ظاهرا شما مشكل از خودتونه و مدرسه شما مختلط بشو نيست يادم باشه مدرسمون مختلط شد به همه هاشم نژاديا زبون درازي كنمبه نقل از andia :نه بابا كلا از كادر دفتري گرفته تا ابدار چي مدرسمون هي اونا به لج ما همايش ميذارن ماروبرگزيده نمي كنن هي ما به لج اونا همايش ميذاريم اونارو راه نميديم!
معلومه چی می گی؟ما چه پیشرفتی داریم؟ما فقط به صورت ناپایدار و دیمی توسعه پیدا می کنیم ..همین طور الکی سد می سازیم و گند می زنیم.....مثل همین آب تهران ...آخر سر شبکه فاضلاب نمی کشن همه ی مردم تهران سرطان می گیرن می میرن.به نقل از مه دخت :استغفر الله!!! اگه مدرسه ها اینطوری بشه من ترک تحصیل می کنم. بعد وقتی من ترک تحصیل کنم دیگه ایران پیشرفتی نخواهد نکرد.
من نمی خام بحث رو بر گردونم به نقطه ی اول.ولی ما جنبه ش رو داریم!اگر کسی قرار باشه کاری کنه کارش رو می کنه.چجه مختلط و چه غیر مختلط.پس بهتر که حداقل داخل مدرسه باشه!اصلا جنبه یعنی چی؟میشه جنبه رو تو یه خط تعریف کنین؟؟؟؟به نقل از parasto jooon :اگه همین الا بیان کلاس اول دبستانو مختلط کنن.....این بچه ها که میرن دوم اونم مختلط بشه نشل جدید یاد میگیره....اما این حرفا فایده ای نداره چون ایا اگه زورشون برسه دانشگاهو هم تفکیک جنسیتی میکنن......یهو نمی تونن مارو بذارن و یه کلاسی که مختلطه چون اصلا جنبشو نداریم....
نخیر!مگه دختر پسر چه فرقی دارن که کل کل کنن؟؟به نقل از آبجي مرضيه :به نظر من كه الان ظرفيتشو اكثريت ندارن
البته از يه لحاظم خوب ميشه ميانگين نمرات يهو بالا ميره چون كله دختر پسري را ميفته
ببین من خودم اگر این اتفاق بیافته می دونم که برام چیز عجیب غریبی نیست...و بلدم چه جوری باید رفتار کنم....چون یاد گرفتم...اما من دارم می بینم کسیو که یاد نگرفته چه جوری باید با جنس مخالفش برخورد کنه.....تو دو تا همایش جوگیر میشه فکر می کنه چه خبره .....!!!!به نقل از گل بهار :والا من نمی دونم.من نمی خام بحث رو بر گردونم به نقطه ی اول.ولی ما جنبه ش رو داریم!اگر کسی قرار باشه کاری کنه کارش رو می کنه.چجه مختلط و چه غیر مختلط.پس بهتر که حداقل داخل مدرسه باشه!اصلا جنبه یعنی چی؟میشه جنبه رو تو یه خط تعریف کنین؟؟؟؟