تورنمنت گروهی سمپادیا - شماره یک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تورنمنت گروهی سمپادیا - شماره یک

به نقل از Omi:D :
شرکت نکنید .... :) بقیه وجود دارن :) 5 تومن الان واسه 3 نفر می شه 1650 تومن واسه هر نفر ... :) نمی دونم چرا قدر جایی که هستین رو نمی دونین ، جایی که واسه شما برنامه ریزی می شه و مسابقه می ذاره و .... :)
شوخیکردم
شده کلیم رو میفروشم شرکت میکنم ;D :)) ;D

به نقل از فراز :
ببخشید من چندتا سوال دارم !
1. من نفهمیدم سوال ها تو چه مایه هاییه !
2. میشه به جا 5 تومن دامین آر آر ثبت کرد !؟ ;D (یا مثلا 50 مگابایت هاست !)
3. هزینه جواب سوال ها رو هم بفرمایید لطفا !

4. پیشنهاد : آقا من میگم سوال موال چیه آخه ؟! یه پولی بذاریم وسط لاتاری راه بندازیم. قرعه کشی کنید هرکی برد نصف پول مال اون نصف دیگش هم مال سایت ;D

5. نیم ساعته می خوام پست بدم سرور داونه. این چه وضشه آخه ؟! http://host-tracker.com/check_res_ajx/4048502-0/share/
1- سوالا هوشیه ... و اونایی که می گن ما سمپادی هستیم و باهوش شرکت کنند و حل کنند ... سوالا هوشه یه طورایی :)
2-نمی شه .. خدایی پولش مسخره کم نیست ؟؟
3- مجانی بود :)
4- اونم ایده ایه
5-آره ... :)

سعی کنید اول تیم هاتون رو ردیف کنید می تونین از مدارس مختلف با هم تلفیق(درسته؟ :) ) بشین ... اگر بک آرم انتخاب کنید کنار اسمتو قرار می گیره :) پس هر چه زودتر تیم ها رو تشکیل بدین :)

من جوابمو نگرفتم! اگه تو اون ساعت نتونستیم بیایم چی؟ روزش دیگه قطعی شده؟ از صبح میذارین تا عصر؟

به نقل از peg0a2h1 :
من جوابمو نگرفتم! اگه تو اون ساعت نتونستیم بیایم چی؟ روزش دیگه قطعی شده؟ از صبح میذارین تا عصر؟

روزش فعلا اینه تا عصر نیست ... تا ظهره ....
اگه تیم بدین بعد می شه سر زمانش خود تیم ها به توافق برسن اگه بده ولی بهترین زمانی که می شد اینه :)

روزش فعلا اینه تا عصر نیست ... تا ظهره ....
اگه تیم بدین بعد می شه سر زمانش خود تیم ها به توافق برسن اگه بده ولی بهترین زمانی که می شد اینه :)

9 بهمن خیلی بد جوره...( البته فکر کنم فقط برای اصفهانیا... ما ها تورنومنت داریم... ( این تورنومنتی که من میگم یه چیز دیگه اس ;D ))

نمیشه یه کاری کنین که مثلا تا یه هفته مهلت پاسخ دادن باشه هر تیم هر روزی رو که خواست بگه سؤالا رو فقط تو همون روز و فقط برای 4 5 ساعت در اختیارشون بذارین؟

خوب این جوری که تقلب می شه ! ;D

به نقل از پارسا :
خوب این جوری که تقلب می شه ! ;D

چرا تقلب شه؟ خب به هم نمیگیم! قضیه سر پوله! ;D مگه عقلمون کمه سؤالا رو لو بدیم؟! (البته بعید نیست...)

منظور اینه که یه تیم ، 2 بار ثبت نام می کنند و بعد یک بار سوال ها رو می بینن ، بعد 1 هفته وقت دارند که سوال ها رو حل کنند !

به نقل از پارسا :
منظور اینه که یه تیم ، 2 بار ثبت نام می کنند و بعد یک بار سوال ها رو می بینن ، بعد 1 هفته وقت دارند که سوال ها رو حل کنند !

.... خب درست میگید!! فکر کنم همه همین کارو میکنن ( ... نگفتم من اگه بودم نمیکردم... ;D ;D )

هفته ی بعدش چی؟ نمیشه؟

در مورد تاریخش خوب خود تیم ها می تونن به توافق برسن !

تاریخی که ما به نظرمون رسید ، همون بود. ولی اگه اکثر تیم ها بخوان تو یه تاریخ دیگه باشه ، قطعا نظرشون تاثیر گزار خواهد بود !

به نقل از پارسا :
در مورد تاریخش خوب خود تیم ها می تونن به توافق برسن !

تاریخی که ما به نظرمون رسید ، همون بود. ولی اگه اکثر تیم ها بخوان تو یه تاریخ دیگه باشه ، قطعا نظرشون تاثیر گزار خواهد بود !

آخه موضوع اینه که فکر نمیکنم تیم دیگه ای مشکل داشته باشه;D گفتم که اصفهانیا مشکل دارن

در هر صورت باشه... سعی میکنیم به توافق برسیم...

فعلا تیم ها رو پیش ثبت نام کنید :) (نیمی خواد پوول بدین که !! با لهجه بخونید)

سر زمانش ردیفه :)

فعلا تیم ها رو پیش ثبت نام کنید :) (نیمی خواد پوول بدین که !! با لهجه بخونید)

!!!! با لهجه خودمون! باشه فعلا ثبت نام رو میکنیم

نمیشه تیمه 2 نفره تشکیل داد(همون 5 هزار تومان پرداخت می کنییم ;D

به نقل از s.h :
نمیشه تیمه 2 نفره تشکیل داد(همون 5 هزار تومان پرداخت می کنییم ;D

می شه ولی همون 5 :) ای بابا بعد می کن این ا ح م د ی ن ژ ا د همه تو ایران پولدارن ... بچه های سمپاد پول ندارن 2500 :O :)

می شه ولی همون 5 :) ای بابا بعد می کن این ا ح م د ی ن ژ ا د همه تو ایران پولدارن ... بچه های سمپاد پول ندارن 2500 :O :)
ما که اصفهانیمم به 5 قانع شدیم..بقیه شهرا نمیخوان مانی بدن!
بعد میگن اصفهانیا خسیسن!ای بابا اسممون بد دررفته...

اگه فقط هوش و خلاقیت بود منم می دادم!! علوم پایه یعنی چی؟ :( شیمی و فیزیک و اینا؟ :((

به نقل از Soben :
اگه فقط هوش و خلاقیت بود منم می دادم!! علوم پایه یعنی چی؟ :( شیمی و فیزیک و اینا؟ :((

علوم پایه منظور فیزیک و شیمی نیست ... این دوره فقط هوشه :) نه سمپادی ها هم باااا هوووش :))

تیم ها اسامی بدن ... شهید اژه ای هم یه تیم بدینا .. آبرو و اینا :)

عجب کار باحالی...

فقط یه چیزی
۹ بهمن قلمچی داریم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا