اينو نشون ميدهبه نقل از پـــوریـــــا . ک :یه عکس(اسکرین شات منظور حالا) از اونجایی که هستین بذارین پلیز !
![]()

دقیقا مشکلم همینه!به نقل از ᙢᗩᖇᔓᓰᎩᙓ.ᔕ :http://dorms.sharif.ir/
اینجا که نوشته اقدام نکنید
قضیه چیه؟!

من دو روز پیش زنگ زدم گفتن اون اطلاعیه که گذاشتن واسه خوابگاه مال ورودی های کارشناسیم هست و اونا هم باید طبق اون اقدام کنند.به نقل از ᙢᗩᖇᔓᓰᎩᙓ.ᔕ :http://dorms.sharif.ir/
اینجا که نوشته اقدام نکنید
قضیه چیه؟!
ما 16 تابه نقل از شــــــــــــادیـــــــــ ... :الان همتون 17 واحد گذاشتن واستون؟؟؟!!

نع منم ندارمبه نقل از Lily Delicated :چرا من برناه هفتگی رو میزنم هیچی نمیاره![]()
الان همه برنامه هفتگی دارن؟

جمعه ها (+روزای تعطیل رسمی) کلا دانشگاه غذا نمیده!به نقل از پـــوریـــــا . ک :نباید اینجا پرسید ولی چون 2 تا جواب شنیدم مجبورم بپرسم![]()
جمعه ها ، سلف خوابگاه و اینا باز هستش که بری غذا بخری و اینا ؟ یا جاست باید خودت غذا درست کنی توی 3 وعده ؟![]()
)هست، میتونین خودتون درست کنین ، نون پنیر ، نیمرو ، سوسیس تخم مرغ  
 ، آش رشته  یا اینکه از بوفه خوابگاه غذا یا خوراکی بخرین (قیمت ها آزاده البته)، امکانات بوفه ها هم تو خوابگاه های مختلف فرق میکنه! مثلا طرشت 3 (که بچه های مشهد هم شاید ساکنش بشن)غذای گرم داره بقیه رو در مورد غذای گرم خبر ندارم...
سال به سال عوض میشه محل سکونت بچه های شهر های مختلفبه نقل از Regulus :مثلا طرشت 3 (که بچه های مشهد هم ساکنش میشن)
بچه ها به دو گروه تقسیم میشن . فراخ . تنگبه نقل از پـــوریـــــا . ک :یا جاست باید خودت غذا درست کنی توی 3 وعده ؟![]()
رسم این چند سال (و بیشتر شایدبه نقل از Lily Delicated :ما بریم خوابگاه با بچه های مشهد ورودی 90 و 91 تو یه خوابگاه هستیم؟
)اینطور بوده ، امسال هم احتمالا و علی الاصول همینه!به نقل از ali jahangiri :سال به سال عوض میشه محل سکونت بچه های شهر های مختلف
بین احمدی روشن و طرشت 3
سال 91 مشهدی ها رو بردن احمدی روشن یا همون زنجان

پس ما که فتوسنتز میکنیم یا از بوفه ساندویچ میگیریم چی هستیم ؟به نقل از ali jahangiri :=بچه ها به دو گروه تقسیم میشن . فراخ . تنگ
فراخ ها تهش میشه املت ، اونم باید یکی همت کنه و شستن ظرف رو قبل از طبخ به عهده بگیره
تنگ ها تا برنج دم کردن و خورشت و نمیدونم چی چی هم پیش میرن
گروه دوم خیلی خیلی کم ـن اما هستن

""نهبه نقل از شــــــــــــادیـــــــــ ... :اونایی که ثبت نام خوابگاه کردین واستون اس ام اسش اومد؟؟؟؟

نه نیومد.به نقل از sana.sh :نه
واس تو اومده؟؟

به نقل از Lily Delicated :برنامه من اومد
اما ننوشته استاد هر درس کیه و چند واحده
خودم رفتم از قسمت دروس ارائه شده همه استادهای احتمالی رو پیدا کردم![]()