آقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
ورود خودم رو به طر فدارن اس اس تبریک می گم![]()
تاسف میخورم #به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
اتفاقا پرسپولیس یه همچین هوادارایی رو اصا نمی خوادآقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....
یکیشم شمایی
به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
خو بعضیا مثله بعضیا نیستن خوره داشته باشن بشینن فوتبال باشگاه های بورکینا فاسو رو با جزایر هاوایی رو ببینن که...به نقل از Mαζsα :
چه جالب
کسی که اینجوری تغیر تیم بده کلا هی تیم نداشته باشه بهتره
چـــــیـــــــــش
بعدا میگن طرفدار داریم![]()
بیا این یه نمونه بارزش
یکی دیگم قبلا هفته اول بود داشتم فوتبال میدیم تو مسنجر پی ام داد گفتم دارم فوتبال میبینم گفت دوست ندارم هیچوختم ندیدم![]()
الان برگشته میگه سوراخ شدین لوله شدین و این حرفا![]()
(انقد از این مدلیا بدم میاد
)
چـــــیـــــــــش![]()
ما این بازی رو تو خوابگاه میدیدیم دور همی 12-10 نفری می شدیم...به نقل از melika.m.r :به یارو بگی اعضایِ فیکسِ تیمتون (حالا تازه فیکس! کلِش ــم نه!!!) نمی دونه! اونوقت اس.اس ، اس.اس می کنه!
ینی می دونی ، این با عشقُ علاقه ُ دلیل طرفدار داشتنشون یه مدت من ُ کشته بود !!!
به نقل از meli :آقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....
یکیشم شمایی![]()
چه در خواستی؟؟؟به نقل از Rainman :در خواستتون در حال بررسيه...
![]()
یه باخت نیست!به نقل از سومپاد :تاسف میخورم #
ادم با یه باخت عقیدشو عوض نمیکنه
پرسپولیس همون تیمیه که وقتی عابدزاده تو بیمارستان بود (همون موقع که استقلالی بود ) هیش کدوم از استقلالیا تره ام واسش خرد نکردن ولی پرسپولیسیا خرج بیمارستانشم دادن حالا برو از استقلال شو
واقعا که........
جواب بالایی برای شما هم!به نقل از melika.m.r :![]()
![]()
باو تغیرِ تیم بدین آبرومون رف !
شما هایی که اینجوری طرفدارِ یه تیم می شین ، همون بهتر که هفته ای یه تیم عوض کنین...
پرسپولیس ازین هوادارا نمی خواد! انقد طرفدارِ واقعی داره که...
+ تبریک! تبریک! (![]()