amialib کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 2 2010/1/26 #1 با سلام دوستان مسئول فنی این سایت کی هست ؟ میشه به من معرفیش کنید ... متشکرم
amir.love کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/1/26 #2 پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ به نقل از امير علي بلورچيان : با سلام دوستان مسئول فنی این سایت کی هست ؟ میشه به من معرفیش کنید ... متشکرم کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که من میدونم مسول فنی نداریم
پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ به نقل از امير علي بلورچيان : با سلام دوستان مسئول فنی این سایت کی هست ؟ میشه به من معرفیش کنید ... متشکرم کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که من میدونم مسول فنی نداریم
amialib کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 2 2010/1/26 #3 پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ پس کارهای برنامه نویسی سایت و اینجور موارد رو کی بر عهده داره ؟
amir.love کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/1/26 #4 پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ به نقل از امير علي بلورچيان : پس کارهای برنامه نویسی سایت و اینجور موارد رو کی بر عهده داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم! فکر کنم استاد مطهری!
پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ به نقل از امير علي بلورچيان : پس کارهای برنامه نویسی سایت و اینجور موارد رو کی بر عهده داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم! فکر کنم استاد مطهری!
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,691 امتیاز 37,866 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2010/1/26 #5 پاسخ : مسئول فنی سایت کیست؟ سلام با ایمیل صحبت کنیم بهتره . جواب دادم . چک کن لطفا.