خیلی عالیه ولی خب بایرن اون فینال های قبلی(و خصوصا فینال قبلی با چلسی رو که تو خونه خودش بود) باخت و در واقع این یه ناکامی بود خودش.بارسا هر دو باری که به فینال رسید رو برد و هر دفعه هم که به فینال نرسید از قهرمان باخت...لازم نیس موفقیتای بارسا رو زیر سوال ببرین که بایرن رو موفق نشون بدین، موفقیت بارسا بر کسی پوشیده نیس و موفقیت بایرن نیز و اینکه بایرن تیمی بود که تونست بارسا رو بدون اتوبوس و با یه بازی خیلی خوب و هجومی ببره(هر چند هیچ وقت اختلاف بارسا و بایرن 7 تا گل نبود
)))
ولی واقعا ینی چی؟ تیموشوک کلا چی کار کرد امسال تو بایرن؟ نصف اوقات جام دستش بود
بعد یه بارم جامو ندادن به نویر 

اتفاقا مارتینز میتونه به خوبی همون بوسکتسی باشه که پپ تو بایرن میخوادش.مارتینز قدرت بدنی بهتری هم داره میتونه خیلی بهتر از بوسکتس باشه حتی.