• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

arash-1993

کاربر فعال
مدال المپیاد
برای المپیاد زیست تلاش میکنم
دانشگاه
احتمالا شهید بهشتی یا هاروارد!!!!!!!!!!
سلام
من این تاپیک رو ایجاد کردم تا هر کسی اشکال زیستی برای المپیاد داشت بیاد بپرسه و بقیه اگر بلد بودن بیان جواب بدن

موفق باشین :)

پاسخ : رفع اشکال زیستی

سلام
ببخشید یه سوال:
ATP چطور ساخته میشه و چرا افزایش سطح غشای میتوکندری باعت افزایش تواناییش در تولید ATP میشه؟

روی چین خوردگی هایه غشایه میتوکندری تیغه هایی بنام کریستا هست که ATPتولید میکنن افزایش سطح غشا باعث افزایش چین خوردگی ها و در نتیجه بیشتر شدن کریستا ها میشه و تولید َATP افزایش بیدا میکنه.

اگه بخوایم درخت تبار زایشیه موش و قورباغه و تمساح و ماهی و کرم خاکی و کبوتر رو بکشیم .....چه طور میشه شکلش......؟
بعد یه چیز دیگه سینه ی کبوتر های ساحلی چه رنگیه.....؟

به نقل از Jinx :
اگه بخوایم درخت تبار زایشیه موش و قورباغه و تمساح و ماهی و کرم خاکی و کبوتر رو بکشیم .....چه طور میشه شکلش......؟
بعد یه چیز دیگه سینه ی کبوتر های ساحلی چه رنگیه.....؟

این عکس رو ببینید:
http://img.tebyan.net/Consultation//736688.jpg

مثال بالا می تواند به شما در این باره کمک کند. این درخت تبار مربوط به سه نوع باکتری است که هر سه دارای یک ریشه اند. درباره بررسی تبار زایشی موش ؛ قورباغه و ... باید در مبحث تکامل به بررسی ژنوم و تغییرات نوکلئوتیدی و همینطور پیدایش اولیه آنها و سیر تغییر و تکامل انها در دوره های زمین شناختی توجه کرد.
در مورد سوال دوم شما باید بگوییم که کبوتر های ساحلی از راسته ی کبوتر دریایی می باشد که خود به دو زیر راسته بنام های کبوتر دریایی کوچک و کبوتر دریای مدیترانه ای تقسیم می شود که در هر دو سطح شکمی (سینه) سفید است

به نقل از niki :
بله.برای شما مشکلی وجود داره.
نه همین جوری پرسیدم!!!!!

سلام من چند تاسوال دارم
ببخشید اگر خیلی تابلو بودن دیگه!:دی
:آترواسکلروزیس همون صلب الشرائین هست؟؟:دی
2:توی کمپل را جع به تعریف استروئید های آنابولیک فقط نوشته:مشتقات ساخته شده مختلف از هورمون های جنسی مردانه
من دقیقا نمی فهمم اینو می شه یکی توضیح دقیق تر بده؟مثلا چند نوع داریم ،چطوری ساخته می شن و...
از همینا واسه یه نوع ماده دوپینگی استفاده می شه؟
3:پروستاگالاندین هم یک استروئید آنابولیکه؟
4:به استروعید های غیر آنابولیک چی می گیم؟:دی
5:فقط همین دو نوع استروئید آنابولیک و غیر آنابولیک رو داریم؟

یه سوال دیگه:این سوال های یه دونه ای که آخر هر مبحث کمپل هست سختیشون چه حدیه؟؟

به نقل از m@(-)Dye :
سلام من چند تاسوال دارم
ببخشید اگر خیلی تابلو بودن دیگه!:دی
1:آترواسکلروزیس همون صلب الشرائین هست؟؟:دی
2:توی کمپل را جع به تعریف استروئید های آنابولیک فقط نوشته:مشتقات ساخته شده مختلف از هورمون های ج ن س ی مردانه
من دقیقا نمی فهمم اینو می شه یکی توضیح دقیق تر بده؟مثلا چند نوع داریم ،چطوری ساخته می شن و...
از همینا واسه یه نوع ماده دوپینگی استفاده می شه؟
3:پروستاگالاندین هم یک استروئید آنابولیکه؟
4:به استروعید های غیر آنابولیک چی می گیم؟:دی
5:فقط همین دو نوع استروئید آنابولیک و غیر آنابولیک رو داریم؟

یه سوال دیگه:این سوال های یه دونه ای که آخر هر مبحث کمپل هست سختیشون چه حدیه؟؟

1- بله
2- خلاصه : استروئیدها ( چهار حلقه کربنی که سه تا از آنها سیکلوهگزان و آخری سیکلوپنتان باشه ) از مشتقات یک سری از هورمون ها مثل استروژن، تستوسترون و کورتیزول هستند حالا استروئیدهای آنابولیک، فقط ازآندروژن ها (هورمون های ج ن س ی مردانه) درست میشن و به همین دلیل کار آندروژن ها رو تقلید می کنن. بهش میگن آنابولیک چون نقش اسکلتی بارزی دارن (همون دلیلی که باعث میشه ورزشکاران مصرف کنن) در ضمن، بیشتر هم از تستوسترون درست میشن.
3- نه. ما انواع خیلی زیادی از پروستاگلاندین داریم؛ بیشتر از ده نوع. نقششون کاملا توی بدن هورمونیه؛ بعضی ها مثلا باعث تنگی عروق و افزایش فشار خون میشن، بعضی ها کاملا برعکس باعث التهاب و گشاد شدن رگ میشن؛ بعضی ها بقیه هورمون ها رو مهار می کنند و...
4- استروئید ;D
5- این سوال غریبیه! استروئیدهای خیلی زیادی وجود دارند که هر کدوم اسم خودشون رو دارند؛ مثل کلسترول، میکرواسترول و ...
6- به حد تحقیرآمیزی آسونه سوالاش و باید سریع از روش رد شد.

به نقل از Lorca :
1- بله
2- خلاصه : استروئیدها ( چهار حلقه کربنی که سه تا از آنها سیکلوهگزان و آخری سیکلوپنتان باشه ) از مشتقات یک سری از هورمون ها مثل استروژن، تستوسترون و کورتیزول هستند حالا استروئیدهای آنابولیک، فقط ازآندروژن ها (هورمون های ج ن س ی مردانه) درست میشن و به همین دلیل کار آندروژن ها رو تقلید می کنن. بهش میگن آنابولیک چون نقش اسکلتی بارزی دارن (همون دلیلی که باعث میشه ورزشکاران مصرف کنن) در ضمن، بیشتر هم از تستوسترون درست میشن.
3- نه. ما انواع خیلی زیادی از پروستاگلاندین داریم؛ بیشتر از ده نوع. نقششون کاملا توی بدن هورمونیه؛ بعضی ها مثلا باعث تنگی عروق و افزایش فشار خون میشن، بعضی ها کاملا برعکس باعث التهاب و گشاد شدن رگ میشن؛ بعضی ها بقیه هورمون ها رو مهار می کنند و...پس اینا جز چیا هستن؟خودشون یه دسته ی جدا از لیپید هان؟
4- استروئید ;D
5- این سوال غریبیه! استروئیدهای خیلی زیادی وجود دارند که هر کدوم اسم خودشون رو دارند؛ مثل کلسترول، میکرواسترول و ...نه مثال نمی خوام دسته بندی
منظورم اینه که فقط دو نوع استروئید آنابولیک و غیر آنابولیک داریم یا بازم هست؟

6- به حد تحقیرآمیزی آسونه سوالاش و باید سریع از روش رد شد. :(اقلا می گفتی یه ذره آسونه:دی دیدم راحت حل می کنم امید وار شده بودم :))خورد تو سر اعتماد به نفسم :(
واسه جوابا هم ممنون >:D<

بچه ها من کلا قاطی کردم :((

مگه نه که هر گلوکز 6 کربنی وقتی آخر مرحله 2 گلیکولیز 2 تا 3 کربنه میشه ، بعد مرحله ی دوم رو هر کدوم یه بار ، و کلا هر گلوکز دو بار طی میکنه؟؟؟ پس چرا خالص ATP ش میشه 2 تا؟؟؟ اینو که میدونم برای خالص باید 4 تاشو منهای دوتای ATP مصرف شده ی اول کنیم ولی مگه همینو نباید 2+2 کنیم؟؟ چون دوبار تو مرحله ی 2 میره؟
اگه درسته پس چرا همه جا میگه که تو پایان کربس ما 4 تا ATP داریم؟ باید اون 4 تای اول رو + 2 تای آخر کنیم (چون هر استیل کوانزیم A دوبار وارد کربس میشه.) در واقع میشه 6 تا ، نه 4تا!

Back
بالا