به نقل از مهراب عمرانی :بابا به خدا ماسک اکسیژنو رو صورت یه مرده نمیذارن!!!![]()
حیف که میخواستم یه همچین کاری کنم... بیخیال شدم![]()
خوب اینکه معلوم بود ولی من فکر می کنم اول نشون دادن دختره خودشو کشت بعد رفتن عقب تر که پسره رو میخواستن نجات بدن نشدهبه نقل از lof :منم میگم نمرد قشنگ بردنش تو آی سی یو و بهش اکسیژن وصل کردن واسه مرده که از این کارا نمیکنن فقط یه پارچه رو کلش می کشن
حالا شاید معجزه بشه زنده بمونهبه نقل از 3ggerman :چرا دیگه میمیره! سکانس بعدیرو که پسره مرده نشون نمیده.آخه کرگدنم از اون ارتفاع میفتاد میمرد!
توی این جمع فکر کنم فقط نظر شما اینجوریهبه نقل از نوشین :من همین امروز فیلمشو دیدم . موضوع جالبی نداشت ( به خاطر همین مجوز اکران نگرفت!!) آخرشم خیلی خنک تموم شد !
به نظر من نبایدم به این فیلم ها و آهنگ های خنک و بی محتوی مجوز بدن.!!!!
خیلی خیلی هم قشنگ نبود یه کوچولو قشنگ بودبه نقل از (فرزند) کورش بزرگ :توی این جمع فکر کنم فقط نظر شما اینجوریه
به نظر من که خیلی خیلی قشنگ بود(و البته بقیه)
منم موافقم فیلم به اون معنا گرایی کجا دیدی؟به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :توی این جمع فکر کنم فقط نظر شما اینجوریه
به نظر من که خیلی خیلی قشنگ بود(و البته بقیه)
ببخشید . دولت چرا باید به این آهنگ های مسخره و پوچ و... مجوز پخش بده ؟؟؟؟؟؟!!! آخه چرا ؟! اصلا این فیلم چه نکته ی آموزنده ای داشت ؟ و آیا مجوز ندادن دولت به این فیلم کار اشتباهی بوده ؟ آیا دوات باید این خواننده ها ( که خودتونم دیدین چه جوری زندگی می کردن)به نقل از lof :منم موافقم فیلم به اون معنا گرایی کجا دیدی؟
به خاطر اینم بش مجوز ندادن که به ضررشون بود
به نقل از نوشین :ببخشید . دولت چرا باید به این آهنگ های مسخره و پوچ و... مجوز پخش بده ؟؟؟؟؟؟!!! آخه چرا ؟! اصلا این فیلم چه نکته ی آموزنده ای داشت ؟ و آیا مجوز ندادن دولت به این فیلم کار اشتباهی بوده ؟ آیا دوات باید این خواننده ها ( که خودتونم دیدین چه جوری زندگی می کردن)
حمایت کنه؟! ( که اول فیلمش گفت اینه ها هستن که آینده ی هنر ایران به دستشونه!!!!!!!!!)