negginnium کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 891 امتیاز 10,181 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth توئیتر 2010/4/13 #21 پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت مید  دوستان من که معذرت خواهی کردم گفتم عکسش بالا نمیاد شرمنده و ممنون از همگی.
پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت مید  دوستان من که معذرت خواهی کردم گفتم عکسش بالا نمیاد شرمنده و ممنون از همگی.
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/5/30 #22 پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت میدم.قول مردون سوالش مشکلتر از سطح عادیه اینجا حالم نمیزاره بگم کسی خواست بگه finglish براش پیغام میدم
پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت میدم.قول مردون سوالش مشکلتر از سطح عادیه اینجا حالم نمیزاره بگم کسی خواست بگه finglish براش پیغام میدم
Mohammadreza128 کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,902 امتیاز 14,181 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعــباس سال فارغ التحصیلی 1392 2010/6/5 #23 پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت مید ااین سوال امتیازی عامری بود خوب سادست که ما باید برای این مسئله یک فرمول کلی برای پیدا کردن تمام سوال ها این مسئله پیدا کنیم : فرمول اینه: m/2 *g*x +mx*g*x/2=1/2kx62+1/2mv^2+1/2m(v^2)/4 وب حالا هر چی نیاز بود را محاسبه میکنیم
پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت مید ااین سوال امتیازی عامری بود خوب سادست که ما باید برای این مسئله یک فرمول کلی برای پیدا کردن تمام سوال ها این مسئله پیدا کنیم : فرمول اینه: m/2 *g*x +mx*g*x/2=1/2kx62+1/2mv^2+1/2m(v^2)/4 وب حالا هر چی نیاز بود را محاسبه میکنیم
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,109 امتیاز 12,528 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2010/10/10 #24 پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت میدم.قول مردون با توجه به قدیمی بودن تاپیک و بی نتیجه ماندن آن تاپیک قفل خواهد شد.
پاسخ : هر کس به این سوال جواب بده بهش مثبت میدم.قول مردون با توجه به قدیمی بودن تاپیک و بی نتیجه ماندن آن تاپیک قفل خواهد شد.