-waha- کاربر فعال ارسالها 69 امتیاز 286 نام مرکز سمپاد فرزنگان شهر دور . سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/29 #1,661 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گاهی مرا نگاه کنی،رد شوی بس است آنان که بی کس اند،به یک در زدن خوش اند . فروغی بسطامی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گاهی مرا نگاه کنی،رد شوی بس است آنان که بی کس اند،به یک در زدن خوش اند . فروغی بسطامی
Yasaman.k کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 657 امتیاز 5,649 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کـرمان سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2016/1/29 #1,662 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ من روزی فـــرا خـــواهد رسید در بهـــــاری روشن از امــواج نـــور در زمستــــان غبــــار آلــــــود و دور یـا خـزانی خـالی از فریــــــاد و شور فروغ فرخزاد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ من روزی فـــرا خـــواهد رسید در بهـــــاری روشن از امــواج نـــور در زمستــــان غبــــار آلــــــود و دور یـا خـزانی خـالی از فریــــــاد و شور فروغ فرخزاد
liliana کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 62 2016/1/29 #1,663 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماییم و می و مطرب و این کنج خــراب جان و دل و جام و جامه در رهن شراب فــــــــارغ ز امید رحـمت و بیـم عـذاب آزاد ز خـــــاک و بـاد و از آتــــش و آب! خیام
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماییم و می و مطرب و این کنج خــراب جان و دل و جام و جامه در رهن شراب فــــــــارغ ز امید رحـمت و بیـم عـذاب آزاد ز خـــــاک و بـاد و از آتــــش و آب! خیام
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/30 #1,664 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باران که میزند من و این خاطرات خیس هی بغض میکنیم و خدا گریه میکند... #فریبرز_عرب_عامری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باران که میزند من و این خاطرات خیس هی بغض میکنیم و خدا گریه میکند... #فریبرز_عرب_عامری
Mahsa_76_gh کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 588 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2016/1/30 #1,665 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را "قیصر امین پور"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را "قیصر امین پور"
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/30 #1,666 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شاه ترکان سخن مدعیان می شنود شرمی از مظلمه ی خون سیاووشش باد "مولانا حافظ"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شاه ترکان سخن مدعیان می شنود شرمی از مظلمه ی خون سیاووشش باد "مولانا حافظ"
Alyssa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 255 امتیاز 1,789 نام مرکز سمپاد FRZ orginal شهر kerman مدال المپیاد ایش!! 2016/1/30 #1,667 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادار ترم من بر بی کسی من نگر و چاره ی من کن زان کس همه کس بی کس و بی یار ترم من وحشی بافقی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادار ترم من بر بی کسی من نگر و چاره ی من کن زان کس همه کس بی کس و بی یار ترم من وحشی بافقی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/31 #1,668 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من سنگ که نیستم ، فراموش کنم ... آرام بایستم ، فراموش کنم ... خنده هایمان میرود از یاد ولی من با تو گریستم ، فراموش کنم ؟! #سید_مهدی_نقبایی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من سنگ که نیستم ، فراموش کنم ... آرام بایستم ، فراموش کنم ... خنده هایمان میرود از یاد ولی من با تو گریستم ، فراموش کنم ؟! #سید_مهدی_نقبایی
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2016/1/31 #1,669 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رفتن ات حادثه ای بود که با دیدن آن تا همیشه دهن پنجره وا می ماند ! ! جواد منفرد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رفتن ات حادثه ای بود که با دیدن آن تا همیشه دهن پنجره وا می ماند ! ! جواد منفرد
liliana کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 62 2016/1/31 #1,670 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تلخ است که لبریز حقایق شده اسـت زرد است که با درد موافق شده است عاشق نشــدی وگرنه مــی فـهمیدی پاییز بهاریست که عاشق شده اسـت میلاد عرفان پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تلخ است که لبریز حقایق شده اسـت زرد است که با درد موافق شده است عاشق نشــدی وگرنه مــی فـهمیدی پاییز بهاریست که عاشق شده اسـت میلاد عرفان پور
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/2/1 #1,671 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پروانه همان روز که از پیله در آمد پروانگی آموخت و زد قید پرش را... #اسماعیل_طلاپور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پروانه همان روز که از پیله در آمد پروانگی آموخت و زد قید پرش را... #اسماعیل_طلاپور
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 924 امتیاز 10,028 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه Golestan university of medical sciences رشته دانشگاه Nursing 2016/2/1 #1,672 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟ بازگو، ای به کنارِ دگری خفته ی من! #سیمین_بهبهانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟ بازگو، ای به کنارِ دگری خفته ی من! #سیمین_بهبهانی
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2016/2/4 #1,673 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خلق را گرچه وفا نیست ولیکن گل من نه گمان دار که رفتی و فراموش شدی شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خلق را گرچه وفا نیست ولیکن گل من نه گمان دار که رفتی و فراموش شدی شهریار
parmiiida کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 248 امتیاز 9,469 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی همدان رشته دانشگاه رادیولوژی^-^ 2016/2/5 #1,674 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید با تو برآمیختنم آرزوست...وز همه کس وحشتو بیگانگی سعدی
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2016/2/8 #1,675 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چای مینوشم که با غفلت فراموشت کنم.. چای مینوشم ولی از اشک فنجان پر شده است... جناب نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چای مینوشم که با غفلت فراموشت کنم.. چای مینوشم ولی از اشک فنجان پر شده است... جناب نظری
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/2/9 #1,676 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم... #سجاد_سامانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم... #سجاد_سامانی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/2/9 #1,677 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دلداده را ملامت، گفتن چه سود دارد؟ میباید این نصیحت، کردن به دلسِتانان سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دلداده را ملامت، گفتن چه سود دارد؟ میباید این نصیحت، کردن به دلسِتانان سعدی
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,322 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2016/2/10 #1,678 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همچو عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همچو عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست فاضل نظری
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2016/2/10 #1,679 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عاقبت یک روز میبینی که در میدان شهر یک نفر با خاطراتش تیر باران میشود... محمد سلمانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عاقبت یک روز میبینی که در میدان شهر یک نفر با خاطراتش تیر باران میشود... محمد سلمانی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/2/10 #1,680 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز ... که همین شوق مرا خوب ترینم! کافی است... #محمد_علی_بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز ... که همین شوق مرا خوب ترینم! کافی است... #محمد_علی_بهمنی