• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

کلوپ هواداران پرسپولیس

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع real madrid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

بعضیا اساسا ایران و اسلام رو متضاد هم میبینن.کاریش هم نمیشه کرد.عقاید دوران پیش از پیدایش بشری به این راحتی تغییر نمیکنه
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

به نقل از farzam1377 :
اصلا کلا مسوولان با تاریخ باستان و هعر چی از اون ایران باستان مونده مشکل دارن
اینهمه ما تاریخ و قدمت داریم اونوقت میرن سریال حضرت یوسفو میسازن چرا نمیرن سریال تاریخ خودمون بسازن؟
کلا اونا ایرانو بعد از انقلاب میبینن همین.

به نقل از John-Cena :
بعضیا اساسا ایران و اسلام رو متضاد هم میبینن.کاریش هم نمیشه کرد.عقاید دوران پیش از پیدایش بشری به این راحتی تغییر نمیکنه

یکم بیشتر توضیح میدین ؟ ربط ـش رو به باشگاه #-o
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

خدا رو شکر رویانیان موند
کسی میدونه چرا پرسپولیس هافبک نمیخره؟الان پرسپولیس چند تا هافبک داره؟اخه حدادی فرم گفته:
خواستم به پرسپولیس بروم اما رضایت نامه ندادن
جام ورزشی؛ قاسم حدادی فر درباره ادامه حضورش در ذوب آهن اظهار داشت: «من یک نیم فصل با ذوب آهن قرارداد دارم و به همین دلیل نیازی به تمدید قراردادم نبود.»
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

الان برای وسط رضا حقیقی ، مهرداد کفشگری و محمد نوری رو داریم ، و خب کمه .
بالاخص که علی دایی همیشه تیماش با دو تا هافبک دفاعی بازی میکنن .
با رفتن کریمی هم الان فقط یه هافبک بازیساز داریم که محمد نوری هم خیلی بگیر نگیر داره .
اگه هر جور هست بتونن حدادی فر رو بیارن خیلی خوب میشه .
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

دکتر لطفا دست از سر پرسپولیس بردار
در طول هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تغییراتی با نظر مستقیم وی در پرسپولیس اعمال شده است. X-( X-(

به گزارش نامه،‌ نزدیکان محمود احمدی نژاد به خوبی از علاقه وافر وی به فوتبال مطلعند و به همین دلیل است که بسیاری از انتصاب ها (و بعضا انتخاب ها) در ورزش به وی ربط داده می شود.

برای نمونه می توان به داستان انتخاب عجیب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی و برکناری وی اشاره کرد که خیلی ها آن را دستور مستقیم رئیس جمهور قلمداد کردند.

به نظر می رسد رئیس جمهور که نزدیکانش او را یک استقلالی می دانند، به تغییر و تحول در پرسپولیس بی علاقه نبوده چراکه بسیاری از تغییرات این باشگاه را نیز به وی نسبت می دهند.

وی در اولین اقدام علی سعیدلو معاون خود که آن زمان دست راست وی محسوب می شد و خبر خاصی از رحیم مشایی نبود، را به عنوان رئیس هیئت مدیره به پرسپولیس فرستاد تا بر امور نظارت کند. فداحسین مالکی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا نیز آن زمان به هیئت مدیره راه یافت و امروز نیز رئیس این هیئت مدیره محسوب می شود.

پرسپولیس با مدیریت محمدحسن انصاری فرد رفته رفته از ناکامی فاصله گرفته و با حضور مربیانی مثل آری هان و دنیزلی به روزهای خوبش نزدیک شد اما در حالی که این تیم روند رو به رشد به خود گرفته بود صحبت از حضور حبیب کاشانی به میان آمد که به همراه پرویز سروری از شورای شهر راهی هیئت مدیره شدند که به خاطر واکنش رسانه ها و انتقاد به سیاسی شدن پرسپولیس،‌ سروری انصراف داد اما کاشانی پس از شکست پرسپولیس برابر سپاهان در جام حذفی حکم مدیرعاملی خود را دریافت کرد.

آن زمان اعلام شد که کاشانی با نظر مستقیم احمدی نژاد به پرسپولیس فرستاده شده چرا که در جلسه ای به وی قول داده در انتخابات شهردار تهران به همراه بیادی(عضو دیگر هیئت مدیره) از قالیباف حمایت نکند! اتفاقی که گفته می شود رخ داد و شاید به همین دلیل بود که قالیباف به سختی توانست به شهرداری برسد.

کاشانی چندی بعد به خاطر درگیری ها با علی آبادی(مدیر مورد علاقه احمدی نژاد) استعفا کرد و مدیرانی مثل مصطفوی و انصاری فرد به پرسپولیس آمدند که ارتباط خاصی با دولت نداشتند اما در شرایطی که پرسپولیس باز هم با نتایج ضعیف همراه شده بود، کاشانی که مدیر محبوب هواداران محسوب می شد دوباره سر از پرسپولیس در آورد؛ احتمالا باز هم با دستور از بالا!

در روزهای گذشته نیز صحبت از برکناری رویانیان مطرح شد و بقایی معاون احمدی نژاد ۱۵ روز پیش از جام حذفی در نامه ای به رویانیان اعلام کرد ماموریتش در پرسپولیس تمام شده و باید به نیروهای مسلح بازگردد که خیلی ها آن را به اتفاقات پیش از انتخابات ربط داده اند؛ اتفاقاتی که ریشه در کاندیداتوری رحیم مشایی دارد.

رویانیان در آخرین مصاحبه پس از ابقای موقت تاکید کرد که لابی هایی برای برکناری وی انجام شده ولی وزیر ورزش نقشی در این تصمیم گیری ها ندارد که برخی معتقدند عباسی برای برکناری رویانیان از جایی دستور گرفته است؛ جایی حوالی میدان پاستور!
منبعhttp://eghtesadeiranonline.com/vdci5zazwt1avr2.cbct.html
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

آخرش پیام صادقیان قطعی شد اومدن‌ش یا نه؟

ورزش3 اول قطعی زد الان دوباره احتمالی‌ش کرده.
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

به نقل از پـوریــا خ. :
آخرش پیام صادقیان قطعی شد اومدن‌ش یا نه؟

ورزش3 اول قطعی زد الان دوباره احتمالی‌ش کرده.
پیام صادقیان قطعی شد >:D< =D>
قاسم دهنوی اگر محروم نشه میاد پرسپولیس :-??
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

دم پرسپولیس گرم حداقل با یه تیم خارجی تو تهران بازی میکنه نه مثل استقلال

این طور که شده تیم اسپورتینگ لیسبون هم مثل روبین کازان قراره بیاد تهران
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

[list type=decimal]
[*]
[*]
[/list]يه پرسپوليس يه ايران يه تيم پر از دليران
گرچه حريفت قدره أما تو ميشي قهرمان ;D :-w =(( ;)I love you allعشقه پرسپوليس و غلامرضا رضايي(گلابي)
 
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

خب، مثکه تیمِ عزیزمون تو یه بازیِ تدارکاتی 3تا از سایپا خورده. این بود آرمان‌های ما؟ :-??
 
Back
بالا