• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر مدیر کل بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر من مدیر بودم ...

برای انجمن حرف بزن

یه تاپیک بزنین [بزنم] شوخی با کامنتای تاپیک حرف بزن

توی سمپاد سیتی هم بود خیلی جواب داد و باحال بود!

البتته باید یه سری قوانین مخصوص و ظریفی داشته باشه و البته نیازمند یه سری عضو با جنبه هم هست

تاپیکای این مدلی قبلا هم داشتیم منتها فک نکنم حتی خونده بشه توسط مدیران #بدبین!
باشد که این تاپیک پیشرفت و رونقی داشته باشد! #امید!
و من الله توفیق!
:-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"

بعدن نوشت: البت این حرفم ب منزله بی احترامی ب "حمیده" نیست ها! من قبلنا رو گفتم :-"

به نقل از مُحدثهـ :
تاپیکای این مدلی قبلا هم داشتیم منتها فک نکنم حتی خونده بشه توسط مدیران #بدبین!
باشد که این تاپیک پیشرفت و رونقی داشته باشد! #امید!
و من الله توفیق!
:-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"

بعدن نوشت: البت این حرفم ب منزله بی احترامی ب "حمیده" نیست ها! من قبلنا رو گفتم :-"
خب مسئولیت این تاپیک با منه این بار! اگه عملی نشد پیشنهادات منطقی‌تون، می‌تونین منو به توپ ببندین!

اگه مدیر بودم مطهری رو بن میکردم. /m\

من در نظر دارم هر ایده‌ای که توسط فردی مطرح میشه رو با کمک خودش اجرا کنم. اینجوری فکر کنم انگیزه‌ی فعالیت هم میره بالا. اینطوری تصمیم‌گیری برای انتخاب مدیران هم بهتر میشه. ولی مثل اینکه استقبال زیاد نیست. :-?

• لایک
امتیازات: N¡na

به نقل از حمیـده :
من در نظر دارم هر ایده‌ای که توسط فردی مطرح میشه رو با کمک خودش اجرا کنم. اینجوری فکر کنم انگیزه‌ی فعالیت هم میره بالا. اینطوری تصمیم‌گیری برای انتخاب مدیران هم بهتر میشه. ولی مثل اینکه استقبال زیاد نیست. :-?
ایده ای که من دادم رو باید یکی از مدیرا قوانینش رو بنویسه من تاپیک رو بعدش بزنم ! البته اگه مقبول باشه

یه چیزی ک وجود داره اینه ک الان حرف بزن داره جای چند تا تاپیک دیگ ام خدمت رسانی میکنه قبلا کاربرا حق داشتن ک فقط حرف دل بزتن تو این تاپیک ولی الان خاطرات روزانه مینویسن، گزیده مکالمات پست میکنن بعضا حتی دیدم ک مطالب علمی هم پست میکنن ، من اگ مدیر بودم ترجیح میدادم قوانین سخت گیرانه تری داشته باشه حرف بزن از این نظر تا کاربرا برن ب سمتی ک مطالبشونو تو تاپیک مرتبط ارسال کنن

به نقل از amirziaee680 :
ایده ای که من دادم رو باید یکی از مدیرا قوانینش رو بنویسه من تاپیک رو بعدش بزنم ! البته اگه مقبول باشه
بررسی ایده‌ها بعد از اینکه حجم قابل قبولی پیشنهاد شد، شروع میشه.

به نقل از زهرا :) :
یه چیزی ک وجود داره اینه ک الان حرف بزن داره جای چند تا تاپیک دیگ ام خدمت رسانی میکنه قبلا کاربرا حق داشتن ک فقط حرف دل بزتن تو این تاپیک ولی الان خاطرات روزانه مینویسن، گزیده مکالمات پست میکنن بعضا حتی دیدم ک مطالب علمی هم پست میکنن ، من اگ مدیر بودم ترجیح میدادم قوانین سخت گیرانه تری داشته باشه حرف بزن از این نظر تا کاربرا برن ب سمتی ک مطالبشونو تو تاپیک مرتبط ارسال کنن
درسته. بعضی از قوانین خوبش حذف شده چند وقتیه.

به نقل از زهرا :) :

اينايي كه شما ميگي مال اون موقعي هست كه وقتي ارسال رو ميزدي ، ارور ميداد كه ٥ نفر ديگه ارسال گذاشتن همزمان ، دوباره ارسال كن !
يه زماني شماره صفحه هاي حرف بزن تو دو روز از سال شمسي به سال ميلادي ميرسيد !
اون موقع واسه كنترل تايپيك نياز بود اون قوانين .. قانون محدوديت تعداد ارسال در روز داشت حتى !

ولى الان نه
خيلى ها من جمله خود من فقط به عشق حرف بزن ميام اينجا ..
طبيعتا اجراى مجدد همچين قوانينى ، از تعداد كاربر هاى حال حاضر هم كم ميكنه ! بدون شك !!
نيازى به اين قوانين نيست الان واقعا ..

واسه انتخاب مدیران انجمن از بین نامزد های تایید صلاحیت شده :D نظر سنجی میذاشتم.

آخرین ویرایش:
Back
بالا