جکی:)
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شیراز :د
- رشته دانشگاه
- دندون پزشکی :د
پاسخ : از کدوم شاعر سبک نو بیشتر خوشتون میاد؟؟
سهراب سپهری فکر کنم ب خاطره این ک یه جور فضاسازی توی شعراش هست و اینا و هم ب خاطر این ک شعراش خیلی ساده و دلنشینه
 فکر کنم ب خاطره این ک یه جور فضاسازی توی شعراش هست و اینا و هم ب خاطر این ک شعراش خیلی ساده و دلنشینه  و این ک سبک اعتراضی و انتقادی و اینا نداره و کلن حس خوبی ب آدم میده
و این ک سبک اعتراضی و انتقادی و اینا نداره و کلن حس خوبی ب آدم میده
اخوان ثالث و فریدون مشیری ام خوبن :) البته من چندتا از شعراشونو بیشتر نخوندم ولی از همون چندتا خوشم اومد

سهراب سپهری
 فکر کنم ب خاطره این ک یه جور فضاسازی توی شعراش هست و اینا و هم ب خاطر این ک شعراش خیلی ساده و دلنشینه
 فکر کنم ب خاطره این ک یه جور فضاسازی توی شعراش هست و اینا و هم ب خاطر این ک شعراش خیلی ساده و دلنشینه  و این ک سبک اعتراضی و انتقادی و اینا نداره و کلن حس خوبی ب آدم میده
و این ک سبک اعتراضی و انتقادی و اینا نداره و کلن حس خوبی ب آدم میدهاخوان ثالث و فریدون مشیری ام خوبن :) البته من چندتا از شعراشونو بیشتر نخوندم ولی از همون چندتا خوشم اومد

(با عرض معذرت)شعر باید مـحـکم باشه ... ولی یکی از شعراش بود که واج آرایی خیلی قشنگی داشت ..استثنائن اونو دوس دارم...(و جنبه ی منفی دیگه  اینکه به نظرم زیاد از نماد استفاده می کنه )
 (با عرض معذرت)شعر باید مـحـکم باشه ... ولی یکی از شعراش بود که واج آرایی خیلی قشنگی داشت ..استثنائن اونو دوس دارم...(و جنبه ی منفی دیگه  اینکه به نظرم زیاد از نماد استفاده می کنه )  

فروغ
فروغ فریدون مشیری،حمید مصدق
فریدون مشیری،حمید مصدق احسان پَرسا..حامد یعقوبی..فاضل نظری
احسان پَرسا..حامد یعقوبی..فاضل نظری عرفـــــــــــــــان نظرآهاری
عرفـــــــــــــــان نظرآهاری