نارمیلا کاربر حرفهای ارسالها 526 امتیاز 2,085 نام مرکز سمپاد مکطب فرزانگان شهر M2A 2015/9/2 #1,301 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در کوچههای یخ زده ی شهرِ بیفروغ گرمیِ چشمهای تو در بَر گرفتنیست این عشق ماندنی این شعر بودنی این لحظههای با تو نشستن سرودنی ست… حمید مصدق
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در کوچههای یخ زده ی شهرِ بیفروغ گرمیِ چشمهای تو در بَر گرفتنیست این عشق ماندنی این شعر بودنی این لحظههای با تو نشستن سرودنی ست… حمید مصدق
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/9/2 #1,302 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جـواب نامهام از بس ز جانان دیـر میآید جوان گر میرود قاصد، ز کویش پیر میآید معلوم شبستری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جـواب نامهام از بس ز جانان دیـر میآید جوان گر میرود قاصد، ز کویش پیر میآید معلوم شبستری
ArtmisSoR کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 3,448 نام مرکز سمپاد فرزانگانامین شهر Isf دانشگاه پلیپیکنیک رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2015/9/2 #1,303 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همه سرخوش از وصالت٬ من و حسرت و خیالت؛ همه را شراب دادی٬ و مرا سراب دادی. فیض کاشانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همه سرخوش از وصالت٬ من و حسرت و خیالت؛ همه را شراب دادی٬ و مرا سراب دادی. فیض کاشانی
علیمپو بچّه سنّی ارسالها 670 امتیاز 4,872 نام مرکز سمپاد حلی۲ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2015/9/4 #1,304 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گذشت خوبیَم از حد، به شک دچار شدند به احترام، کمی خم شدم، سوار شدند... حسین جنتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گذشت خوبیَم از حد، به شک دچار شدند به احترام، کمی خم شدم، سوار شدند... حسین جنتی
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/9/5 #1,305 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من طبیبا! ز تو بر خویش خبر دار ترم که مرا سوز فراق است و تو گویی که تب است! وصال شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من طبیبا! ز تو بر خویش خبر دار ترم که مرا سوز فراق است و تو گویی که تب است! وصال شیرازی
نارمیلا کاربر حرفهای ارسالها 526 امتیاز 2,085 نام مرکز سمپاد مکطب فرزانگان شهر M2A 2015/9/5 #1,306 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگذار سر بــه سینه ی من در سکوت ، دوست گاهی همین قشنگ ترین شکل گفت و گوست +مژگان عباسلو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگذار سر بــه سینه ی من در سکوت ، دوست گاهی همین قشنگ ترین شکل گفت و گوست +مژگان عباسلو
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2015/9/5 #1,307 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یا کاش کسی باشد و آرام بگوید دستان من اینجاست ببین دردسری نیست
علیمپو بچّه سنّی ارسالها 670 امتیاز 4,872 نام مرکز سمپاد حلی۲ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2015/9/5 #1,308 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پيش از آنی که بخواهی از کنارت میروم... تا بدانی عذر مارا خواستن، کار تو نیست! کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید پيش از آنی که بخواهی از کنارت میروم... تا بدانی عذر مارا خواستن، کار تو نیست! کاظم بهمنی
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/9/6 #1,309 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,518 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2015/9/6 #1,310 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جوجه های اعتقادم را کجا پنهان کنم ، وقتی شک شبیه گربه از دیوار ایمان می رود بالا -حسین جنتی-
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید جوجه های اعتقادم را کجا پنهان کنم ، وقتی شک شبیه گربه از دیوار ایمان می رود بالا -حسین جنتی-
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/9/6 #1,311 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مــن بــه دنــبـــال خــدایـی کـه بــســوزانــد مـــرا همـچنـان می گردم امـا همـچنـان بی فایده اسـت ... کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مــن بــه دنــبـــال خــدایـی کـه بــســوزانــد مـــرا همـچنـان می گردم امـا همـچنـان بی فایده اسـت ... کاظم بهمنی
samira1996 کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 422 شهر کرج 2015/9/6 #1,312 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ﺑﻴﺎ ﺩﺭ ﻻﺑﻼی ﻭﺭﻗﻪﻫﺎی ﺍﻳﻦ ﻛﺘﺎﺏ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺒﻮﺳﻴﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥِ ﺁﺑﺮﻭ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺵ، ﺍﻳﻨﺠﺎ: ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻛﺘﺎﺏ نمیﺧﻮﺍﻧﺪ ... شاملو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ﺑﻴﺎ ﺩﺭ ﻻﺑﻼی ﻭﺭﻗﻪﻫﺎی ﺍﻳﻦ ﻛﺘﺎﺏ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺒﻮﺳﻴﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥِ ﺁﺑﺮﻭ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺵ، ﺍﻳﻨﺠﺎ: ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻛﺘﺎﺏ نمیﺧﻮﺍﻧﺪ ... شاملو
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,402 امتیاز 17,214 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2015/9/6 #1,313 ﭘﺎﺳﺦ : ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﯿﺖﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﻨﯿﺪﯾﺪ در نمازم خم ابروي تو با ياد آمد حالتي رفت که محراب به فرياد آمد از من اکنون طمع صبر و دل و هوش مدار کان تحمل که تو ديدي همه بر باد آمد حافظ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﯿﺖﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﻨﯿﺪﯾﺪ در نمازم خم ابروي تو با ياد آمد حالتي رفت که محراب به فرياد آمد از من اکنون طمع صبر و دل و هوش مدار کان تحمل که تو ديدي همه بر باد آمد حافظ
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/9/7 #1,314 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماجراهایی که با من زیر باران داشتی شعر اگر می شد قریب پنج دیوان داشتم کاظم بهمنی ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماجراهایی که با من زیر باران داشتی شعر اگر می شد قریب پنج دیوان داشتم کاظم بهمنی ...
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/9/7 #1,315 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ور عاقبت این چشم من محروم خواهد ماندن تا کور گردد آن بصر کو نیست لایق دوست را × مولانا.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ور عاقبت این چشم من محروم خواهد ماندن تا کور گردد آن بصر کو نیست لایق دوست را × مولانا.
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/9/7 #1,316 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به جای این که در شب های من خورشید بگذارید فقط مرزی میان باور و تردید بگذارید امید صباغ نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به جای این که در شب های من خورشید بگذارید فقط مرزی میان باور و تردید بگذارید امید صباغ نو
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2015/9/8 #1,317 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حفظ کن این غزلم را که به زودی شاید بفرستند رفیقان به تو این بندش را : منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حفظ کن این غزلم را که به زودی شاید بفرستند رفیقان به تو این بندش را : منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را کاظم بهمنی
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/9/8 #1,318 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل را شکسته ای و غرامت نمی دهی؟! دستت درست، دلبر ِ گردن کلفت ِ من... سعید سلیمانپور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل را شکسته ای و غرامت نمی دهی؟! دستت درست، دلبر ِ گردن کلفت ِ من... سعید سلیمانپور
maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,442 امتیاز 31,723 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/9/9 #1,319 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کجاست هم نفسی تا بشرح عرضه دهم که دل چه میکشد از روزگار هجرانش؟ حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کجاست هم نفسی تا بشرح عرضه دهم که دل چه میکشد از روزگار هجرانش؟ حافظ
*Reihan* کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 578 امتیاز 7,410 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خوی سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2015/9/9 #1,320 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خاک بادا تن سعدی اگرش تو نپسندی که نشاید که تو فخر من و من عار تو باشم...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خاک بادا تن سعدی اگرش تو نپسندی که نشاید که تو فخر من و من عار تو باشم...