ممنون...به نقل از مهران محمودی :از اطلاعاتتون ممنون! خیلی خیلی مفید بود!
اما قبلا به طور مفصلی در این باره بحث شده بود:
ماده ی تاریک؟!
خوب بود که این اطلاعاتو اونجا پست میکردید...![]()
املا هم بعضی اوقات خیلی سخت میشه...ولی سعی می کنم درستشون کنم...به نقل از mira :درود
تذکر: اولا لازم نیست که آغاز کار بگین توی این تاپیک می خواین چی کار کنین. از همون اول برین سراغ اصل مطلب.
در ضمن غلط املایی هم داشتین.
نه. همین جا باشه. شاید اون را هم آوردیم زیرمجموعه نجوم.
از آخرش هم که هردوشون موندن !به نقل از mira :نه. همین جا باشه. شاید اون را هم آوردیم زیرمجموعه نجوم.
بله. حوصله رفتن و درست کردنش نرفتم.به نقل از نــيما :از آخرش هم که هردوشون موندن !!
×× دست زدن در پست ملت بدون ذکر دلیل عملیت قبیح محمد رضا جان !!
پست ویرایش میکنی حداقلش میتونی علت بنویسی !
به نقل از mira :بله. حوصله رفتن و درست کردنش نرفتم.
حالا مگه چی کار کردم نیما جون؟ بازم ببخشید اگر ناراحت شدی. ولی راست می گی دلیل ویرایش را باید بنویسم. حتما از این به بعد توجه می کنم اولیش را هم الآن انجام می دم.
با سپاس + یه +
من یادم میمونه که پست هام چی بوده !!××غلط املایی و گذاشتن دو عدد علامت تعجب
خب پس می دونی که غلط املایی داشت.به نقل از نــيما :من یادم میمونه که پست هام چی بوده !!
به جز غلز املایی و نگارشی فرق های دیگه ای هم کرده !!
حیف که رفیقمی ها !!
این رو هم من نباید به تو که خودت مدیری میگفتم !! برای کاربرا خیلی مهمه که بدونن چرا پست یکی دیگه ویرایش شده !
در ضمن برای دوتا علامت تعجب دیگه جوون من پست ویرایش نکن !!
من عادت دارم علامت تعجب دوبل بزرام !!
ممنون از فعالیت فوق العاده ات .![]()
خواهش می کنم....مرسی...به نقل از mira :راستی خانم کلور:
از اینکه ادامه مطلب را هم گذاشتید کمال تشکر را دارم. + یه +. مطالب آموزنده ایست.
سوالاتتون را می تونید بپرسید.به نقل از khamoosh :جالب بود.
من قبلا مطالعاتى راجع به اين بحث كرده بودم اما با خوندن نظرات شما سوالاتم 2برابر شد!
می شه منبعتون را ذکر کنید.به نقل از astronomer_girl :ما پارسال یه مقاله داشتیم واسه همایش مدرسه که راجع به ماده تاریک بود. خیلی جالب بود یه جا خوندم که چند وقت پیش ماده تاریک روی یه فیلم عکاسی ردش جا مونده!
به نقل از mira :می شه منبعتون را ذکر کنید.
غلطه. 100 درصد.به نقل از astronomer_girl :اینم از منبع:http://www.hamshahrionline.ir/newspaper-arch/hamnews/1385/851005/news/informatic.htm
البته اونی که من خوندم این نبود! نمی تونم پیداش کنم!![]()