کلوپ هواداران پرسپولیس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع real madrid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

بچه ها درسته کاپیتان خداحافظی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o
نه...من که باورم نمیشه....آخه قول داده بود تا قهرمانی جام حذفی بمونه....بهش نمیاد بد قولی کنه... :(( :(( :((

خیلی بی انگیزه ایم تو لیگ ، خیلی ، مسخرس .
تعویضای یحیی خیلی دیره + خیلیاش اضافیه ، ینی بیشتر تیمو به هم میریزه ، باعث ناهماهنگی میشه .

فقط به جام حذفی امید داریم ...

خیلی نامردیه..!!! :(( :((
نمیتونن 30 ثانیه گل نخورن ~X( ~X(
>:p

به نقل از zibonesa! :
بچه ها درسته کاپیتان خداحافظی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o
نه...من که باورم نمیشه....آخه قول داده بود تا قهرمانی جام حذفی بمونه....بهش نمیاد بد قولی کنه... :(( :(( :((
:|
:o
اینو ا کجا دراووردی؟؟؟؟ :o

• لایک
امتیازات: MiMeh

به نقل از (simin) :
:|
:o
اینو ا کجا دراووردی؟؟؟؟ :o
از کجا درآوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! یعنی شما ها نشنیدین که گفته بازی با داماش اگه وقت شد بازی کنم آخرین بازیمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(( :(( :(( :((

به نقل از zibonesa! :
از کجا درآوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! یعنی شما ها نشنیدین که گفته بازی با داماش اگه وقت شد بازی کنم آخرین بازیمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(( :(( :(( :((
اخرین بازیشه؟؟ نهههههههههههههههه :(

اول قرار این بود :
خداحافظی مشروط مهدوی کیا : دیگر در میادین فوتبال حضور نخواهم داشت و تنها در صورتی که پرسپولیس به فینال جام حذفی برود با پوشیدن پیراهن پرسپولیس برای همیشه از فوتبال خداحافظی خواهم کرد.

الان قرار اینه :
بازي خداحافظي براي اسطوره ي هامبورگ و پرسپوليس؛ با تصمیم مسئولان باشگاه پرسپولیس و با رایزنی با صندوق حمایت از قهرمانان براي بازي خداحافظي مهدوي كيا هامبورگ آلمان، به تهران سفر خواهد کرد.

جدی میـــــــــــــــــــــــــــــگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :x
وای خیلی خوب میشه.... >:D<
آخه این درسته به بازیکن که حتی تو آلمانم کلی کشته مرده داره تو یه بازی بی ارزش با داماش یا اس تق لال خداحافظی کنه؟؟؟؟؟؟
خیلی خوشحالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم \:D/ \:D/

کاپیتان تو رو خدا نرو..... =(( =(( =(( :(( :(( :((

ینی این اسطوره ی ماس 8-^ :
نه مثه اسطوره ی :))
http://www.yjc.ir/fa/news/4317023/%D8%A7%D8%B4%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%AF%D9%88%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-90-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85
چه لینک خوشگلی شد :-"
....
اين جريان گنزالس که تموم شد الان ميگن ميخان آلکس دلپيرو رو رويانيان بياره.. :|
واقنى؟؟ تکذيبم شده

بچه ها دعا کنین استقلال از سپاهان ببره! ;D
کاپیتانمونم به آرزوش برسه...ایشاا...! :x

• لایک
امتیازات: MePeR

حقىقىىىىىى کجاىىىىىىى???????
بىا ببرىم …………!!!!!!
دلمون واست تنگ شده …!!!!!!!!!
بىاااااااااااااااااااااااااااا …!!!!!!!!!!!!!!!!

سپاهانم که برد X_X
می دونم که ما همه مون یه چیزی نذر میکنیم که ببریم...
لیگ که نشد حداقل این بشه...
+نمیاد حالا حالا ها... :-"

حیف شد استقلال باخت! ;D
چه فینالی میشد... 8-^
سپاهانو که تا حالا خوب بردیم! بازم میبریم...پیش به سوی قهرمانـــــــــــــــــــی.... <:-P <:-P <:-P

پرسپوليس پيکان را به سقوط نزديک کرد . . .

00944191.jpg

تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدارش در سال 92 پيکان را با نتیجه ی 2-1 شکست داد.[nb]البته اصلن بازی قشنگی نبود!حیف وقتم!فک نکنم با این بازی هفته ی دیگه به راحتی ببریم...[/nb]

سه امتیاز مفت مبارک! ;D

آقا شنیدن علی دایی میخواد کاندیدا بشه واسه انتخابات؟ ببین پرسپولیسی ـا تا کجا پیش رفتن :))

+ خودم تو یه پیج نسبتا معتبر تو اف.بی خوندم، اگه کسی تو منبع موثقی این خبرُ دید اطلاع بده که بریم رای بدیم دیگه :))

به نقل از پـوریــا خ. :
آقا شنیدن علی دایی میخواد کاندیدا بشه واسه انتخابات؟ ببین پرسپولیسی ـا تا کجا پیش رفتن :))

+ خودم تو یه پیج نسبتا معتبر تو اف.بی خوندم، اگه کسی تو منبع موثقی این خبرُ دید اطلاع بده که بریم رای بدیم دیگه :))
فک کن بره سازمان ملل:
آخه تو کچای چهان
=))
عمرن صحت داشته باشه B-)

اگه پرسپولیس به جای تراکتورسازی یا سپاهان میرفت...اینطوری گند نمیزد جلو این تیمای عربستانی...

Back
بالا