• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی و خودکشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سمپادی!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپادی!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
می ریم تهران...
رشته دانشگاه
پزشکی دیگه!
بچه ها میگن سمپادیا دور از زندگی و منزوی و لامذهبن!!!!!!درضمن یه جایی ام خوندم آمار خودکشی بین سمپادیا رفته بالا!!!!!راسته؟؟؟!!!! (:|

پاسخ : سمپادی و خودکشی؟؟؟!!!!

خوب اون اولیه رو که بیخود میگن. ;D

دومیم فکر کنم فقط سه تا سمپادی تا حالا خود کشی کردن. البته تا اون جایی که آمار دارم، دقیق نمیدونم. بین سه نفرم نمی شه گفت روند صعودی اینا بوده! خنده داره...

آمار خود کشی تو کل دنیا رفته بالا, خوب سمپاد هم یه قسمتی از دنیاست.

من خودم دست به خودکشی زدم ولی نشد کلا کار بدیه وحشتناکه من که مبارزه میکنم به شمام پیشنهاد میکنم

خودكشي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شايد واقعا از زندگي خسته شدن اما چه جوري؟چه جوري رازي شدن خودشونو بكشن؟؟؟؟؟؟؟؟/
نمي دونم ....................

پشت سر آدم های بزرگ همیشه زیاد حرف میزنن!! ولی نباید باور کرد! (مغرور شدیم! :دی)
ولی جدا اولیشو که کاملا چرت میگن دومیشم باز کاملا چرت میگن ! مثلا من الان 5ساله درس میخونم تو سمپاد یه نفر هم همدوره ام نبوده که خودکشی کرده باشه پس اونقدرا هم بالا نیست ! ما که ندیدیم حداقل!

به نقل از عطیه.م :
پشت سر آدم های بزرگ همیشه زیاد حرف میزنن!! ولی نباید باور کرد! (مغرور شدیم! :دی)
ولی جدا اولیشو که کاملا چرت میگن دومیشم باز کاملا چرت میگن ! مثلا من الان 5ساله درس میخونم تو سمپاد یه نفر هم همدوره ام نبوده که خودکشی کرده باشه پس اونقدرا هم بالا نیست ! ما که ندیدیم حداقل!
ولی من دو نفرو میشناسم! :( خیلی بده :(

خب دو نفر بازم کمه! در کل شما چند تا سمپادی میشناسین؟؟ حداقل 100 نفر! و 2 از صد خیلی کمه!
البته بد که هست ولی بازم تقصیر سمپاد فکر نمیکنم باشه به خود آدم ها مربوطه!

آقا هرکسی میتونه به فکر خودکشی بیفته سمپادی و غیره نداره...!!!
اتفاقا به نظر من تو شرایط بد بین یه سمپادی و یکی دیگه احتمال خودکشی سمپادی بیشتره...
(دلیلشم نپرسید چون توضیح دادنش سخته! ;D )

آره منم به شدت موافقم!کلا به خودکشی و خوب یا بد بودنش کاری ندارم این که راجع به بکس سمپاد این حرفا رو می زنن یه ذره خیلی به آدم بر می خوره آخه من نمی دونم چرا ملت فکر می کنن سمپادیا باید اینجوری باشن؟؟؟!!من به جرئت می تونم بگم سمپادیا از بچه های دیگه شادترن اصلا هم اسگل نیستن(بر خلاف تصور اونا!!) ولی این تصور واقعا هستاااا شما بین اطرافیانتون ببینید وقتی برای اولین بار باهامون برخورد داشته باشن فکر می کنن ما فقط تو دنیا دفتر کتابو می شناسیم و این اصلا خوب نیست!از نظر من داره در حق ما ظلم میشه!!!! :(

Back
بالا