1-0، با تک گل ِ جواد کاظمیانبه نقل از HiTrO :بازی چند چند شد دیشب ؟![]()
من خودم پرسپوليسيم ولي اصا حرفاتو قبول ندارم اولا مجيدي خيلي رو اوج تره تا كيا معلومه كه چرا اينجوره بعدشم اون مهدويكيا هم معلوم ني تا كي اينجور ميمونهبه نقل از مـهـدی :× سایت فیفا تولد کاپیتان پرسپولیس ( مهدی مهدوی کیا ) را تبریک گفت !
هپی برث دی
هفته ی پیش هم که تولد وحید هاشمیان رُ تبریک گفت !
حالا باز برین به اسطورتون فرناز جون بنازین![]()
× قلعهنویی: مهدویکیا به نیمکتنشینی پرسپولیس افتخار میکند، اما مجیدی دنبال بازوبند است!
با اینکه حس ِ تنفری که به این شخص دارم به خورش ِ بامیه ندارم ولی ی ِ حرف آدمیزادی تو عمرش زده باشه همینه !
مستر قلعه نویی فکر کردی چرا بِش میگن فرناز مجیدی ؟!
باس ی ِ فرقی بین اسطوره های ِ ما و اسطوره (!!!) های شما باشه دیگه !
× اگه خدا بخواد دیگه قراره امروز ژوزه قراردادشُ ثبت کنه !
× امکان داره کمیته ی استیناف ، محرومیت بازی دوم یعنی هفته ی چهارم رُ ببخشه
به احتمال ِ زیاد بازی هفته ی سوم با گهر هم تو ورزشگاه ِ آزادی با حضور ِ تماشاگرا برقرار میشه !
الان کی دقیقا بازی بلد نیس و پول ِ باشگاهُ به باد میدهُ حرف ِ قلنبه میزنه؟به نقل از آبجي مرضيه :من خودم پرسپوليسيم ولي اصا حرفاتو قبول ندارم اولا مجيدي خيلي رو اوج تره تا كيا معلومه كه چرا اينجوره بعدشم اون مهدويكيا هم معلوم ني تا كي اينجور ميمونه
اه اه اقا بازي بلد ني ديگه دورش تمومه حرف قلنبه ميزنه فقط پوله باشگارو به باد ميده
اینابه نقل از مهسا¹ :+ اینا با خودشون درگیرن؟ +
تو بگو مجيدي فعلا كه تو اوج تره دليليم نداره بات بحث كنم من خودم پرسپوليسيم و چيزي كه مشخصه اينه كه مهدويكيا بدرد تيم نميخورهبه نقل از خا طه ره :الان کی دقیقا بازی بلد نیس و پول ِ باشگاهُ به باد میدهُ حرف ِ قلنبه میزنه؟تازه دورشم تمومه؟
اینا که همه مشخصه های مجیدیه!
+
~معدنچی چی شد؟
دليلي نداره هر كي قبلا خوب بودرو نگر داشت اگه به اينه كه تيم مال پيشكسوتان باشه ديگهبه نقل از مهسا¹ :البته بحث مجیدی به این تاپیک مربوط نیست ! حرفی هم زده و کاری هم کرده به تاپیک استقلال مربوط میشه !و اینکه یادمون باشه
به بازیکنا توهین نکنیم ! مهدویکیا هرچند هنوز هم خوب و تاثيرگذار بازی میکنه، اما بههرحال اگر هم خوب نباشه! قبلاً از بازيکناي ِ خوب بوده پس دليلي نيست توهين کنيم و بگيم بازي بلد نيست ! + اينکه مهدويکيا سفيد امضا کرد ! پول باشگاه رو به باد ميده ؟!!!
مجيدی هم که کلا بحثی نداره ! اصلـاً قابل ِ مقایسه با بازیکنای ِ ما نیست !
+ معدنچی که بست!
+ اینا با خودشون درگیرن؟ +
چه گير دادين به مجيدي يني چي مگه فقط مجيديه كه پول ميخواد يني هر كي پول خواست خوب باززي نميكنه چرا ربط ميدين همه چيو بهم مگه من كه نميگم با تجربه ها بازي نكنن علي كيريم خوب بازي ميكنه پيشكسونه نگرش دارن مگه به دربيه كه يه پاس گل داده شده خوبه نگرش داريم واقعا اين به نظرت تعيين كنندس؟ جوري بحث ميكنين انگار مجيدي بابامه من ميگم شرايطه اين دو نفر فرق داره اگه مسئله كلكله فقط تو تاپيك بگين منم ميام طرفه تيمه خودم ولي اگه بحثه واقعيه هر كسي ميدونه شرايطه مهدويكيا با مجيدي تو اين برهه ي زماني فرق ميكنه و اگه جاشون از لحاظ بازيه فعليو مفيد بودن عوض ميشد شرايطه قراردادشونم عوض ميشدبه نقل از asd.dsa :کی گفته مهدوی کیا به درد تیم نمی خوره؟
شما یادت رفت فصل پیش یکی از پاس های گلش رو به ایمون زاید داد و پرسپولیس دربی رو برد؟ می دونی چنین بازیکن با تجربه ای اگه تو هر تیمی باشه مربی چقدر راحت تره؟
اتفاقاً از بین هاشمیان و مهدوی کیا حتماً یکیشون باید می موندن. مثلاً الآن مانوئل هر مشورتی که می خواد با کریمی و کیا انجام می ده/ خیلی خوبه که یه تیم بازیکن های با تجربه داشته باشه که انسجام تیم حفظ بشه به عنوان مثال الآن چقدر خوب علی کریمی و مهدوی کیا به تیم و بازیکن ها دلگرمی و مشورت می دن. پولی هم که مهدوی کیا نگرفته بنده خدا! سفید امضا کرده! ولی مجیدی چی؟ به خاطر پول تو 35 سالگی وسط فصل رفت پیش عربا و الآنم که رسماً گفت که بازوبند رو نمی دید و من هم می رم(ایون قشنگ تو مصاحبه گفت).
نمی دونم چرا الکی بحث روی چیز هایی دارید که فایده اش مشاهده شده و مشهوده!
22:30به نقل از mahen1375 :بازی امشب ساعت چنده؟