Anee کاربر تحت فعال ارسالها 144 امتیاز 4,149 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک. شهر . 2015/9/23 #1,341 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو بهاری؟ نه، بهاران از توست.. از تو میگیرد وام، هر بهار اینهمه زیبایی را... :) +حمید مصدق
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو بهاری؟ نه، بهاران از توست.. از تو میگیرد وام، هر بهار اینهمه زیبایی را... :) +حمید مصدق
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/23 #1,342 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب به شب قوچی ازین دهکده کم خواهد شد ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد! حامد عسکری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب به شب قوچی ازین دهکده کم خواهد شد ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد! حامد عسکری
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,322 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2015/9/23 #1,343 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق دانشکده ی تجربه ی انسان هاست گرچه چندیست پر از طفل دبستان شده است غلامرضا طریقی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق دانشکده ی تجربه ی انسان هاست گرچه چندیست پر از طفل دبستان شده است غلامرضا طریقی
Zed کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 374 امتیاز 3,057 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو/یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روانشناسی 2015/9/24 #1,344 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شوقست در جدایی و جورست در نظر هم جور به که طاقت شوقت نیاوریم سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شوقست در جدایی و جورست در نظر هم جور به که طاقت شوقت نیاوریم سعدی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/24 #1,345 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بی تو منم و دقایقی پژمرده نه زنده حساب میشوم نه مرده تلخ است اوقات، تلخ و خالی مثلِ فردای قرارهای بر هم خورده محمد مهدی سیار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بی تو منم و دقایقی پژمرده نه زنده حساب میشوم نه مرده تلخ است اوقات، تلخ و خالی مثلِ فردای قرارهای بر هم خورده محمد مهدی سیار
paramore کاربر نیمهحرفهای ارسالها 249 امتیاز 1,231 نام مرکز سمپاد دبيــرـــــتان فرزانــگان يـــك شهر تهران 2015/9/24 #1,346 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سنگـ در بركـه مى اندازم و مى پندارم با هـمين سنگـ زدن ماه به هم مى ريزد "فاضل نظرى"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سنگـ در بركـه مى اندازم و مى پندارم با هـمين سنگـ زدن ماه به هم مى ريزد "فاضل نظرى"
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/9/24 #1,347 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید انقلابی شده در سینه ی من، فتنه ی توست سبزیِ چشم تو باعث شده رسوا بشوی[nb]جالب بود :د[/nb] احسان نصری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید انقلابی شده در سینه ی من، فتنه ی توست سبزیِ چشم تو باعث شده رسوا بشوی[nb]جالب بود :د[/nb] احسان نصری
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/25 #1,348 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خسته ام مثل یتیمی که از او فرفره ای بستانند و به او فحش پدر هم بدهند... حامد عسگری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خسته ام مثل یتیمی که از او فرفره ای بستانند و به او فحش پدر هم بدهند... حامد عسگری
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/9/26 #1,349 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شبیه بچه دبستانی ام که شادی ام این شد سیاه مشق دلم را خودت قلم زده باشی بعید نیست به زیباترین زبان نگاهت معادلات جهان مرا به هم زده باشی تو آمدی که بمانی، بمان و زندگی ام کن بخند... دوست ندارم غریب و غمزده باشی امید صباغ نو *بیشتر از دوبیته؛پس لابد حذف میشه ب زودی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شبیه بچه دبستانی ام که شادی ام این شد سیاه مشق دلم را خودت قلم زده باشی بعید نیست به زیباترین زبان نگاهت معادلات جهان مرا به هم زده باشی تو آمدی که بمانی، بمان و زندگی ام کن بخند... دوست ندارم غریب و غمزده باشی امید صباغ نو *بیشتر از دوبیته؛پس لابد حذف میشه ب زودی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/26 #1,350 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لمس کردی با نوک انگشت سنگی سرد را ... نام ناخوانای من روی مزاری کهنه سوخت ... کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لمس کردی با نوک انگشت سنگی سرد را ... نام ناخوانای من روی مزاری کهنه سوخت ... کاظم بهمنی
Anee کاربر تحت فعال ارسالها 144 امتیاز 4,149 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک. شهر . 2015/9/26 #1,351 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بینِ من و تو فاصله هاست.... فاضل نظری.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بینِ من و تو فاصله هاست.... فاضل نظری.
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/26 #1,352 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پدرش گفت که باید تو مهندس بشوی من دیوانه معلم شدم و شد پسرش شاگردم... عباس فرجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پدرش گفت که باید تو مهندس بشوی من دیوانه معلم شدم و شد پسرش شاگردم... عباس فرجی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/9/28 #1,353 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رد شد درست یک دو قدم از مقابلم آرام ریخت پشت قدم های او دلم *فاطمه قاعدی*
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رد شد درست یک دو قدم از مقابلم آرام ریخت پشت قدم های او دلم *فاطمه قاعدی*
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/30 #1,354 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید میل میل ِ توست اما بی تو باور کن که من در هجوم بادهای سخت ، پرپر می شوم مهدی فرجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید میل میل ِ توست اما بی تو باور کن که من در هجوم بادهای سخت ، پرپر می شوم مهدی فرجی
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,720 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 2015/10/1 #1,355 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هر زمان فالی گرفتم غم نخور آمد ولی این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد ( تو مدرسه ها وقت نیس بریم دنبال شاعر خب!) +زهرا: مهرداد تکلو :د یا خدا! زهرا جان یهو فک کردم پستم جن زده شده خواهر ی در میزدی! ولی مرسی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هر زمان فالی گرفتم غم نخور آمد ولی این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد ( تو مدرسه ها وقت نیس بریم دنبال شاعر خب!) +زهرا: مهرداد تکلو :د یا خدا! زهرا جان یهو فک کردم پستم جن زده شده خواهر ی در میزدی! ولی مرسی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/10/1 #1,356 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به بیقراری و شبگریه هام میخندم که دور میشوی از مرد قصه ات،کم کم اعوُذُ شعر و غزل،من سکوت تلخ رجیم چرا که گم شده ام بین این همه آدم امید صباغ نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به بیقراری و شبگریه هام میخندم که دور میشوی از مرد قصه ات،کم کم اعوُذُ شعر و غزل،من سکوت تلخ رجیم چرا که گم شده ام بین این همه آدم امید صباغ نو
maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,782 امتیاز 39,222 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/10/3 #1,357 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دیری است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد حافظ
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/10/3 #1,358 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همین که حرف تلخ حق شنیدی از زبان من صدایت آن ور خط ته کشید و بوق ممتد شد! شدم پیغمبری جعلی که عشقت بود اعجازم گرفتی عشق را، پیغمبرت هم رفت و مرتد شد... امید صباغ نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همین که حرف تلخ حق شنیدی از زبان من صدایت آن ور خط ته کشید و بوق ممتد شد! شدم پیغمبری جعلی که عشقت بود اعجازم گرفتی عشق را، پیغمبرت هم رفت و مرتد شد... امید صباغ نو
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/10/4 #1,359 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چمدان دست تو و ترس به چشمان من است این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است ... علیرضا آذر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چمدان دست تو و ترس به چشمان من است این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است ... علیرضا آذر
-mina- کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 222 امتیاز 601 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میانه دانشگاه اهواز رشته دانشگاه دامپزشکی 2015/10/5 #1,360 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به دو چشمم از دو چشمش چه پیام هاست، هر دم که دو چشمم از دو چشمش خوش و پر خمار بادا مولانا + مُــلك و مِــلك و مَــلَك ، همه را دوست دارم .....!! گر در آن مُــلك ، مِــلك من باشى اى مَــلَك نمیدونم
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به دو چشمم از دو چشمش چه پیام هاست، هر دم که دو چشمم از دو چشمش خوش و پر خمار بادا مولانا + مُــلك و مِــلك و مَــلَك ، همه را دوست دارم .....!! گر در آن مُــلك ، مِــلك من باشى اى مَــلَك نمیدونم