• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sohaaaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معمایی بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• هوش ریاضی

• هوش تصویری

• هوش کلامی

• هوش هندسی و روابط اشکال

• معما های ویژه(حل این معما ها از پنج تا پنجاه هزار تومان جایزه دارد)

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
پاسخ : معما

چون 5=1
پس 1=5

1 درسته آفرین به همه ی بچه های تیزهوش \:D/

به نقل از amirradjou :
1 درسته آفرین به همه ی بچه های تیزهوش \:D/
مطمئنی جواب اصلیش اینه؟؟؟؟ :-w

به نقل از RATANIOT :
مطمئنی جواب اصلیش اینه؟؟؟؟ :-w
بله چون اول گفته بودم 1=5
مگه 1=5 با5=1 فرق داره

به نقل از amirradjou :
بله چون اول گفته بودم 1=5
مگه 1=5 با5=1 فرق داره
من فک کنم مسئله ی واقعی اینه :
1- 5
2- 25
3- 125
4- 625
5- ؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از RATANIOT :
من فک کنم مسئله ی واقعی اینه :
1- 5
2- 25
3- 125
4- 625
5- ؟؟؟؟؟؟؟
منم شنیده بودم همون یک میشه.

یه معما دیگه با اجازه همه :
100 = 9 8 7 6 5 4 3 2 1
علامت های - و + و * و () را استفاده کنید تا تساوی برقرار شود
اگر بین دو عدد علامت نذارید یه دو رقمی میشه.
یکی از هزاران! جواب : 100 = 9 + 8 + ( 7 6 ) + 5 + 4 + ( 3 * 2 ) + 1

دو دونده از یک نقطه بر روی دایره ای شروع به حرکت می کنند،دونده ی اول،دایره را در t ثانیه دور می زند و دونده ی دوم ،در t+2 ثانیه و

هر 12 ثانیه یک بار به هم می رسند،معین کنید هر کدام در چند ثانیه دایره را دور می زنند؟

به نقل از mahdokht :
دو دونده از یک نقطه بر روی دایره ای شروع به حرکت می کنند،دونده ی اول،دایره را در t ثانیه دور می زند و دونده ی دوم ،در t+2 ثانیه و

هر 12 ثانیه یک بار به هم می رسند،معین کنید هر کدام در چند ثانیه دایره را دور می زنند؟
نفر اول در 4 ثانیه و نفر دوم در 6 ثانیه دایره را دور می زنند. به راحتی دیده می شود که این دو نفر بعد از 12 ثانیه به هم می رسند.

راه حل:
سرعت زاویه ای نفر اول را w1 و سرعت زاویه ای نفر دوم را w2 در نظر بگیرید. بنابراین w1=2Pi/t و w2=2Pi/(t+2) 0 برای اینکه این دو دونده به هم برسند باید اختلاف زاویه آنها مضربی از 2Pi باشد. یعنی t جواب معادله زیر است
2Pi+w1time=w2time که time متغیر زمان است. طبق فرض مساله این دو دونده بعد از 12 ثانیه به هم می رسند، پی با قرار دادن time=12 در رابطه فوق مقدار t از یک معادله درجه دوم به دست می آید که یه جواب آن منفی و غیر قابل است و جواب مثبت آن t=4 می باشد.

به نقل از Discovery :
نفر اول در 4 ثانیه و نفر دوم در 6 ثانیه دایره را دور می زنند. به راحتی دیده می شود که این دو نفر بعد از 12 ثانیه به هم می رسند.

راه حل:
سرعت زاویه ای نفر اول را w1 و سرعت زاویه ای نفر دوم را w2 در نظر بگیرید. بنابراین w1=2Pi/t و w2=2Pi/(t+2) 0 برای اینکه این دو دونده به هم برسند باید اختلاف زاویه آنها مضربی از 2Pi باشد. یعنی t جواب معادله زیر است
2Pi+w1time=w2time که time متغیر زمان است. طبق فرض مساله این دو دونده بعد از 12 ثانیه به هم می رسند، پی با قرار دادن time=12 در رابطه فوق مقدار t از یک معادله درجه دوم به دست می آید که یه جواب آن منفی و غیر قابل است و جواب مثبت آن t=4 می باشد.

آفرین،کاملا درسته

Back
بالا