mohad_z مُحَدِثه سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,431 امتیاز 23,203 نام مرکز سمپاد فرزانگان سه شهر طـــهـران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه زیست فناوری/ ژنتیک 2019/1/14 #3,141 این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
"Mehrab" کاربر حرفهای ارسالها 445 امتیاز 3,720 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گرگان سال فارغ التحصیلی 1398 2019/1/14 #3,142 این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر می شکنیم باز نمک ها دارد … “علی شهابی”
ehsan2562 کاربر فوقحرفهای ارسالها 651 امتیاز 2,397 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز/قم سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2019/1/14 #3,143 به جان و سر که نگردانم از وصال تو روی و گر هزار ملامت رسد به جان و سرم مرا مگوی که سعدی چرا پریشانی خیال روی تو بر میکند به یک دگرم شیخ اجل سعدی فرای زبان ها
به جان و سر که نگردانم از وصال تو روی و گر هزار ملامت رسد به جان و سرم مرا مگوی که سعدی چرا پریشانی خیال روی تو بر میکند به یک دگرم شیخ اجل سعدی فرای زبان ها
shaqayeq.m کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 228 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر سیستان سال فارغ التحصیلی 1396 رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2019/1/15 #3,144 غیرتم کشت که محبوب جهانی لیکن روز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد
...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,504 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2019/1/17 #3,145 چشممان خورد به هم صاعقه زد پلکم سوخت
@aLIIIIII کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد هچ دانشگاه چم رشته دانشگاه چم 2019/1/17 #3,146 آن کس که تو را این همه زیبا می کرد کاش از روز ازل فکر دل ما می کرد یا نمی داد به تو این همه زیبایی را یا مرا در غم عشق تو شکیبا می کرد
آن کس که تو را این همه زیبا می کرد کاش از روز ازل فکر دل ما می کرد یا نمی داد به تو این همه زیبایی را یا مرا در غم عشق تو شکیبا می کرد
@aLIIIIII کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد هچ دانشگاه چم رشته دانشگاه چم 2019/1/17 #3,147 اگه مسلمونی به ریشه چرا قیمت بز کمتر از میشه...
@aLIIIIII کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد هچ دانشگاه چم رشته دانشگاه چم 2019/1/17 #3,148 فرق است میان آنکه یارش در بر با آنکه دو چشم انتظارش بر در... سعدی.
@aLIIIIII کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد هچ دانشگاه چم رشته دانشگاه چم 2019/1/17 #3,149 چرا از دوست داشتنم با تو حرفی نزنم / که از این آتش درد داره میسوزه تنم
Flying_girl کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 764 امتیاز 4,490 نام مرکز سمپاد فرزانگان7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 مدال المپیاد هیچ دانشگاه تربیت مدرس رشته دانشگاه پیشرانش 2019/1/17 #3,150 آرامش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
_parand_ کاربر نیمهفعال فارغالتحصیل ارسالها 8 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر طِه سال فارغ التحصیلی 95 2019/1/19 #3,151 دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی
Mhr-Sana .... ارسالها 166 امتیاز 1,646 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر دامغان سال فارغ التحصیلی 1401 2019/1/21 #3,152 ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد ویرانه نه آن است که فرهاد فروریخت ویرانه دل ماست که با هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگربار فروریخت
ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد ویرانه نه آن است که فرهاد فروریخت ویرانه دل ماست که با هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگربار فروریخت
ehsan2562 کاربر فوقحرفهای ارسالها 651 امتیاز 2,397 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز/قم سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2019/1/21 #3,153 فتنه ی چشم تو چندان ره بیداد گرفت که شکیب دل من دامن فریاد گرفت آن که آیینه ی صبح و قدح لاله شکست خاک شب در دهن سوسن آزاد گرفت آه از شوخی چشم تو که خونریزِ فلک دید این شیوه ی مردم کُشی و یاد گرفت منم و شمع دل سوخته ، یارب مددی که دگرباره شب آشفته شد و باد گرفت شعرم از ناله ی عشّاق غم انگیزتر است داد از آن زخمه که دیگر ره بیداد گرفت سایه! ما کشته ی عشقیم ، که این شیرین کار مصلحت را مدد از تیشه ی فرهاد گرفت هوشنگ ابتهاج
فتنه ی چشم تو چندان ره بیداد گرفت که شکیب دل من دامن فریاد گرفت آن که آیینه ی صبح و قدح لاله شکست خاک شب در دهن سوسن آزاد گرفت آه از شوخی چشم تو که خونریزِ فلک دید این شیوه ی مردم کُشی و یاد گرفت منم و شمع دل سوخته ، یارب مددی که دگرباره شب آشفته شد و باد گرفت شعرم از ناله ی عشّاق غم انگیزتر است داد از آن زخمه که دیگر ره بیداد گرفت سایه! ما کشته ی عشقیم ، که این شیرین کار مصلحت را مدد از تیشه ی فرهاد گرفت هوشنگ ابتهاج
mohaq کاربر حرفهای ارسالها 372 امتیاز -13 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه دانشگاه باقرالعلوم (علیه السّلام) - قم رشته دانشگاه دانش اجتماعی مسلمین 2019/1/22 #3,154 باران که شدی مپرس این خانه ی کیست سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست کلّ شعرش قشنگه کاملش اینجا
ehsan2562 کاربر فوقحرفهای ارسالها 651 امتیاز 2,397 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز/قم سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2019/1/22 #3,155 سرم خوش است و به بانگ بلند میگویم که من نسیم حیات از پیاله میجویم عبوس زهد به وجه خمار ننشیند مرید خرقه دردی کشان خوش خویم شدم فسانه به سرگشتگی و ابروی دوست کشید در خم چوگان خویش چون گویم گرم نه پیر مغان در به روی بگشاید کدام در بزنم چاره از کجا جویم مکن در این چمنم سرزنش به خودرویی چنان که پرورشم میدهند میرویم تو خانقاه و خرابات در میانه مبین خدا گواه که هر جا که هست با اویم غبار راه طلب کیمیای بهروزیست غلام دولت آن خاک عنبرین بویم ز شوق نرگس مست بلندبالایی چو لاله با قدح افتاده بر لب جویم بیار می که به فتوی حافظ از دل پاک غبار زرق به فیض قدح فروشویم حضرت حافظ
سرم خوش است و به بانگ بلند میگویم که من نسیم حیات از پیاله میجویم عبوس زهد به وجه خمار ننشیند مرید خرقه دردی کشان خوش خویم شدم فسانه به سرگشتگی و ابروی دوست کشید در خم چوگان خویش چون گویم گرم نه پیر مغان در به روی بگشاید کدام در بزنم چاره از کجا جویم مکن در این چمنم سرزنش به خودرویی چنان که پرورشم میدهند میرویم تو خانقاه و خرابات در میانه مبین خدا گواه که هر جا که هست با اویم غبار راه طلب کیمیای بهروزیست غلام دولت آن خاک عنبرین بویم ز شوق نرگس مست بلندبالایی چو لاله با قدح افتاده بر لب جویم بیار می که به فتوی حافظ از دل پاک غبار زرق به فیض قدح فروشویم حضرت حافظ
*Reihan* کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 578 امتیاز 7,410 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خوی سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2019/1/22 #3,156 من بریدم دل ز تو؛ اما خدایی جان من، سر به بالین مینهی، دردی نداری در دلت؟ #محمد_علویزاده
mohammadsaleh40 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 294 امتیاز 437 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گناباد سال فارغ التحصیلی 1398 مدال المپیاد کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم دانشگاه پردیس شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه آموزش ریاضی 2019/1/22 #3,157 جای مردان سیاست بنشانیم درخت تا هوا تازه شود مقداری... ولی تو فکر اینم چه کلمه های دیگه ای هم می شه جای "مردان سیاست" بزاریم. مثل درس های عمومی فقط بخش اول و آخرش خرابه وگرنه بقیش خیلی خوبه. یا "شاعران نقطه چین"
جای مردان سیاست بنشانیم درخت تا هوا تازه شود مقداری... ولی تو فکر اینم چه کلمه های دیگه ای هم می شه جای "مردان سیاست" بزاریم. مثل درس های عمومی فقط بخش اول و آخرش خرابه وگرنه بقیش خیلی خوبه. یا "شاعران نقطه چین"
shatoonak Tulip فارغالتحصیل ارسالها 681 امتیاز 5,579 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ن.ج.ب.ا.د سال فارغ التحصیلی 94 2019/1/24 #3,158 چه شوری بهتر از برخورد برق چشم ها باهم نگاهش را تماشا کن، اگر فهمید حاشا کن
هاینتس کافرِ مُزلف | فاحشه ارسالها 553 امتیاز 9,529 نام مرکز سمپاد شهر سال فارغ التحصیلی 0000 2019/1/26 #3,159 ای آنکه بطونکم حرام است اسطبل فرح در انتظارت
mohaq کاربر حرفهای ارسالها 372 امتیاز -13 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه دانشگاه باقرالعلوم (علیه السّلام) - قم رشته دانشگاه دانش اجتماعی مسلمین 2019/1/28 #3,160 از حادثه لرزند به خود قصر نشینان ☆☆☆ ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم