دقت کنید لطفا.من نوشته بودم هم امریکا و هم المان.قاعدتا سر یک کلاس نمی تونن برای دخترا یک برنامه اموزشی و برای پسرا یک برنامه ی اموزشی اجرا کنند!!به نقل از پارسا :1- اینجا ننوشته مدارس رو جدا کنند. نوشته برنامه آموزشی متفاوت باشه.
2- از کی تا حالا آلمان شده آمریکا ؟![]()

من همچنین جسارتی نمی کنم.(کی جرات داره؟)کلاس ها فرق داره ولی تفاوت روحیات دختر و پسر هم برای بوجود اوردن یک فضای اموزشی که منظور همون مدرسه ست موجب میشه تا مدارس به کلی جدا بشن.(کاش میشد سایتو هک کرد تا یه سری مطالب رو بشه.)ببخشید جمله ی اخرم ربطی نداشت .به نقل از پارسا :خیلی ببخشید ها ! شما بنده رو چی فرض کردید ؟ یعنی من نمی فهمم شما ارسالتون رو ویرایش کردید دیگه ؟؟!!
اتفاقا می شه ! توی مدارس شما ، برنامه ی کلاس های تجربی و ریاضی فرق نداره ؟
نه خانوم نیست ولی این که آدم یه حرفیو با این قاطعیت بزنه بعد بره ویرایشش کنه خیلی جالب نیست...به نقل از scorpio :ویرایش جزو تخلفات در سایته؟
به نقل از scorpio :تفاوت روحیات دختر و پسر هم برای بوجود اوردن یک فضای اموزشی که منظور همون مدرسه ست موجب میشه تا مدارس به کلی جدا بشن.(

به نظر من شما دارین مدل اشتباهی رو در نظر میگیرن...شاید تو جامعه ی ما حرف شما درست باشه...چون خیلی وقته که پسرا و دخترا تو هیچ بخشی از اجتماع جز توی دنشگاه که اونم داره وارد جداسازی جنسیتی میشه کنار ه نبودند...ولی نمیشه اینو به کل دنیا تعمیم داد...به نظرم اگه ثابت بشه که بهتره دخترا و پسرا در یک مدرسه و کلاس درس بخونن تو همین جامعه ی خودمون هم میشه در طول یک زمان با فراهم کردن زمینه ی این کار مثلا اول از کلاس های زبان یا کمک آموزشی...یه شرایطی به وجود آورد که تو مدارس و جامعه مشکلی پیش نیاد و عادی بشه...به نقل از niloofar n :به نظر من اگه مختلط نشه بهتره اخه الان كه مدارس مختلط نيس چه جامعه اي داريم كه مدارس هم مختلط بشه . باعث افت تحصيلي دانش اموزا مي شه ضمنا چرا اينقدر اين جا تهاجمي بحث مي شه؟؟؟