Anee کاربر تحت فعال ارسالها 144 امتیاز 4,149 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک. شهر . 2015/12/8 #1,481 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر چو فرهادم به تلخی جان برآید باک نیست بس حکایتهای شیرین باز میماند ز من ~حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر چو فرهادم به تلخی جان برآید باک نیست بس حکایتهای شیرین باز میماند ز من ~حافظ
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/12/8 #1,482 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک امشبی که آمده بودی به خواب من من از غم فراق تو خوابم نبرده بود... عليرضا عرب عامري
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک امشبی که آمده بودی به خواب من من از غم فراق تو خوابم نبرده بود... عليرضا عرب عامري
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/12/8 #1,483 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من عبور میکنی مثل طیفی از رنگ ها تو پر رنگ ترین خاطره منی + کامران رسول زاده
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من عبور میکنی مثل طیفی از رنگ ها تو پر رنگ ترین خاطره منی + کامران رسول زاده
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/12/8 #1,484 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اي که گفتي امتداد اين جدايي منطقي است نه ! خدايي ! شاعران کي اهل منطق بوده ند ؟! عليرضا قنبري
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اي که گفتي امتداد اين جدايي منطقي است نه ! خدايي ! شاعران کي اهل منطق بوده ند ؟! عليرضا قنبري
NT کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 141 امتیاز 1,122 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر NEYSHABUR سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه Amirkabir University of Technology رشته دانشگاه computer eng. 2015/12/8 #1,485 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قصه به هرکه می برم فایده ای نمیدهد مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قصه به هرکه می برم فایده ای نمیدهد مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی سعدی
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 147 امتیاز 13,536 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2015/12/9 #1,486 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در حیرتم از مرام این مردم پست .. این طائفه ی زنده کش مرده پرست .. +پشت کامیون نوشته بود x سيمين بهبهاني
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در حیرتم از مرام این مردم پست .. این طائفه ی زنده کش مرده پرست .. +پشت کامیون نوشته بود x سيمين بهبهاني
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2015/12/9 #1,487 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آنقدر تشنه ی دیدار توام.. که به یک جرعه نگاه تو قناعت دارم... کیوان هاشمی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آنقدر تشنه ی دیدار توام.. که به یک جرعه نگاه تو قناعت دارم... کیوان هاشمی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/12/10 #1,488 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید امتحان کردم ببینم سنگ میفهمد تو را ... از تو گفتم با دلم ، کوتاه آمد گریه کرد ... کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید امتحان کردم ببینم سنگ میفهمد تو را ... از تو گفتم با دلم ، کوتاه آمد گریه کرد ... کاظم بهمنی
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2015/12/10 #1,489 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید كنم هر شب دعايي كز دلم بيرون رود مهرت.. ولي آهسته ميگويم خدايا بي اثر باشد... مهدی فلاح
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید كنم هر شب دعايي كز دلم بيرون رود مهرت.. ولي آهسته ميگويم خدايا بي اثر باشد... مهدی فلاح
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/12/11 #1,490 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دیشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت ... با اینکه پای هیچ کسی در میان نبود ... امید صباغ نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دیشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت ... با اینکه پای هیچ کسی در میان نبود ... امید صباغ نو
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/12/11 #1,491 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پرواز را طاووس ها هرگز نمی فهمند .... سرگرم خود باشی ... اسارت شکل می گیرد !!! "مهدی نورقربانی"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پرواز را طاووس ها هرگز نمی فهمند .... سرگرم خود باشی ... اسارت شکل می گیرد !!! "مهدی نورقربانی"
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 924 امتیاز 10,028 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه Golestan university of medical sciences رشته دانشگاه Nursing 2015/12/11 #1,492 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خبر مرگ مرا هر کسی آورد بخند زنده ام می کند آخر خبر خنده ی تو + حسين صيامي x دفعه ي ديگه نام شاعر رو ذكر كنيد ، در غيز اين صورت حذف ميشه پستتون!
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خبر مرگ مرا هر کسی آورد بخند زنده ام می کند آخر خبر خنده ی تو + حسين صيامي x دفعه ي ديگه نام شاعر رو ذكر كنيد ، در غيز اين صورت حذف ميشه پستتون!
++MaRyAm++ کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 160 امتیاز 1,570 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد سال فارغ التحصیلی 94 2015/12/12 #1,493 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راست تا ندانند حریفان که تو مقصود منی سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راست تا ندانند حریفان که تو مقصود منی سعدی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2015/12/12 #1,494 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شنبه و تنهایی و باران پاییز و سکوت گر تو هم بودی چه روز بی نظیری داشتم *شاعر رو نمی دونم
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شنبه و تنهایی و باران پاییز و سکوت گر تو هم بودی چه روز بی نظیری داشتم *شاعر رو نمی دونم
zahra-E کاربر حرفهای ارسالها 381 امتیاز 1,452 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه2 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشته دانشگاه داروسازی 2015/12/12 #1,495 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قشنگترین بیتایی خوندم نیستن ولی ازاین دوتا خوشم اومده بود که الان یادم اومدن: ای مست شبرو کیستی؟آیا مه من نیستی گرنیستی پس چیستی؟ ای همدم تنهایی من + مهرداد اوستا گوش کن بالب خاموش سخن میگویم پاسخم گو به نگاهی که زبان من وتوست + هوشنگ ابتهاج
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قشنگترین بیتایی خوندم نیستن ولی ازاین دوتا خوشم اومده بود که الان یادم اومدن: ای مست شبرو کیستی؟آیا مه من نیستی گرنیستی پس چیستی؟ ای همدم تنهایی من + مهرداد اوستا گوش کن بالب خاموش سخن میگویم پاسخم گو به نگاهی که زبان من وتوست + هوشنگ ابتهاج
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/12/12 #1,496 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رازِ آن دیوارِ کج از خشتِ اول بر ملاست... من تقلا بر بنایش تا ثریا کرده ام ! عاطفه بابائی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رازِ آن دیوارِ کج از خشتِ اول بر ملاست... من تقلا بر بنایش تا ثریا کرده ام ! عاطفه بابائی
Suspected Girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 6,218 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر قم سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه تهران رشته دانشگاه علومتربیتی 2015/12/12 #1,497 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سَخت بالا بروی، سـاده بیایی پایین قصّهی تلخِ مرا سُرسُرهها میفهمند ×کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سَخت بالا بروی، سـاده بیایی پایین قصّهی تلخِ مرا سُرسُرهها میفهمند ×کاظم بهمنی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/12/12 #1,498 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو در کنار خودت نیستی نمیدانی ... که در کنار تو بودن چه عالمی دارد ... فریبرز عرب عامری ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو در کنار خودت نیستی نمیدانی ... که در کنار تو بودن چه عالمی دارد ... فریبرز عرب عامری ...
++MaRyAm++ کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 160 امتیاز 1,570 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد سال فارغ التحصیلی 94 2015/12/12 #1,499 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید وقت رفتن کاش در چشمم نمی غلتید اشک آخرین تصویر او در چشم هایم تار بود سجاد شیرازیان
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید وقت رفتن کاش در چشمم نمی غلتید اشک آخرین تصویر او در چشم هایم تار بود سجاد شیرازیان
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/12/12 #1,500 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک نفر گفت: خدا ! کاش که عاشق بشوم شد و در پیچ و خم عشق خدا را گم کرد. #سید_تقی_سیدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک نفر گفت: خدا ! کاش که عاشق بشوم شد و در پیچ و خم عشق خدا را گم کرد. #سید_تقی_سیدی