ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/2/21 #11 پاسخ : تصاویر زیست شناسی ممنون دقیقا همچین تاپیکی لازم بود! عکسا هم قشنگن فعالم که هستییییی!+
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/21 #12 پاسخ : تصاویر زیست شناسی عمل دریچه ی قلب O0
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/21 #13 پاسخ : تصاویر زیست شناسی تصاویر میکروسکوپی باکتری
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/21 #14 پاسخ : تصاویر زیست شناسی شکاف های انتهای تار موی انسان
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/21 #15 پاسخ : تصاویر زیست شناسی گلبول قرمز ریه ی انسان نرون های عصبی در مخچه سلول های لخته ی خون سلول های سرطانی ریه اسپرم های بدور تخمک برای تشکیل جنین غنچه های مزه بر روی زبان ریشه های مو در درون گوش جنین 5 روزه ی انسان پلاک دندان
پاسخ : تصاویر زیست شناسی گلبول قرمز ریه ی انسان نرون های عصبی در مخچه سلول های لخته ی خون سلول های سرطانی ریه اسپرم های بدور تخمک برای تشکیل جنین غنچه های مزه بر روی زبان ریشه های مو در درون گوش جنین 5 روزه ی انسان پلاک دندان
ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/2/22 #16 پاسخ : تصاویر زیست شناسی چند تا از عکسا تکرارین لطفا چک کنید
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/22 #17 پاسخ : تصاویر زیست شناسی هموگلوبین
ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/2/22 #18 پاسخ : تصاویر زیست شناسی خوش به حال دختره که هموفیلی نمی گیره!
mohsenbarzegar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 63 نام مرکز سمپاد qom nodet شهر qom مدال المپیاد به المپیاد فیزیک علاقه دارم و واسش میخونم رشته دانشگاه هرچی خدا قسمت کنه میخونیم 2010/2/22 #19 پاسخ : تصاویر زیست شناسی آره....................................
ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/2/23 #20 پاسخ : تصاویر زیست شناسی تازه این سری کل عکساتو دیدم عییییییول بابا خییییلی توپن++ فقط خواهشا این کارو بکن:بنویس عکسا مال چین!! مثلا اون سری عکسا که زیرشون نوشته MEHRبعضیاشونو نمی دونم چین؟
پاسخ : تصاویر زیست شناسی تازه این سری کل عکساتو دیدم عییییییول بابا خییییلی توپن++ فقط خواهشا این کارو بکن:بنویس عکسا مال چین!! مثلا اون سری عکسا که زیرشون نوشته MEHRبعضیاشونو نمی دونم چین؟