@Sigm کاربر حرفهای ارسالها 433 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ... رشته دانشگاه ... 2009/11/22 #11 پاسخ : قالب سايت نمیشه دویاره همون قبلب بشه؟ این یکی خیلی غم انگیز ناکه!
broodfather کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,369 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد دادم ! ;D دانشگاه نمیدونم ... اگه خدا بخو� رشته دانشگاه اسب سواری با سگ 2009/11/22 #12 پاسخ : قالب سايت به نقل از @Sigm : نمیشه دویاره همون قبلب بشه؟ این یکی خیلی غم انگیز ناکه! کلیک کنید تا باز شود... راس میگه !!! چشام حالشون به هم خورد !!! تازه فونت ها هم خیلی بد شده !!! قبلی بهتر بود !!!
پاسخ : قالب سايت به نقل از @Sigm : نمیشه دویاره همون قبلب بشه؟ این یکی خیلی غم انگیز ناکه! کلیک کنید تا باز شود... راس میگه !!! چشام حالشون به هم خورد !!! تازه فونت ها هم خیلی بد شده !!! قبلی بهتر بود !!!
nmejris@zan کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,239 امتیاز 10,799 نام مرکز سمپاد شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/11/22 #13 پاسخ : قالب سايت قالب قبلی رو خب تو پیش فرض های دیگه باید بزاریم !! فقط یه نکته !! چرا تو تنظیمات عمومی انجمن ها دیگه تغییر قالب نیست !؟!؟
پاسخ : قالب سايت قالب قبلی رو خب تو پیش فرض های دیگه باید بزاریم !! فقط یه نکته !! چرا تو تنظیمات عمومی انجمن ها دیگه تغییر قالب نیست !؟!؟
f.m کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,086 امتیاز 436 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد شيمي دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2009/11/22 #14 پاسخ : قالب سايت مدلش بهتره ولی خیلی رنگ بندی بدی داره"غمگین"
NeOn کاربر نیمهحرفهای ارسالها 221 امتیاز 45 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 2009/11/22 #15 پاسخ : قالب سايت زشته...فونتش ریزه چشام دردش میاد!!
elahe کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,511 امتیاز 346 نام مرکز سمپاد فرزانگان ١ شهر بندرعباس 2009/11/22 #16 پاسخ : قالب سايت اتفاقا به نظره من خیلی قشنگه!!!!!!!! فقط راست میگن یکم غمگین همین....
Narcissus کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,566 امتیاز 1,877 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1 شهر مشهد مدال المپیاد رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی 2009/11/22 #17 پاسخ : قالب سايت قالب قبلي خيلي شاد تر و بهتر بود!
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2009/11/22 #18 پاسخ : قالب سايت من قبلیه رو بیشتر دوست داشتم این دلگیره.البته قشنگه دست شما درد نکنه!
trustme لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/11/22 #19 پاسخ : قالب سايت اگه اشتباه نکنم، دوستان توانایی انتخاب قالب خودشون رو دارند .. مشخصات >> تنظیمات انجمن ها >> تغییر قالب (این الان فعال ه، نیست ؟)
پاسخ : قالب سايت اگه اشتباه نکنم، دوستان توانایی انتخاب قالب خودشون رو دارند .. مشخصات >> تنظیمات انجمن ها >> تغییر قالب (این الان فعال ه، نیست ؟)
negginnium کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 891 امتیاز 10,181 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth توئیتر 2009/11/23 #20 پاسخ : قالب سايت چرا قالب سایت اینجوری شده؟ به این قالبه عادت ندارم خیلی بیروح شده!(منفی ندینا من نظر شخصی خودمو گفتم!) به هرحال ممنون!
پاسخ : قالب سايت چرا قالب سایت اینجوری شده؟ به این قالبه عادت ندارم خیلی بیروح شده!(منفی ندینا من نظر شخصی خودمو گفتم!) به هرحال ممنون!